Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Aan of nabij de kust
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in goed 4*-hotel in Alkmaar nabij de kust incl. ontbijt

Hotel Alkmaar
Alkmaar, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
71,-
totaal: 167,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 49 aankomstdagen beschikbaar!
2 of 3 dagen in een sfeervol 4*-hotel dichtbij de kust in Alkmaar incl. ontbijt

Verblijf 2 of 3 dagen in het comfortabele 4*-Hotel Alkmaar. De stad heeft een eeuwenoud centrum met mooie grachten en gezellige winkelstraten. Alkmaar staat niet voor niets al heel lang in de top 10 van de beste winkelsteden. Bewonder de talrijke (meer dan 400) monumenten, koopmanshuizen en hofjes of breng een bezoek aan het Stedelijk Museum Alkmaar, Biermuseum de Boom, het Beatles Museum of niet te missen: het Hollands Kaasmuseum! Bovendien liggen de kustplaatsen Bergen, Egmond en Schoorl op nog geen 10 kilometer afstand. Waai lekker uit op het strand en plof neer bij een van de strandtenten. Je kunt er ook voor kiezen om het Noord-Hollandse polderlandschap tijdens een fietstocht te verkennen of ga wandelen in het bos. Alkmaar en omgeving bieden voor ieder wat wils!

Aan of nabij de kust
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in goed 4*-hotel in Alkmaar nabij de kust incl. ontbijt

Hotel Alkmaar
Alkmaar, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 16,50 p.p.p.d.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wellnessfaciliteiten in het hotel
  • Tip: bezoek de omliggende kustplaatsen Bergen, Egmond en Schoorl
Wat heeft kaasstad Alkmaar te bieden

Stedelijk Museum Alkmaar
Stedelijk Museum Alkmaar is dé plek waar het verleden van Alkmaar en omgeving herleeft. Dit wordt op een actuele en persoonlijke wijze gepresenteerd in afwisselende en interactieve presentaties. Vijf eeuwen roemruchte geschiedenis, kunst en cultuur trekken aan de bezoeker voorbij.

Hollands Kaasmuseum
Het Hollands Kaasmuseum vind je in het monumentale Waaggebouw in het hartje van onze kaasstad Alkmaar. Het museum toont de bereiding van zuivelproducten door de eeuwen heen, de handel en het leven op het platteland. Hollandse kaas is beroemd over de hele wereld. Maar wat maakt die kaas nu zo bijzonder? Ontdek de rijke geschiedenis van onze kaas, hoe hij wordt gemaakt en hoe de verschillende smaken ontstaan. Beleef het ware verhaal over kaas in het Hollands Kaasmuseum.

Fietsen in Alkmaar
Alkmaar ligt ten midden van polders, natuur, duinen en strand. Geen wonder dus dat de stad vertrekpunt is van zoveel mooie fietsroutes. De routes leiden je langs de vele fietsknooppunten die de omgeving van Alkmaar rijk is. Van een korte fietstocht naar zee tot een fietstocht door het mooie groene Land van Leeghwater. Ga zelf op pad of laat je informeren bij VVV Alkmaar.

Hotel Alkmaar
Arcadialaan 6,
Alkmaar, Nederland
Kaart
Arcadialaan 6, Alkmaar, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel ligt op een kleine 2 kilometer van het historische stadscentrum Alkmaar. Je kunt gratis parkeren bij het hotel en het centrum gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De hotelkamers van Hotel Alkmaar zijn standaard voorzien van een televisie, een koelkast, gratis Wi-Fi, kluis, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche, toilet en een föhn. De Superior kamers zijn medio 2020 gerenoveerd en van nog meer gemakken voorzien zoals een espressomachine, ruime inloopdouche, airconditioning en kingsize bed. Tevens kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi in het hotel. Direct naast het hotel kun je luxe dineren bij Kokusai Japanese Sushi & Grill Restaurant. Je kunt hier genieten van een veelzijdig menu met keuzes als authentieke sushi, Aziatische warme gerechten en teppan grill gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Hoorn

Steden
Gouw 1

Hoorn is een echte winkelstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod in een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.

Edam

Steden
Nieuwe Haven

Edam is een stadje uit de 12e eeuw. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 per nacht

Belangrijke informatie

Als gast van dit hotel kun je dineren bij het naast gelegen restaurant Kokusai Sushi & Grill

Babybedje is bij te boeken voor € 15,00 euro per nacht.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro