Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in hartje Utrecht incl. ontbijt

Leonardo Hotel Utrecht City Center
Utrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
64,50
totaal: 157,98 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in hartje Utrecht incl. ontbijt

Het 4*-Leonardo Hotel Utrecht City Center ligt in hartje centrum van de historische stad Utrecht. Slechts 300 meter van Utrecht Centraal Station, direct voor de Oudegracht en op slechts 90 meter loopafstand van TivoliVredenburg. Hiermee is het hotel de ideale uitvalsbasis om Utrecht te beleven. Bezoek de beroemde Domtoren, wandel langs de oude grachten of ga lekker shoppen. In het winkelcentrum Hoog Catharijne shop je overdekt, terwijl je in het centrum sfeervol langs de grachten de leukste winkels vindt.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in hartje Utrecht incl. ontbijt

Leonardo Hotel Utrecht City Center
Utrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in hartje Utrecht!
  • Op loopafstand van het Centraal Station
  • Tip: maak een mooie stadswandeling door Utrecht!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 8 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Utrechtse Heuvelrug
Het recreatiegebied rondom Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft veel te bieden, zowel op sportief gebied als voor ontspanning is er voldoende afwisseling. Zo is er in Amerongen een Tabaksmuseum en vind je bij Rhenen het Ouwehands Dierenpark. In het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt het landgoed De Ruiterberg. Het park leent zich uitstekend voor wandel- en fietsroutes. Heide, graslanden, vennen en bossen wisselen elkaar af en hier en daar kom je een landhuis of kasteel tegen.

Kasteel de Haar
Kasteel de Haar is het meest grote en luxueuze kasteel van Nederland! Het kasteel geeft een inkijkje in het leven van de familie van Zuylen in de 20ste eeuw. Ontdek en kom meer te weten over de prachtige kamers. Bewonder de ridderzaal, de bibliotheek, de balzaal, de eetzaal en alle andere prachtige kamers. Maak een prachtige wandeling door het park en de tuinen van het kasteel. Het park is ruim 55 hectare groot en heeft o.a. een rozentuin, de Romeinse tuin en het Grote Cour. Bezoek het hertenkamp en verdwaal in het doolhof.

Grachten in Utrecht
Net zoals Amsterdam, heeft Utrecht ook prachtige grachten! Maak daarom ook een rondvaart met een boot en ontdek Utrecht vanaf het water. Je bewondert Utrecht op deze manier van een andere kant. De historische gevels zullen jouw aandacht trekken. Niet zo'n fan van boten? Het is ook heerlijk om op een terrasje aan de gracht te zitten!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 8 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Leonardo Hotel Utrecht City Center
Vredenburg 14,
Utrecht, Nederland
Kaart
Vredenburg 14, Utrecht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Leonardo Hotel Utrecht City Center is gelegen in het centrum van Utrecht, op slechts 300 meter lopen van zowel het station als de historische Oudegracht. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en een ruime badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn. In het restaurant ben je welkom voor een uitgebreid ontbijt. Daarnaast kun je in de Coffee Lounge 24/7 genieten van een heerlijk warm kopje koffie of thee.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 27,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Nijntjesstoplicht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Sint Jacobsstraat 1A

Stoplicht waarin de iconen gevuld zijn met het logo van Nijntje.

Neude

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen, Eten en drinken
Neude

Neude is een groot plein in het centrum van Utrecht dat is omgebouwd van parkeerplaats tot een plek waar vele restaurants en terrasjes zich hebben gevestigd

Kanoverhuur Utrecht

Boottochten en watersporten
Oudegracht Aan De Werf 275

Bij kanoverhuur Utrecht kunt u terecht om de grachten van Utrecht te ontdekken

Kruiderniersmuseum Betje Boerhave

Hoogt 6

Betje Boerhave is een kruideniersmuseum die je terug neemt in de tijd van de kruidenierszaak van vroeger. Dit kan je zien aan de 17e eeuwse bouwstijl van zowel binnen en buiten. En natuurlijk de medewerkers en producten uit die tijd!

Museum Speelklok

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Steenweg 6

In museum Speelklok kunt u verschillende automatisch spelende muziekinstrumenten bewonderen.

Sint Willibrordkerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Minrebroederstraat 21

De Sint Willibrordkerk is een kerk in het centrum van Utrecht. Hier kunt u de kerk bewonderen in originele staat zoals het was in 1891. Dit is vooral te merken aan het interieur, altaren en ramen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 27,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 7% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro