Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Van der Valk specials
dagen

4*-Van der Valk hotel nabij Hamburg incl. ontbijt en diner

Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg
Wittenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
3, 4 of 5 dagen Van der Valk hotel in Wittenburg bij Hamburg incl. ontbijt en een 3-gangendiner

Wil je ongeacht het seizoen op skivakantie? Dat kan vanuit Hotel Van der Valk Hamburg-Wittenburg. Het hotel ligt naast een skihal van formaat. Je bent tijdens een bezoek aan dit hotel dus altijd verzekerd van sneeuw! Daarnaast is het hotel gelegen op een half uur rijden van Oost-Hamburg, de belangrijkste havenstad van Duitsland. Het centrum van Hamburg bevind zich op één uur rijden. Mocht je een dag niet de piste op willen, dan is deze wereldstad zeker het bezoeken waard. Nog een aanrader is de stad Schwerin. Hier vind je namelijk de pracht en praal van de 19e eeuw: Het Schloss Schwerin. Wanneer je terugkeert in het hotel staat er een heerlijk 3-gangendiner voor je klaar. Dat wordt genieten!

Let op: boek voor 30 juni en profiteer van extra scherpe prijzen!

Van der Valk specials
dagen

4*-Van der Valk hotel nabij Hamburg incl. ontbijt en diner

Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg
Wittenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Flesje mineraalwater op de kamer
  • Vrij gebruik van de sauna
  • Hotel gelegen naast het Alpincenter (indoor skihal)
  • Gratis gebruik van de sauna en fitnessruimte (indien geopend)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje naar Hamburg of bezoek kasteel Schwerin
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Alpincenter

Deze indoor skihal biedt diverse pistes, een oefenhelling en, voor snowboarders en freeskiërs, een freestyle gedeelte van 10.000m². Een winkel met ski's, kleding en winteraccessoires, een skischool en diverse après-ski mogelijkheden maken het geheel compleet.

Prijzen
Ski tickets
1-uurs ticket: volwassenen € 19,50 kinderen € 16,50
4-uurs ticket: volwassenen € 32,50 kinderen € 24,50
Dagkaart: Volwassenen € 39,95 kinderen € 32,00

Combitickets
Combitickets zijn inbegrepen: koud / warm buffet van 11:30 - 21:00 uur, drankjes (frisdrank, water, koffie, thee, 4 x alcoholische dranken: wijn, bier, mousserende wijn) van 10:00 tot 22:00 uur, gebruik van de pistes tot hal sluiting en 1x verhuur van ski's, stokken of snowboard en bijbehorende schoenen.

Combi-dagenkaart
Geldig vanaf de opening van de skihal volwassenen € 64,00 kinderen € 48,00

Combi-middag ticket
Geldig vanaf 14:00 volwassenen € 49,00 kinderen € 34,00

Combi-ticket avond
Geldig vanaf 18:00 uur, kaartverkoop tot 20:30 uur volwassenen € 34,00 kinderen € 24,00

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg
Zur Winterwelt 1,
Wittenburg, Duitsland
Kaart
Zur Winterwelt 1, Wittenburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg is gelegen op circa één kilometer van het centrum van Wittenburg en op slechts 600 meter van de snelweg A24, waardoor een stad als Hamburg makkelijk en snel te bereiken is. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. In en om het hotel valt van alles te doen en te beleven. De meest bijzondere faciliteit is de grote skihal naast het hotel. De meest bijzondere faciliteit is de grote skihal naast het hotel met een piste van 330 meter lang en 80 meter breed. Daarnaast beschikt het hotel over een kartbaan, bowlignbaan, fitness en indoor speelparadijs. Na een actieve dag kun je je spieren heerlijk tot rust laten komen in de sauna van het hotel. Geniet ook van de verschillende eet- en drinkgelegenheden, waar je veelal kunt genieten van typisch Duitse specialiteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Honden zijn alleen toegestaan in de Comfort kamer. De extra kosten per huisdier bedragen € 15,00 per nacht.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Schwerin

Steden
Lennéstraße 1

Het symbool van de stad is het slot van Schwerin dat sprookjesachtig gelegen is op een eiland tussen de Schweriner See en de Burgsee.

Slot Ludwigslust

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßfreiheit

Dit langgerekte bouwwerk is een mengeling van laatbarok en classicisme. Pronkstuk is de 'Gouden Zaal' die uit twee verdiepingen bestaat.

Hamburger Kunsthalle

Bezienswaardigheden, Musea
Ferdinandstor 1

Bij deze in 1869 geopende kunsthal kunt u een prachtige collectie schilderijen uit de 14e t/m de 19e eeuw bekijken. U ziet hier schilderijen van onder andere Claude Monet, Edouard Manet, Rembrandt en Jan Steen. Ook zijn er geregeld thema-exposities.

Sint Petrikathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Mönckebergstrasse 23

De Sint Petrikathedraal dateert uit het jaar 1195 en is de oudste hoofdkerk van Hamburg. Na een brand in 1842 is het gebouw weer herbouwd en vindt u er vandaag de dag verschillende bekende beelden.

Hamburg

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Shoppen, Eten en drinken
Hermannstrasse 37

Wie van winkelen houdt, kan in Hamburg zijn hart ophalen. Hamburg is de rijkste stad van Duitsland en dat willen de Hamburgers graag laten zien. De pakhuizen in Speicherstadt, prachtige groenzones en interessante musea maken Hamburg tot een geweldig stad.

St. Michaeliskirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
Englische Planke 1

Dat Hamburg vele kerken heeft is een feit, maar Hamburg heeft slechts één 'Michel'. De Barokke st. Michielskirche heeft een bewogen geschiedenis. In 1750 en 1906 werd de kerk door de branden totaal verwoest ook was de kerk zwaar beschadigd door de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag steekt de toren weer trots boven de omliggende bebouwing uit.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Honden zijn alleen toegestaan in de Comfort kamer. De extra kosten per huisdier bedragen € 15,00 per nacht.

Belangrijke informatie

Let op! Voor een babybedje betaal je een toeslag van € 5,00 per nacht. Indien er zelf een bedje wordt meegenomen is dit gratis.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro