Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookunited. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookunited. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Camping in de bossen nabij natuurgebied Het Drouwenerzand v.a € 117,00
Verblijf in een Duolodge of Safaritent op een unieke locatie in de bossen nabij natuurgebied Het Drouwenerzand o.b.v. logies

Op een unieke locatie in de bossen, nabij natuurgebied het Drouwenerzand, vind je camping Het Horstmannsbos. De camping ligt in het mooie Gasselte, in de provincie Drenthe en is gelegen op de Hondsrug tussen de plaatsen Gieten en Borger. Op Camping Het Horstmannsbos mag de hond mee, zodat echt het hele gezin kan genieten van een welverdiende vakantie! Tijdens de zomermaanden is er een animatieteam aanwezig. Het animatieteam zorgt voor leuke activiteiten in de natuur, denk hierbij aan bijvoorbeeld hutten bouwen in het bos of op zoek gaan naar kriebelbeestjes in de zandvlakte. Daarnaast vermaken kinderen zich in de speeltuin, op het springkussen of op de trampoline. Of je nu houdt van natuur of een dagje op pad wil, ook buiten de camping om is er genoeg te beleven! In de omgeving vind je o.a. Het DX Adventure Park, Attractiepark Drouwenerzand en de Zwemvijver 't Nije Hemelriek. Op 40 minuten rijden vind je Indoor Plopsaland Coevorden, een groot feest voor alle kinderen. Na een heerlijke dag slaap je in een safaritent en de volgende ochtend geniet je gelijk van het buitenleven doordat de voorzijde van de tent helemaal te openen is: een ontbijtje in de natuur!

Daarom is dit een goede deal
 • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen
 • Verblijf in een volledig uitgeruste Duolodge of in een Safaritent met eigen sanitair
 • Inclusief eindschoonmaak
 • Verblijf op een unieke locatie in de bossen nabij het Drouwenerzand
 • Camping slechts 3 km gelegen van DX Adventure Park
 • Gratis parkeren bij het park
 • Tip: breng een bezoek aan het attractiepark Drouwenerzand (3km) of Wildlands (27km)
Natuurgebied Het Drouwenerzand

Camping Het Horstmannsbos grenst direct aan natuurgebied Het Drouwenerzand. Het gebied, met bossen, hei en zandverstuivingen, wordt beheerd door het Drentse Landschap, die er een kudde Drentse heideschapen laat grazen. Kenmerkend voor het gebied zijn de jeneverbesstruwelen, maar ook het zandblauwtje, het grasklokje en de wilde tijm zijn zeer opvallende planten. Een ideale plek voor mooie wandelroutes. Volg de gemarkeerde wandelroutes en ontdek zowel het heide- en stuifzandgebied als het bos.

Camping Het Horstmannsbos
Hoogte der Heide 8,
Gasselte, Nederland
Kaart
Hoogte der Heide 8, Gasselte, Nederland

Op een unieke locatie in de bossen, nabij natuurgebied het Drouwenerzand, vind je camping Het Horstmannsbos. De camping ligt in het mooie Gasselte, in de provincie Drenthe. De camping is gelegen op de Hondsrug tussen de plaatsen Gieten en Borger. Op Camping Het Horstmannsbos mag de hond mee, zodat echt het hele gezin kan genieten van een welverdiende vakantie! Tijdens de zomermaanden is er een animatieteam aanwezig. Het animatieteam zorgt voor leuke activiteiten in de natuur, denk hierbij aan bijvoorbeeld hutten bouwen in de natuur. Daarnaast vermaken kinderen zich in de speeltuin, op het springkussen, trampoline of met een potje tafeltennis.

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag
€ 5,00 per huisdier per nacht
Parkeerkosten
Geen
Parkeren
Ja
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

 • Balkon en/of terras
 • Tuinmeubilair

Vakantiepark

 • Fietsverhuur
 • Speeltuin
 • Restaurant
 • Kidsclub / animatie
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal