Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookunited. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookunited. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

4-daags zeilweekend naar Terschelling en Vlieland incl. ontbijt, bbq en meer extra's v.a € 395,00 p.p.
Eilandhoppen tijdens een prachtig 4-daags zeilweekend naar Terschelling en Vlieland incl. ontbijt, bbq en meer extra's

Stap met vrienden of familie aan boord voor een heerlijk weekend op het water. Laat je verrassen door de onstuimige Waddenzee en vaar mee op een van de traditionele schepen van Rederij Vooruit. Tijdens deze 'meezeilreis' stap je simpelweg aan boord voor een heerlijk zeilarrangement. Tijdens dit verzorgde zeilweekend staat gezelligheid centraal, niet voor niets hijs je de zeilen met een groep individuele vakantiegangers! Je verblijft aan boord van het schip Hollandia; een klipper met slaapplaats voor maar liefst 21 gasten, zodat er altijd leuke (internationale) contacten ontstaan. Kom aan boord, geniet en leer de fijne kneepjes van het vak!

Let op: de hoofdfoto geeft een impressie weer, dit is niet het schip waar je op verblijft.

Je boekt bij Rederij Vooruit altijd een zeiltocht met Corona Garantie, zo loop je geen extra risico!
Volledig volgens de richtlijnen van het RIVM, hebben alle Nederlandse rederijen een protocol opgesteld om jouw veiligheid tijdens de zeiltocht te kunnen waarborgen. Dit protocol is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en bestaat uit voorgeschreven gezondheidsmaatregelen, de gang van zaken aan boord en instructies voor zowel bemanning als gasten.

Daarom is dit een goede deal
 • 3 overnachtingen aan boord
 • Ontvangst aan boord met koffie of thee
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt aan boord
 • 2 x uitgebreide lunch aan boord
 • Vrijdagavond kleine hapjes aan boord
 • 2 x verschillende borrelhapjes/tapas
 • 1 x barbecue aan boord
 • Incl. dranken aan boord (bier, wijn en frisdranken)
 • Incl. alle kosten van haven- en sluisgelden
 • Geniet van een onvergetelijk zeilweekend op de Waddenzee!
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Harlingen
Je reist op eigen gelegenheid naar Harlingen waarvandaan het zeilschip de volgende ochtend vertrekt. Op vrijdagavond kun je vanaf 19.30 uur inschepen, krijg je je hut aangewezen en maak je onder het genot van een drankje kennis met de andere gasten aan boord gedurende het weekend.

Dag 2: Harlingen - Terschelling
Zaterdagochtend na het ontbijt klinkt het vanaf het achterdek; Trossen los! Het avontuur gaat beginnen! In ca. 4 á 5 uur vaar je naar Terschelling. Onderweg wordt een omweg gemaakt langs de zeehon­den bank. Deze ligt tussen Vlieland en Terschel­ling en er verblij­ven meestal ca. 50 - 70 zeehonden. Je vaart op 50-100 meter afstand waardoor je de dieren echt goed kunt zien. Onderweg naar het eiland geniet je van een uitgebreide scheepslunch.

Zaterdagavond geniet je samen met de scheepskok Leo van een heerlijke barbecue aan boord! Vervolgens ben je vrij om een bezoek aan het eiland te brengen. Het dorpje Terschelling-West bied vele winkeltjes, restaurants, cafés en bezienswaardigheden. Ook erg leuk is een fietstocht over het eiland of een heerlijke strandwandeling. Tip: Breng een bezoek aan Café De Groene Weide met zanger Hessel (de Lee Towers van Terschelling)!

Dag 3: Terschelling - Vlieland
Zondag gaat het avontuur verder naar het buureiland Vlieland. Vlieland is wat gemoedelijker dan Terschelling. Men geniet hier echt van het leven. De haven waar de schepen aan leggen is meteen naast het strand, één van de grote pluspunten van Vlieland. Ook hier heb je alle tijd om het eiland te verkennen! Zondagavond kun je op eigen gelegen gaan dineren in een van de vele restaurants op het eiland!

Dag 4: Vlieland - Harlingen
Na het ontbijt op maandag rond 10.00 uur wordt gezamenlijk de zeilen gehesen, terug naar de thuishaven. Om ca. 15.00 uur ben je dan weer in Harlingen en zit het er (helaas) alweer op!

Let op: de schipper kan i.v.m. weersomstandigheden en getijde de volgorde van het eilandhoppen aanpassen en/of wijzigen.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rederij Vooruit
Rozengracht 31,
Harlingen, Nederland
Kaart
Rozengracht 31, Harlingen, Nederland

Stap aan boord voor een prachtig zeilweekend! Rederij Vooruit heeft diverse zeilschepen. Bij dit arrangement verblijf je incl. ontbijt, bbq en meer extra's zijn inbegrepen. Alle hutten beschikken over een wastafel met stromend water, CV en een leeslampje. Tevens zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aan boord aanwezig. Gebruik van handdoeken en dekbed zijn inbegrepen.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal