Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Geniet van een wintersportvakantie in Tirol

Falkners resort Ötztal
Längenfeld, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in Tirol en geniet van een wintersportvakantie

Het oude en traditierijke dorp Längenfeld ligt ongeveer 14 kilometer van Sölden vandaan. In Längenfeld zelf vind je geen liften en pistes. De gratis ski-bus brengt je gedurende de hele dag naar het skigebied Sölden-Hochsölden. In Längenfeld is er genoeg te beleven; zoals een wandeling op sneeuwschoenen, sleeën, nacht langlaufen, rodelen en curling. Wanneer je op een rustige manier wilt ontspannen in Längenfeld, bezoek dan het 50.000 vierkante meter grote Aqua Dome. Dit prachtige wellness-thermencentrum beschikt onder andere over verwarmde binnen- en buitenbaden, een saunalandschap, een grote schoonheids- en massagesalon, een kinderthermengedeelte en een fitnesscentrum. Hier kunt je extra genieten en relaxen tijdens de vakantie.

Wintersportvakanties
dagen

Geniet van een wintersportvakantie in Tirol

Falkners resort Ötztal
Längenfeld, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Inclusief bed-, bad- en keukenlinnen
  • Gratis gebruik van het binnenzwembad en de fitnessruimte
  • 1 x gebruik van het stoombad en de sauna
  • Gratis gebruik van de infraroodcabine, relaxruimte en het kneipp basin
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
Skigebied Sölden

Sölden en Hochsölden vormen samen een prachtig skigebied. De skiregio heeft maar liefst twee gletsjers waar je kan skiën: de Rettenbach- en de Tiefenbach-gletsjer. Dankzij de aanwezigheid van de gletsjers kan Sölden sneeuwgarantie geven en kan er in principe 365 dagen van het jaar worden geskied. Dit is het enige Oostenrijkse skigebied met drie, met liften bereikbare, bergtoppen boven de 3000 meter! De BIG-3, zoals deze genoemd worden, zijn de Gaislachkogel, de Tiefenbachkogel en de Schwarze Schneid.

Het grootste deel van de pistes, 130 kilometer, ligt bij Sölden. Vanuit deze plaats kun je twee skigebieden bereiken: de gebieden rondom de Gaislachkugl en Giggijoch. Laatstgenoemd gebied is zeer geschikt voor gezinnen. Het is via de weg of met de lift goed bereikbaar. Er zijn ook makkelijke pistes en een skischolen voor kinderen. Het gebied bij de Gaislachkogel daarentegen bevat vooral pittigere, rode afdalingen.

Skigebied Obergurgl/Hochgurgl
Nieuw dit jaar is dat je met een skipas van Sölden van minimaal 3 dagen, ook de pistes van het skigebied Obergurgl/Hochgurgl onveilig kunt maken. Hier vind je nog eens 112 kilometer aan uitdagende blauwe, rode en zwarte pistes. Vooral de (ver)gevorderde skiërs kijken hier hun ogen uit. Een aanrader is één van de zwaarste buckelpiste van Oostenrijk; de Hohe Mut. In Sölden bevinden zich vele uitgaansgelegenheden die voor een bruisende après-ski zorgen.

Skipas prijzen Sölden
Let op: deze prijzen zijn van het seizoen 2021/2022.
De prijzen kunnen dus nog wijzigen!

Dagen: Volwassen / Jeugd / Kinderen
1 dag: € 64,00 / € 51,00 / € 35,00
2 dagen: € 126,50 / € 101,50 / € 69,50
3 dagen: € 186,00 / € 148,50 / € 102,50
4 dagen: € 243,00 / € 194,50 / € 133,50
5 dagen: € 302,50 / € 242,00 / € 166,50
6 dagen: € 354,00 / € 283,00 / € 194,50
7 dagen: € 392,00 / € 313,50 / € 215,50

Falkners resort Ötztal
Oberlängenfeld 58,
Längenfeld, Oostenrijk
Kaart
Oberlängenfeld 58, Längenfeld, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Falkner Appartement Resort in Oberlängenfeld, ligt op slechts 500 meter van de thermale spa Aquadome en op een rit van 15 minuten met de gratis ski-bus van het skigebied Sölden Resort. Het biedt volledig uitgeruste appartementen, een spa met een binnenzwembad en een speeltuin met een klimwand. Elk appartement van Falkner bevindt zich in een rustige omgeving en beschikt over een volledig uitgeruste keuken, kabeltelevisie en een balkon met uitzicht op de bergen en de tuin. De spa van het resort is uitgerust met een Finse sauna, een stoombad, een zonnebank (tegen betaling) en een Kneipp-bad. Er zijn tevens verschillende douches, een kleine fitnessruimte en een ontspanningsruimte. Je wandelt in 2 minuten naar diverse restaurants en winkels. Het resort beschikt over een skiopslag en er is gratis privéparkeergelegenheid. In de warmere maanden kun je ook ontspannen op het terras. De gratis ski-bus stopt op slechts 50 meter afstand. Er zijn tevens een skischool en een skiverhuur winkel vinden. Op 200 meter van de accommodatie bevindt zich een langlaufloipe. Een tennisbaan ligt op 400 meter en het Bathring meer ligt op 5 km afstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

Hoadl Haus

Eten en drinken
Hoadl Haus

Het Panoramarestaurant Hoadl Haus is gelegen op 2340 m op het Bergstation 'der Olympiabahn'. In het Hoadl Haus heb je naar een prachtig uitzicht ook heerlijk eten. Geniet van traditionele Oostenrijkse gerechten op een van het grootste overdekte zonneterras in de Alpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per huisdier per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro