Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Cruises
dagen

Luxe cruise langs de Zuidelijke Caribische eilanden o.b.v. volpension en incl. retourvlucht

Holland America Line - Zuidelijke Caribbean cruise en ABC-eilanden
Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Geniet van een 13-daagse vakantie incl. luxe cruise langs de Zuidelijke Caribische eilanden o.b.v. volpension en incl. retourvlucht

Geniet van een luxe Zuidelijke Caribbean cruise inclusief de ABC eilanden! Glinsterend blauw water, wuivende palmbomen en een zachte zeewind begroeten je bij het inchecken op het luxe cruiseschip Nieuw Statendam. Tijdens deze cruise zal je genieten van geweldige bestemmingen, waaronder de fantastische ABC eilanden: Aruba, Bonaire en Curaçao. De gouden stranden van de Dominicaanse Republiek, het ademende en vergeten eiland Turks- en Caicos eilanden en als laatste het bekroonde privé eiland Half Moon Cay (Bahama's). Het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten! Je start je reis met een overnachting in Miami om vervolgens in de haven van Fort Lauderdale op het cruiseschip van Holland America Line te stappen en al deze mooie bestemmingen aan te doen. Ook tijdens je reis op zee ontbreekt het je aan niets, want je verblijft op basis van volpension en kunt alle dagen genieten van culinaire hoogstandjes, wisselend entertainment en vele faciliteiten aan boord. Waar wacht je nog op?!

Cruises
dagen

Luxe cruise langs de Zuidelijke Caribische eilanden o.b.v. volpension en incl. retourvlucht

Holland America Line - Zuidelijke Caribbean cruise en ABC-eilanden
Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Retourvlucht naar Miami of Fort Lauderdale vanaf Amsterdam of Brussel
  • Transfer luchthaven – hotel
  • 1 voorovernachting in Miami of Fort Lauderdale o.b.v. logies
  • Transfer hotel – Fort Lauderdale cruiseterminal
  • 10 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks limonade en ijsthee in de middag
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Transfer Fort Lauderdale cruiseterminal – luchthaven
  • NERGENS GOEDKOPER!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Miami, Florida
Je verblijft je aankomende nacht in een hotel in Miami of Fort Lauderdale

Vandaag gaat je reis beginnen! Vanaf Amsterdam of Brussel vlieg je naar Miami. De transfer staat op de luchthaven al op je te wachten en zal je naar het hotel brengen waar je de eerste nacht zult verblijven. Afhankelijk van de aankomsttijd kun je na het inchecken de omgeving gaan ontdekken!

Dag 2: Inscheping Fort Lauderdale, Florida
Vandaag rond 16:00 uur zal het schip vertrekken. Je ontvangt bij de reispapieren de definitieve vertrektijd.

Dag 3 & 4: Op zee
Om bij al deze fantastische bestemmingen te komen, breng je vandaag en morgen aan boord van het schip door. Een fantastische gelegenheid om eens echt goed te bekijken wat er allemaal te zien en te doen is. Je zult je ogen uitkijken! Maak gebruik van één van de restaurants, geniet van een cocktail aan de bar of werk je zongebruinde kleur bij en neem plaats met een goed boek op het dek. Zin in entertainment? Bezoek één van de shows of bekijk de live optredens. Kortom; je zult je deze dagen zeker niet gaan vervelen!

Dag 5: Willemstad, Curaçao
Om 08.00 uur kom je aan op Curaçao. Laat je verleiden door het tropische Curaçao! Op dit kleurrijke eiland kun je zorgeloos genieten van je vakantie in het Caribisch gebied. Curaçao vormt samen met Aruba en Bonaire de zogeheten ABC eilanden of Benedenwindse Eilanden. Dit prachtige eiland heeft een goede mix van geschiedenis en modernisme waar je echt van kunt genieten. De hoofdstad van Curaçao, Willemstad, is bijna net zo oud als een beroemde Nederlandse nederzetting en werd gesticht in 1634, slechts 10 jaar na Nieuw-Amsterdam, later New York genoemd. Het gehele historische centrum van Willemstad is erkend als UNESCO Werelderfgoed. Natuurwonderen zijn er ook: enkele van de mooiste duik- en snorkellocaties van de Caribbean zijn hier te vinden. Om 23.00 uur zal het schip de haven van Willemstad weer verlaten.

Dag 6: Oranjestad, Aruba
Het winderige Nederlandse eiland Aruba, gelegen voor de kusten van Venezuela en Colombia, voelt aan als een andere wereld. Wanneer je een cruise naar Aruba maakt, kun je ontspannen in de schaduw van een wuivende Divi Divi-boom op een ongerept strand, of ongetemde kustkliffen in een exotisch landschap vol cactussen verkennen.

Dag 7: Kralendijk, Bonaire
Wanneer je de haven van Kralendijk (om 07.00 uur) in komt, realiseer je je dat dit een van de meest gemoedelijke aanlegplaatsen is. Bonaire biedt je vooral rust, wat ten goede komt van de bezienswaardigheden van Bonaire. Ontdek de legendarisch ongerepte wildernis, zowel boven als onder de oppervlakte; mangroven vol jonge vissen, zoutvlakten vol flamingo's en riffen vol met... van alles. Kortom, er is hier voor ieder wat wils! Om 18.00 uur vertrek je weer richting de volgende bestemming.

Dag 8: Op zee
Tijdens een ontspannen dag op zee, zijn weinig plekken zo verfrissend, ontspannen en verjongend als de Spa & Salon. In de spa, verwen je jouw huid met gezichtsbehandelingen, met premium, natuurlijke ingrediënten. Verzorg ook je lichaam met massagebehandelingen met traditionele massagetechnieken van over de hele wereld. Een gokje wagen? Dit kan in het casino aan boord. Of je nu de voorkeur geeft aan speelautomaten of blackjack of poker wilt uitproberen, de dealers en medewerkers zijn beschikbaar om jouw gratis instructies te geven. En daarnaast biedt het schip verschillende spannende mogelijkheden voor toernooien.

Dag 9: Amber Cove, Dominicaanse Republiek
Vandaag kom je om 08.00 uur aan op de populaire bestemming in het Caribische gebied, De Dominicaanse Republiek. Naast de gouden zandstranden en indrukwekkende kliffen is er de stad Puerto Plata, een van de oudste in de Caribbean. Een andere nabije optie is Santiago de los Caballeros, plaatselijk eenvoudigweg bekend als Santiago, ongeveer een uur rijden van de haven. De op één na grootste stad in de Dominicaanse Republiek heeft uitstekende musea, historische gebouwen en sigaren- en rummakers.
Om 18.00 uur ga je eer verder naar de volgende bestemming: Grand Turk.

Dag 10: Grand Turk, Turks and Caicos eilanden
Vandaag leg je om 08.00 uur aan in de haven van Grand Turk. Om 14.00 uur zul je weer vertrekken. De Turks- en Caicos eilanden worden ook wel de vergeten eilanden genoemd en bevinden zich bijna 960 km ten zuidoosten van Miami en 144 km ten noorden van Haïti. Zonder overdrijven: dit is een van de meest fotogenieke plekken op aarde! Omringd door glashelder warm water vol met koraal en vissen is het een goudmijn voor duikers, snorkelaars en vissers. Je kijkt er je ogen uit! Het water is zo helder dat je zeker 50 meter diep kunt kijken. Natuurlijk kun je ook gewoon ontspannen en genieten van het uitzicht, vanonder een parasol of palmboom.

Dag 11: Half Moon Cay, Bahama's
08.00 uur kom je aan bij Half Moon Cay, waar je tot 15.00 uur de tijd hebt.
Alle eilanden van de Bahama's zijn vol tropische wonderen en zonovergoten stranden. Maar Half Moon Cay, het privé-eiland van Holland America Line op de Bahama's, is werkelijk van grote schoonheid. Wanneer je het parelwitte zand tussen je tenen voelt of de schitterende blauwe lagune ziet, begrijp je waarom je verliefd wordt op het halvemaanvormige paradijs! Neem een verkoelende duik in het azuurblauwe zeewater en vergeet zeker niet je snorkel mee te nemen! Ontdek de prachtige gekleurde vissen en het koraal.

Dag 12: Fort Lauderdale, Florida
De waanzinnige cruise zit er al weer op. Om 07.00 uur vaar je de haven van Fort Lauderdale binnen. Je bent weer helemaal opgeladen en kunt vol herinneringen en prachtige foto's weer beginnen aan je terugreis. Er staat een transfer voor je klaar om je naar het vliegveld te brengen. Vanuit Miami of Fort Lauderdale zal je weer terug vliegen naar Amsterdam of Brussel.

Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holland America Line - Zuidelijke Caribbean cruise en ABC-eilanden
1850 Eller Drive,
Fort Lauderdale, Verenigde Staten
Kaart
1850 Eller Drive, Fort Lauderdale, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Speelkamer
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Sauna
  • Live entertainment
  • Casino
  • Lift
  • Buffetrestaurant
  • A la carte restaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn optioneel maar worden dagelijks in rekening gebracht. Aanpassingen aan het einde van de cruise mogelijk:
- Crew Appreciation bedraagt US$ 15.50 p.p.p.n. (binnen- buiten- & balkonhut) of US$ 17,-p.p.p.n. (suites)!

Je kunt optioneel het 'Have it All' pakket bijboeken. Dit pakket kost € 45,00 p.p.p.d. Het pakket voor 6-9 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 1x diner in een specialiteiten restaurant, 1x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Het pakket voor 10-20 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 2x een diner in een specialiteiten restaurant, 2x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Meer informatie vind je op deze pagina: https://www.hollandamerica.com/blog/topics/news/have-it-all-inclusive-fare-introduces-a-new-way-to-cruise-with-holland-america-line. Indien je dit pakket bij wilt boeken geeft dit dan aan in het opmerkingenveld bij het maken van de boeking.

Let op!

  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.
  • De terugvlucht zal 's nachts plaatsvinden, waardoor je volgende dag weer in Amsterdam of Brussel arriveert.
  • De vluchten zullen mogelijk met tussenstop(s) worden uitgevoerd.

Vereist voor inscheping

Bij de reispapieren ontvang je de tijd van inscheping, d.m.v. een tijdslot, gecommuniceerd. Dit om drukte in de terminal te reguleren. Inschepen kan meestal v.a. ca. 11.00 uur.

Let op!
De cruises met vertrek t/m 28 februari 2022 zijn alleen beschikbaar voor gasten die voldoen aan ALLE onderstaande punten:
* Laatste dosis gehad van een goedgekeurd COVID-19-vaccin ten minste 14 dagen voor het begin van de cruise.
* Bewijs van vaccinatie.
* Negatieve COVID-19 PCR of Antigeentest test afgenomen binnen 2 dagen voor vertrek van de cruise (bv. Cruise vertrek op vrijdag, PCR of Antigeen test uiterlijk afnemen op woensdag – geen uren limiet).

Vanaf 8 november 2021 mogen volledig gevaccineerde reizigers de Verenigde Staten van Amerika weer inreizen. Een negatieve PCR test of Antigeen sneltest met certificaat (non COVID verklaring) die niet ouder is dan 72 uur voor aankomst is verplicht. Let op: Dit zijn andere regels dan gelden voor de cruise.

Bovenstaande geldt voor cruises met vertrek tot 28 februari 2022. De exacte maatregelen voor een vertrek na deze datum zullen t.z.t. bekend worden gemaakt.

Visum
Je hebt geen visum nodig voor toeristische of zakenreizen bij een bezoek van maximaal 90 dagen aan de Verenigde Staten maar moet dan een elektronische inreisvergunning (ESTA) en een geldige retour- of doorreisvliegticket hebben. Deze afspraak valt onder het ‘Visa Waiver Program’ de actuele informatie bekijken. Algemene informatie over de bestaande inreisvisa voor de Verenigde Staten kun je nalezen op de website van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken (US Department of State) (informatie in het Engels). Een ESTA-formulier moet ten minste 72 uur vooraf de geplande reis ingediend zijn.

Inchecken

Vanaf 11:00 uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro