Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Cruises
dagen

Onvergetelijke cruise langs Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Smeralda - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Onvergetelijke 8-daagse cruise langs wereldsteden in Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension of all-inclusive

Ga voor comfort, elegantie en stijl tijdens een onvergetelijke cruisevakantie met de Costa Smeralda! Het avontuur begint in Barcelona, de stad van Gaudi. Daarnaast loop je rond in de wereldsteden Palma de Mallorca, Palermo, Rome, Savona en Marseille, steden met een interessante cultuur, rijke historie en belangrijke bezienswaardigheden. Je hebt de hele reis een geweldig uitzicht op de zee! Met de technologie van de Costa Smeralda is het mogelijk om 3 concerten per week te zien, dus ga met je voetjes van de vloer! Aan boord van de Costa Smeralda ervaar je modern design, stijl en Italiaanse gastvrijheid. Geniet van spectaculaire shows in het Colosseo, zwemmen in één van de zwembaden of ga relaxen in de bubbelbaden en de Spa. Ook op culinair gebied heeft deze rederij veel te bieden, er zijn à la carte restaurants en een buffetrestaurant aan boord. Het is een onvergetelijke reis die je ooit in je leven gemaakt moet hebben!

Cruises
dagen

Onvergetelijke cruise langs Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Smeralda - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf Amsterdam Schiphol Airport of Brussels Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet of à la carte diner (waarvan ten minste 1 x een galadiner)
  • Dagelijks live muziek en entertainmentprogramma
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive (inclusief 'My Drinks' drankenpakket; onbeperkt wijn, koffie, thee, cappuccino, frisdrank, sappen en selecteerde likeuren en cocktails zoals Gin Tonic en Aperol Spritz)
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Inclusief Hotel Service Charge (fooien)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst op de luchthaven in Barcelona, Spanje

De vakantie begint in de geweldige stad Barcelona, een stad waar enorm veel te ontdekken valt. Het oude centrum, Gaudi, Las Ramblas en het heerlijke strand. De een na grootste stad in Spanje is gelegen aan de Middellandse Zee en is van alle markten thuis. Barcelona is al jaren populair onder de reizigers. Neem een kijkje bij het symbool van de stad: La Sagrada Familia. De bouw van deze monumentale kerk begon in 1882, maar Antoni Gaudí’s meesterwerk is nog altijd niet af. Alles in Barcelona is wel op loopafstand, zo kun je makkelijk veel leuke hotspots in Barcelona zien voordat het schip vertrekt!

Het schip vertrekt om 19.00 uur richting Mallorca, dus wees op tijd voor de inscheping! Dit is een reis die je zeker niet wilt missen. Op het schip kun je helemaal tot rust komen van de heenreis. Je kunt even langs het wellnesscentrum gaan voor een heerlijk ontspannende massage, een schoonheidsbehandeling of relax in de sauna. 's Avonds kun je met een drankje genieten van live muziek in één van de lounges.

Dag 2: Palma de Mallorca, Spanje
Je komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 18.00 uur

Het eiland Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en beschikt over prachtige uitgestrekte stranden en afwisselend natuurschoon. Het glooiende landschap in het binnenland is bezaaid met wijn- en olijfboomgaarden. In de hoofdstad Palma de Mallorca, met de vele gezellige winkelstraatjes en terrasjes, bevinden zich een aantal oude paleizen en een imposante kathedraal. Deze enorme gotische kathedraal is te zien vanuit de haven van Palma de Mallorca. Begin dertiende eeuw (1229) is men met de bouw begonnen en in 1601 is uiteindelijk de laatste steen gelegd.

Dag 3: op zee

Een dagje op zee... lekker relaxen of actief bezig zijn? Het kan allemaal! Het schip is voorzien van maar liefst vier zwembaden, twee kinderzwembaden en een waterpark met glijbanen. Vervelen? Echt niet! Stel je kookkunsten op de proef en deel je favoriete recepten tijdens een 'Chef for a day', neem een kijkje bij het museum voor Italiaans Design, het eerste Costa Design Museum (CoDe Museum) dat samengesteld is door Matteo Vercelloni, een Italiaanse ontwerper en architect. Natuurlijk kun je jezelf vandaag ook in de watten leggen in het wellnesscentrum.

Dag 4: Palermo, Sicilië
Je komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 16.00 uur

Vandaag heb je de tijd om het fascinerende Palermo te bewonderen. Het is een verrassend mooie stad en staat bekend om de historische monumenten, zoals de indrukwekkende Norman kathedraal van Monreale. Daarnaast is er nog een erg bijzondere plek in Palermo, dat is de Catacombe dei Cappuccini. Je zal het niet verwachten, maar je ziet hier een verzameling van enkele honderden lijken aan de muur opgehangen, bizar! Het is een hart kloppende ervaring maar wel erg uniek. Elke 'mummie' heeft een eigen gezichtsuitdrukking, wat het nog een beetje spannender maakt. Verder zou je ook even op de voorwerpen moeten letten die bij de 'mummies' liggen! In Palermo zijn er nog meer leuke bezienswaardigheden. Op het Piazza del Parlamento, dat een prachtig uitzicht biedt, vind je het Palazzo dei Normanni, een 9e-eeuws paleis! Loop ook even over het Plein van de Schaamte (Piazza Pretoria) en breng een bezoekje aan de botanische tuinen van Palermo (Orto Botanico di Palermo).

Dag 5: Civitavecchia (Rome), Italië
Je komt aan om 08.30 uur en vertrekt weer om 19.00 uur

Vandaag kun je in deze Italiaanse stad ronddwalen, genoeg tijd voor heel veel prachtige plekjes! Je komt vandaag aan in Civitavecchia. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Zij is de haven en toegangspoort tot het nabijgelegen Rome. Het belangrijkste monument in het historische centrum van Civitavecchia is het enorme kasteel Forte Michelangelo dat aan de haven staat. Vanuit de haven kun je naar Rome gaan waar je versteld zult staan van alle prachtige en historische monumenten uit het Romeinse rijk en de Renaissance.

Loop tijdens je dagje in Rome rond in Vaticaanstad, het onderkomen van de Paus! Ga langs het Colosseum, Forum Romanum, de Palatijn en het Pantheon. Natuurlijk zijn er nog veel meer bezienswaardigheden die je kan bezoeken tijdens je dag in Rome, maar dit zijn wel écht de must-sees. Om de dag af te sluiten kun je nog langs de Trevifontein! Ga met je rug naar de fontein toe staan, doe je ogen dicht en gooi met je rechterhand een muntje over je linkschouder het water in. Gooi je één muntje? Dan zal je in de toekomst weer terugkeren naar Rome. Gooi je twee muntjes? Dan zal je je geliefde ontmoeten in de 'Eeuwige Stad'. Gooi je drie muntjes? Dan zal dat leiden tot een huwelijk of scheiding.

Dag 6: Savona, Italië
Je komt aan om 08.30 uur en vertrekt weer om 18.00 uur

De prachtige badplaats Savona is gelegen aan de bloemenrivièra in Italië. Vanaf 08.30 uur heb je de mogelijkheid om door deze gezellige stad rond te lopen. De stad heeft een mooi centrum en interessante bezienswaardigheden. Zo staat er al sinds de 16e eeuw het fort Il Priamàr en de indrukwekkende Cattedrale di Nostra Signora Assunta. Niet ver van de haven ligt de kerk van San Giovanni Battista, die ook werd gebouwd in de 16e eeuw. Ben je dol op kunst? Dan moet je zeker even naar de Kunst Galerij! Verder is Savona een geweldige bestemming voor zon, zee en strand. Dus relaxen kan hier zeker!

Dag 7: Marseille, Frankrijk
Je komt aan om 08.30 uur en vertrekt weer om 17.00 uur

Marseille it is! Een schitterende plek aan de Côte d'Azur en zeker onmisbaar op jouw bucketlist. De stad en de omgeving zijn prachtig, maar worden vaak onderschat. Je hebt hier in ieder geval genoeg te doen! Waan je door de smalle steegjes, strijk neer op een uit het niets opdoemend terrasje of bewonder leuke kunstgalerijen en -ateliers die zich hier op straat bevinden. Natuurlijk vraagt de stad om een beetje cultuur snuiven. Wandel rond door de stad of huur een fiets. Bezoek de leuke wijk in het oosten, Cours Julien of de prachtige kerk in het westen, de Cathédrale de la Major. Een bezienswaardigheid dat je zeker niet mag missen is het MuCEM. Dit is een nieuwe, culturele hotspot in Marseille!

Dag 8: Barcelona, Spanje
Je komt aan om 07.00 uur

Helaas is de laatste dag van de cruisevakantie aangebroken, maar het is zeker een ongelofelijke reis geweest. Om 07.00 uur kom je aan in de haven van Barcelona en ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven, vanwaar je weer terugvliegt naar Amsterdam of Brussel.

Let op!

  • Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Om een goede indruk te krijgen van de Costa Smeralda, bekijk je de video hieronder:

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Smeralda - afvaart Barcelona
Moll Adossat, 160,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Moll Adossat, 160, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Costa Smeralda, de naam van het schip weerspiegelt één van de mooiste en toeristische plekken in Sardinië. Aan boord van de Costa Smeralda ervaar je modern design, stijl en Italiaanse gastvrijheid. Het design van de Costa Smeralda staat in het teken van Italië. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken en daarnaast zal je je geen moment vervelen. Voor de kids zijn er diverse kinderclubs voor verschillende leeftijdscategorieën (t/m 17 jaar), maak een dansje tijdens de Silence Party, breng een bezoek aan het Colosseo of geniet van de live muziek in een van de lounges. Voor ontspanning kun je terecht in de Spa van Costa Smeralda. Geniet van een heerlijk inspannende massage, een schoonheidsbehandeling of ga relaxen in de sauna (tegen betaling). Daarnaast beschikt Costa Smeralda over een fitnessruimte. Costa Smeralda is voorzien van maar liefst vier zwembaden, twee kinderzwembaden en een waterpark met glijbanen. Tijdens je reis krijg je een restaurant toegewezen voor de gehele cruise. Je kunt daarnaast kiezen voor een buffet (incl. in de prijs) of voor de specialiteitenrestaurants (excl. in de prijs). De specialiteitenrestaurants zijn o.a.: Archipelago Restaurant, Pizzeria Pummid'ore, Teppanyaki Restaurant en Sushino at Costa.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!

  • Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
  • Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten. Een paspoort is een pré, alleen als je binnen de EU blijft kan je eventueel ook met ID kaart reizen, maar wordt sterk afgeraden i.v.m. langere wachttijden tijdens de inscheping.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Het is niet mogelijk om aan boord met een pinpas te betalen en in sommige gevallen is cash geld ook niet altijd mogelijk.
  • De reis is exclusief transfer luchthaven-cruisehaven en v.v.
  • De reis is exclusief ruimbagage.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze pagina.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Covid verzekering?
Er is geen COVID-verzekering inbegrepen. Echter wordt het wel sterk aangeraden om deze af te nemen. Je kunt dit zelf regelen via je verzekering. Je kunt ook de Costa Relax (COVID) Insurance Policy bijboeken v.a. € 22,00 per persoon. Neem hiervoor contact op met ons Service Center.

De Costa Covid Relax verzekering biedt dekking tijdens en na je cruise. Costa Cruises verplicht elke passagier om een verzekering te hebben die geldig is vanaf het moment dat de pakketreis is bevestigd tot het einde van de pakketreis, die dekking biedt aan COVID-19 gerelateerde risico's zoals annuleringskosten, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en kosten en ziekenhuisopname. In samenwerking met Europe Assistance dekt het plan zowel annuleringskosten (vliegtickets vallen hier niet onder) als medische en aanverwante transportkosten. Baby's tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Inchecken

Vanaf 09:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro