Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Van der Valk specials
dagen

Midden in het groene hart van Goes nabij de kust

Van der Valk hotel Goes
Goes, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen midden in het groene hart van Goes o.b.v. logies

Laat je verrassen in Zeeland! Goes is een gastvrij stad waar genoeg te doen is! De stad heeft een ruim aanbod aan winkels, gezellige terrassen en bijzondere monumenten. De stad heeft bijna meer dan 300 winkels en hiermee is Goes dus ook een echte winkelstad. Struin door de gezellige straten met grote warenhuizen tot kleine boetiekjes. Wil je meer weten over de oude ambachten uit de streek? Neem dan een kijkje in het Ambachtencentrum. Ben je meer een natuurliefhebber? Goes ligt vlakbij de Oosterschelde waar je lekker kan uitwaaien aan zee. Met 10 minuten rijden ben je op een strand aan de Noordzee. Hier kan je heerlijk wandelen of voor een zomers dagje zwemmen en zonnen. Ook zijn er vele fietsroutes door de polders en langs de zeedijken.

Van der Valk specials
dagen

Midden in het groene hart van Goes nabij de kust

Van der Valk hotel Goes
Goes, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ideale veelzijdige omgeving voor het maken van wandel- en fietstochten
  • Mogelijk om fietsen of E-bike te huren bij het hotel
  • Nabij Zierikzee ca. (24km)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga winkelen in Goes!
Tips voor tijdens je verblijf

Op expeditie in het tropische bos van Goes
In het Tropische bos maak je kennis met ruim 350 planten, kleine reptielen en vogels die je normaal tegenkomt in de tropen. Hier ervaar je hoe je, zonder te beseffen, planten gebruikt in het dagelijks leven. Maak een skywalk door de boomtoppen of een mooie wandeling over de goed toegankelijke paden. Een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud!

Stoomtrein
Met een ritje in de stoomtrein ga je terug in de tijd! Geniet van het mooie landschap als je op de houten banken van de 3e klasse zit of op het luxe pluche van de 1e en 2e klasse. De trein heeft meerdere routes. Zo rijdt de authentieke stroomtrein naar Hoedekenskerke en stop ook op Kwadendamme. In Hoedekenskerke heb je ook een aantal attracties zoals een modelspoor, koffiecorner, speeltoestellen en klederdrachten. Naast de stoomtreinen is er ook een motorwagen, een compact ouderwets dieseltreintje. Deze stopt ook op de kleine stations die door de stoomtrein worden overgeslagen: ’s-Gravenpolder-’s-Heer Abtskerke, Nisse en Baarland.

Bootje huren op het Veerse meer
Aan het Veerse Meer is het mogelijk om een bootje te huren (zonder vaarbewijs). Leg aan bij één of meer van de vele eilandjes en geniet tijdens het varen van het prachtige uitzicht. In het schone water kan je ook heerlijk zwemmen op warme dagen. Ook zin in nog wat cultuur en/of een lekker terrasje? Bezoek dan de historische stad Veere!

Zierikzee
Zierikzee is een historische stad met 568 monumenten. Beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren of bezoek de havens, het sfeervolle winkelcentrum en geniet op een terrasje van een Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje.

Van der Valk hotel Goes
Anthony Fokkerstraat 100,
Goes, Nederland
Kaart
Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Goes ligt midden in het groene hart van Zeeland. Het hotel is gelegen aan de A58. Neem een kijkje in het bruisende centrum van Goes of waai uit op de in de buurt gelegen stranden. De Zeeuwse stranden en winkelstad Goes op fietsafstand. De comfortabele kamers zijn voorzien van een ruim balkon. Verder beschikt het hotel over live cooking, een à la carte restaurant en een gezellige brasserie. Lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stroomtrein Goes

Musea
Albert Plesmanweg 23

Ga op reis met een historische stroomtrein naar oude dorpjes! Tijdens deze rit kunt u ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Historisch Museum De Bevelanden

Musea
Singelstraat 13

Het Historisch Museum De Bevelanden is een museum waarin de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal staat.

Wellness Goes

Spa en Wellness
Geldeloozepad 7-11

Heerlijk genieten van alle rust. Kom ontspannen van een van de heerlijke massages en/of behandelingen.

Fruitteeltmuseum

Musea
Annie Mg Schmidtsingel 1

Ga door de geschiedenis van fruit en fruitteelt tijdens een bezoekje aan dit unieke museum. Van luiken tot een werkende veilingklok en van kijkkasten tot authentiek gereedschap, je vindt het hier! Het fruitteeltmuseum is een beleving voor jong en oud.

Oesterij in Yerseke, Zeeland

Cultuur, Eten en drinken, Tours & activiteiten
Havendijk 12

Voor een onvergetelijke ervaring plan je een bezoek aan de Oesterij in Yerseke van de familie Dhooge. Een familiebedrijf dat al sinds 1906 gespecialiseerd is in de kweek van schaal- en schelpdieren. Geniet van een rondleiding langs de oesterputten, leer het verschil tussen de oestersoorten Zeeuwse creuse en de schaarse Zeeuwse platte, neem deel aan een oesterworkshop en smul natuurlijk van al het zilte lekkers tijdens een proeverij.

Stadhuismuseum De Vierschaar

Musea
Markt 5

Dit museum is gevestigd in twee prachtige historische panden. Bewonder een van de vele collecties of tentoonstelling.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro