Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in 4*-Van der Valk Hotel in Noord-Brabant

Van der Valk hotel Cuijk - Nijmegen
Cuijk, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
60,25
totaal: 144,88 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen Van der Valk Hotel in een ideaal fietsgebied in Noord-Brabant bij Nijmegen optioneel incl. ontbijt

Het Van der Valk Hotel Nijmegen - Cuijk ligt in een mooie omgeving nabij Nijmegen en de Duitse grens. In de directe omgeving van het hotel vind je vele faciliteiten voor sport en ontspanning, zoals Sanadome Nijmegen. Het hotel is gelegen in 'Het Land van Cuijk' in het Noordoosten van Brabant. Begrensd door de Maas aan de ene kant en de Peel aan de andere kant. Een gebied dat wordt gekenmerkt door rust, ruimte, prachtige natuur, authenticiteit en gastvrijheid. In dit gebied met eindeloze akkers, stuifduinen, uitgestrekte bossen met heidevelden en de unieke Maasheggen liggen rustige dorpjes met her en der karakteristieke en fotogenieke langgevelboerderijen. Wie een heus vestingstadje wil bezoeken gaat naar Grave. Wie van wandelen en fietsen houdt is in het Land van Cuijk aan het juiste adres. Eindeloze fiets- en wandelpaden en vele routes voeren je langs de mooiste plekjes van dit gebied, onderweg vind je genoeg horeca voor een aangename pauze.

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in 4*-Van der Valk Hotel in Noord-Brabant

Van der Valk hotel Cuijk - Nijmegen
Cuijk, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel 1, 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 15,50 p.p.p.o.
  • Ideale omgeving voor het maken van fiets- en wandeltochten
  • Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga lekker shoppen in Nijmegen of verken de mooie omgeving
Ontdek Het Land van Cuijk

Het Land van Cuijk is gelegen in het Noordoosten van Brabant. Begrensd door de meanderende Maas aan de ene kant en de Peel aan de andere kant. Een gebied dat wordt gekenmerkt door rust, ruimte, prachtige natuur, authenticiteit en gastvrijheid. In dit gebied met eindeloze akkers, stuifduinen, uitgestrekte bossen met heidevelden en de unieke Maasheggen liggen rustige dorpjes met her en der karakteristieke en fotogenieke langgevelboerderijen. Wie een heus vestingstadje wil bezoeken gaat naar Grave. Wie van wandelen en fietsen houdt is in het Land van Cuijk aan het juiste adres. Eindeloze fiets- en wandelpaden en vele routes voeren je langs de mooiste plekjes van dit gebied aaneen, onderweg vind je genoeg horeca voor een aangename pauze.

Van der Valk hotel Cuijk - Nijmegen
Raamweg 10,
Cuijk, Nederland
Kaart
Raamweg 10, Cuijk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen is een jong en dynamisch bedrijf, gelegen aan de A-73, dat in 1998 haar deuren opende voor haar gasten en inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Van der Valk vestigingen van het land. Door jou als gast centraal te stellen, en kwaliteit hoog in het vaandel te zetten proberen zij zowel op recreatief als op zakelijk gebied aan ieders wens te voldoen. Het Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen beschikt over luxe hotelkamers. De standaard kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van een televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, kluisje gratis Wi-Fi en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn. In de centrale lobby van het hotel is een VVV agentschap gevestigd. Sport je graag? Dit hotel beschikt over een fitnessruimte waar je gratis gebruik van kunt maken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Heuvels Rijk van Nijmegen

Natuur & Parken
Groesbeekse Bos

Stel zelf routes samen via het wandelknooppuntennetwerk 'Wandelen Rijk van Nijmegen' of loop één van de prachtige routes, zoals 'Wandelroute Heumensoord', ‘N70 Wandelroute’.

Nijmegen

Bezienswaardigheden, Musea, Steden
Nijmegen

De historische stad heeft een rijk verleden. Dit kun je zien aan de mooie historische gebouwen in de binnenstad. Ga lekker winkelen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Kleve

Steden, Cultuur, Outdooractiviteiten
Romerstrasse 20

Naast de vele bezienswaardigheden die Kleve te bieden heeft is het ook een fijne stad om te winkelen. In het hart van de stad ligt het winkelcentrum Neue Mitte. Je kunt door de gezellige winkelstraten wandelen of langs de Rijn fietsen.

Kasteel Doornenburg

Kastelen
Kerkstraat

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar je heerlijk een dagje met de familie kunt vertoeven. Je kunt het kasteel (de hoofdburcht) alleen middels een rondleiding bezichtigen. De voorburcht (de binnenplaats) van het kasteel is vrij toegankelijk.

Nationaal Park De Maasduinen

Natuur & Parken
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 p.n.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 3.68% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro