Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Rondreizen
dagen

11- of 14-daagse rondreis Israël en Jordanië incl. vlucht, gids, ontbijt en extra's

Rondreis Israël en Jordanië
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
11- of 14-daagse unieke rondreis Israël en Jordanië incl. vlucht, gids, ontbijt en extra's

Maak een unieke reis door Israël en Jordanië met een moderne minibus/touringcar. Je kunt kiezen tussen een 11- of 14-daagse reis. Tijdens deze reis verblijf je in verschillende hotels met een professioneel Engelssprekende gids. Je zult o.a. de prachtige plekken Tel Aviv, Nazareth, Jeruzalem en Amman ontdekken. Bij de 14-daagse reis kun je nog even helemaal tot rust komen in de Dode Zee. De zee die erg bekend is om zijn hoge zoutwaarde, waardoor je gewoon kan blijven drijven op het water!

Rondreizen
dagen

11- of 14-daagse rondreis Israël en Jordanië incl. vlucht, gids, ontbijt en extra's

Rondreis Israël en Jordanië
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
 • 10 of 13 overnachtingen in verschillende accommodaties in Israël en Jordanië
 • Enkele vlucht vanaf Amsterdam naar Tel Aviv
 • Retourtransfer luchthaven – hotel
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
 • 2x lunch of diner in Nazareth
 • Inclusief boottrip op het Meer van Tiberias
 • Inclusief city tours in Jeruzalem (oude en nieuwe gedeelte van de stad)
 • Inclusief vervoer per moderne minibus/touringcar
 • Inclusief toegangsprijzen voor bezoeken aangegeven in het programma
 • Inclusief Professionele Engelssprekende gids
 • Enkele vlucht naar Amsterdam Schiphol Airport vanaf Amman
 • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Tel Aviv
Je verblijft in het Grand Beach Hotel

Vandaag kom je aan op de luchthaven Tel Aviv. Je wordt met de transfer naar het hotel gebracht.

Dag 2: Tel Aviv - Caesarea - Haifa - Acre - Nazareth
Je verblijft in het Legacy Nazareth Hotel incl. ontbijt en lunch of diner

Begin je dag met een ontbijt dat voor je klaarstaat. Je wordt opgehaald tussen 07.45 uur en 08.00 uur. Vertrek vanuit de stad Tel Aviv en reis rond de Middellandse Zee naar Yaffo, een oude haven van Israël en een kunstenaarswijk. Breng een bezoek aan de Sint-Pieterskerk. We gaan verder langs de kust naar Caesarea Maritima, een oude Romeinse hoofdstad, waar we het theater, de kruisvaardersfort muren en het Romeinse aquaduct zullen bezoeken. We zullen onze reis voortzetten naar de stad Haifa, we zullen de berg Karmel beklimmen, waar de grot van de profeet Elia is, en we zullen de Bahai-tempel en zijn Perzische tuinen bekijken. Hier zullen we een panoramisch uitzicht hebben over de stad en de haven. Verder naar Saint Jean d'Acre, hoofdstad van de kruisvaarders, met een bezoek aan de middeleeuwse forten. Hierna ga je naar de eindbestemming van vandaag: Nazareth.

Dag 3: Nazareth - Mount Precipice -Taborberg (Mount Tabor) - Capernaum - Canaan of Galilee - Nazareth
Je verblijft in het Legacy Nazareth Hotel incl. ontbijt en lunch of diner

Na je ontbijt vertrek je en begint de dag met een bezoek aan Nazareth, waar we de Kerk van de Aankondiging, de timmerwerkplaats van Sint-Jozef en de fontein van de Maagd zullen bezoeken. Ga verder richting Mount Precipice, vanwaar we kunnen genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over Nazareth en de omgeving, en dan verder naar Taborberg (Mount Tabor) waar de transfiguratie van Jezus voor Mozes en Elia plaatsvond. Keer terug naar Nazareth. We eindigen het bezoek in Kanaän in Galilea, waar Jezus zijn eerste wonder verrichtte.

Dag 4: Nazareth - Mount of Beatitudes - Tabgha - Rivier Jordaan - Jeruzalem
Je verblijft in het Leonardo Jerusalem Hotel incl. ontbijt

Start vandaag weer met een heerlijk ontbijt. We beginnen de dag met een boottocht op het Meer van Galilea. Later bezoeken we de berg der zaligsprekingen, waar de bergrede werd gehouden, Tabgha, de plaats waar het brood en de vis werden vermenigvuldigd, en Capernaum, waar het huis van Sint-Pieter is, en de ruïnes van de oude synagoge . In de middag reis je naar Jeruzalem langs de rivier de Jordaanvallei, rond de oase van Jericho, waar we zullen genieten van een panoramisch uitzicht op de berg der verleiding en de Dode Zee. Klim omhoog door de woestijn van Judea en ga naar Jeruzalem, de vredesboodschapperstad, de geboorteplaats van de drie grote monotheïstische religies. Aan het eind van de dag word je naar het hotel gebracht waar je verblijft.

Dag 5: Jeruzalem (Nieuwe stad)
Je verblijft in het Leonardo Jerusalem Hotel incl. ontbijt

Na je ontbijt word je opgehaald tussen 07.45 uur en 08.00 uur. Je begint met een excursie om de nieuwe stad Jeruzalem te bezoeken, het heiligdom van het boek te zien in het Museum van Israël, waar de Dode Zee-rollen worden getoond, en het model dat de stad Jeruzalem vertegenwoordigt in de tijd van Jezus. We gaan door de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en gaan dan richting Ein Karen, een pittoreske wijk aan de rand van de stad om het heiligdom van Johannes de Doper te bezoeken. We zullen ook Yad Vashem, het Holocaust Museum en Memorial zien. 'S Middags reizen we naar Bethlehem, gelegen achter de muur die de afgelopen jaren is gebouwd om de twee gemeenschappen te scheiden. We nemen een Palestijnse gids mee om de Geboortekerk te bezoeken. Hierna ga je weer terug naar het hotel waar je zult verblijven.

Dag 6: Jeruzalem (Oude stad)
Je verblijft in het Leonardo Jerusalem Hotel incl. ontbijt

Na het ontbijt bezoek je de oude stad van Jeruzalem. Hier is de excursie over de berg Scopus naar de Olijfberg. Er is een buitengewoon uitzicht op de ommuurde Heilige Stad vanaf de top. We gaan dan verder naar Gethsemane, de basiliek van de doodsangst. Vertrek richting de oude stad. Hier is het bezoek aan de Westelijke Muur (Klaagmuur). We gaan verder langs de Via Dolorosa om bij Calvarie te komen, de plaats waar Christus werd gekruisigd, en om de Heilig Grafkerk te zien. We gaan dan verder naar de berg Sion om het graf van koning David, het Cenakel (Zaal van het Laatste Avondmaal) en de Abdij van de Dormiton te bezoeken. Je gaat weer terug met de transfer naar het hotel en overnacht hier.

Dag 7: Jeruzalem - Allenbybrug - Amman
Je verblijft in het The Sanrock Hotel by FHM incl. ontbijt

Na het ontbijt ga je met de transfer naar de bekende brug Allenby en daarna door naar Amman

Dag 8: Amman - Ajlun - Jerash - Amman
Je verblijft in het Mena Tyche hotel incl. ontbijt

Begin 's ochtends aan een ontbijt en vertrek naar Ajloun, het islamitische kasteel Ajloun staat op de top van de 1123 meter hoge Jabel Auf. Het werd in 1185 gebouwd door de beroemde generaal Sultan Salah Ad-din om het land te beschermen tegen de aanvallen van de kruisvaarders en om de pelgrimsroutes te beveiligen en werd herbouwd in de XIII eeuw na Mongoolse vernietiging. Rijd verder naar die van Decapolis Cities, Jerash, het beste voorbeeld van een Romeinse provinciestad in het Midden-Oosten, die slechts 50 km ten noorden van Amman ligt. Jerash werd gebouwd door Alexander de Grote in 332 voor Christus en begon te bloeien na de Romeinse verovering in 63 voor Christus. De Artemis-tempel, de theaters, de Colonnaded Street en vele andere oude gebouwen geven je het gevoel van de grote beschaving en de geschiedenis van de regio. Einde van de dagtour, ga je terug naar Amman.

Dag 9: Panoramisch stadstocht Amman - Madaba - Neboberg - Petra
Je verblijft in het P Quattro hotel incl. ontbijt

Ontbijt in het hotel en vertrek met de transfer. Vandaag heb je een panoramische stadstocht door Amman. Je zult komen langs de Citadel, het Romeinse theater, de oude stad en de hoofdstraten en lanen te zien, een wandeling door de drukke souks en dan langs de huizen in de woonwijken Abdoun. Rijd verder naar Madaba, bekend om zijn Byzantijnse en Umayyad-mozaïeken. Vooral populair in Madaba is de 6e-eeuwse mozaïekkaart van Palestina op de vloer van de orthodoxe St. George's Church. Ga verder naar Mount Nebo, niet ver van Madaba. Op de berg Nebo waar de profeet Mozes uitkeek over het Beloofde Land en ook waar hij later stierf, zijn hier ook de overblijfselen te vinden van een kerk uit de 4e eeuw en een klooster met prachtige mozaïeken. Geniet vanaf de berg van een panoramisch uitzicht op het Heilige Land; meestal is Jericho zichtbaar en op heldere dagen is Jeruzalem ook zichtbaar. Het belang van de plaats ligt in het feit dat het de laatste plaats is die door Mozes is bezocht. Rijd verder naar Petra waar je verblijft.

Dag 10: Petra - Akaba
Je verblijft in het Oryx Hotel incl. ontbijt

Na het ontbijt breng je een bezoek aan de Red Rose City, de hoofdstad van de Nabateeërs. Ontdek tijdens het bezoek de belangrijkste en meest representatieve monumenten die door de Nabateeërs in de rots zijn uitgehouwen. The Treasury, beroemd en internationaal bekend monument verfilmd in een van de Indiana Jones-films, de Tombs of Colors, de Royal Tombs, het klooster. Petra is een van die plaatsen in de wereld waar je minstens één keer in je leven moet zijn geweest. Na het bezoek. Rijd verder naar Amman waar je verblijft.

Dag 11: Akaba - Wadi Rum
Je verblijft in het Wadi Rum Camp incl. ontbijt

Na het ontbijt ga je naar het zuiden van Jordanië en ervaar dit dramatische woestijnlandschap met zijn prachtige rotsformaties. Bezoekers kunnen genieten van een jeeptour van ongeveer twee uur, gecoacht door bedoeïenen (6 personen per voertuig), waarbij ze het prachtige landschap bezoeken dat is ontstaan door de actie van de erosie op de rotsachtige berg en de fijne rode tinten - gekleurd zand. Rijd naar het kamp. Diner en overnachting

Dag 12: Wadi Rum - Dode Zee
Je verblijft in het Holiday Inn Resort Dead Sea hotel incl. ontbijt en diner

Begin met het ontbijt en vertrek richting de Dode Zee. Hier heb je vandaag alle tijd om heerlijk te gaan zwemmen en te modderen. 's avonds geniet je van een diner dat voor je klaarstaat.

Dag 13: Dode Zee
Je verblijft in het Holiday Inn Resort Dead Sea hotel incl. ontbijt

Begin je dag met een ontbijt in het hotel. Vandaag heb je een vrije dag om te genieten van de grootste natuurlijke spa ter wereld, evenals van de hotelfaciliteiten. De zoute wateren van de Dode Zee, de medische en esthetische voordelen voor die klanten die hebben besloten hun laatste verblijf in de Dode Zee te maken. Diner en overnachting.

Dag 14: Dode Zee - luchthaven
Incl. ontbijt

Helaas zit vandaag je prachtige reis er op en vertrek je weer richting de luchthaven. Vanaf hier vlieg je weer richting huis.

Let op:
Bij 10 nachten stopt de reis op dag 11.
Je zult vanaf het hotel vertrekken richting de luchthaven en richting huis vliegen.

Hotels waar je verblijft zijn onder voorbehoud. Wanneer hier geen beschikbaarheid voor is verblijf je in een gelijkwaardig hotel!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Israël en Jordanië
Luchthaven Ben-Gurion,
Tel Aviv, Israël
Kaart
Luchthaven Ben-Gurion, Tel Aviv, Israël
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Maak een unieke reis door Israël en Jordanië met een moderne minibus/touringcar. Je kunt kiezen tussen een 11- of 14-daagse reis. Tijdens deze reis verblijf je in verschillende hotels met een professioneel Engelssprekende gids. Je zult o.a. de prachtige plekken Tel Aviv, Nazareth, Jeruzalem en Amman ontdekken. Bij de 14-daagse reis kun je nog even helemaal tot rust komen in de Dode Zee. De verschillende hotels waar je verblijft zullen beschikken over alle comfort die je nodig hebt, zoals een restaurant. De kamers zullen volledig ingericht zijn en voorzien van een eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Sarona

Wijken
Sarona

De wijk Sarona in Tel Aviv staat bekend om leuke boetieks, afwisselende kunstgalerijen, wolkenkrabbers en hippe cafe’s. Dit stadsdeel is onlangs grotendeels gerenoveerd en sindsdien veranderd in een groene oase.

Jaffa

Wijken
Jaffa

De oude wijk Jaffa heeft nog altijd verschillende historische bezienswaardigheden te bieden die een verhaal uit het verleden vertellen. Het is vooral een plek waar je veel gezelligheid vindt. Andere bezienswaardigheden van Jaffa zijn o.a. de St. Petruskerk, de St. Nicolaaskerk en het plein Kikar Kedumim.

The Promenade

Stranden
The Promenade

Direct aan de Middellandse Zee ligt de Promenade van Tel Aviv. Dit stadsdeel is bijzonder geliefd bij zowel de lokale bevolking als de toeristen. Met name tijdens de soms uitzonderlijke warme dagen is er aan deze lange boulevard enigszins verkoeling van zee te ervaren.

Dode Zee

Stranden
Dode Zee

De Dode Zee ligt ingeklemd tussen Israel en Jordanië en is officieel het laagste punt ter wereld. Het water is hierdoor zó ontzettend zout dat je met gemak een boekje zou kunnen lezen tijdens het dobberen. Maar dat is niet alles. Rondom dit enorme zoutmeer vind je de een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

Ajlun

Kastelen
Ajlun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië. Het kasteel heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te bezoeken.

Aljun

Kastelen
Aljun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië en heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te zien in het fort.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Visumaanvraag:
- Voor Jordanië heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat tot minstens 6 maanden na terugkomst geldig is. Bij deze reis regelen wij voor i.s.m. het lokaal agentschap een kosteloos visum. Minimaal DRIE WEKEN voor vertrek dienen de paspoortgegevens (naam, geboortedatum, documentnummer, etc.,) bekend te zijn bij ons.
- Bezit je niet de Nederlandse nationaliteit, dan dien je zelf te controleren welk(e) grensdocument(en) er voor de reis naar Jordanië noodzakelijk is/zijn.
- Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro