Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Overnachting + belevenis
dagen

Winter avontuur Ylläs Lake o.b.v. halfpension, incl. vlucht en excursies

Fins winter avontuur Ylläs Lake
Ylläsjärvi, Ylläsjärvi, Finland bekijk op kaart
Onvergetelijk 8-daags winter avontuur in Fins Lapland Ylläs Lake o.b.v. halfpension en incl. vlucht en excursies

Droom je van dikke pakken sneeuw, een tocht met de hondenslee en het noorderlicht? Dan ben je in Finland aan het juiste adres! Al jarenlang is Fins Lapland een populaire bestemming in de winter. Fins Lapland is een sprookjesachtig winter wonderland voor toeristen. Een winter wonderland waar bomen totaal onder sneeuw verdwijnen. De temperaturen in Finland kunnen gemiddeld wel -20°C worden! Kleed je daarom lekker warm aan en geniet van de prachtige natuur die Finland te bieden heeft. Deze vakantie heeft veel excursies voor je in petto! Denk bijvoorbeeld aan een sneeuwwandeling, een Huskysafari en nog véél meer. Bij terugkomst in het hotel duik je heerlijk de sauna in om weer lekker warm te worden. Dit belooft een onvergetelijke vakantie te worden!

Overnachting + belevenis
dagen

Winter avontuur Ylläs Lake o.b.v. halfpension, incl. vlucht en excursies

Fins winter avontuur Ylläs Lake
Ylläsjärvi, Ylläsjärvi, Finland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Kittilä vanaf luchthaven Amsterdam
  • Inclusief 20 kg ruimbagage
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Inclusief een sneeuwschoenwandeling Noorderlicht op dag 2
  • Inclusief een sneeuwscootersafari op dag 3
  • Inclusief een huskysafari van ca. 2 uur op dag 5
  • Inclusief ijs drijven ca. 2 uur op dag 5
  • Inclusief bezoek aan de rendierboerderij en rit met de rendierslee ca. 2 uur op dag 6
  • Inclusief een warm drankje en een snack bij de excursies
  • Inclusief een set thermische bovenkleding tijdens het gehele verblijf
  • Inclusief luchthavenbelasting à € 48,00 p.p.
  • Inclusief Engelssprekende gids
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Vlucht Amsterdam-Kittilä met TUIfly

Vandaag kom je op de luchthaven van Kittilä. De transfer brengt je van de luchthaven naar het hotel. Hier ontvang je een welkomstdrankje en de thermische kleding die je deze week kan gebruiken. Voordat je aanschuift voor het diner is er nog een mogelijkheid om even lekker de sauna in te duiken!

Dag 2: Sneeuwschoenwandeling noorderlicht

Na het ontbijt heb je de keuze om te gaan langlaufen, snowboarden of skiën. Wat ook tot de mogelijkheden behoord is om de omgeving van Ylläsjärvi te ontdekken. In de avond ga je op zoek naar Aurora Borealis, ofwel het Noorderlicht. De gids brengt je naar de beste plek om dit te zien en vertelt je alles over dit bijzondere natuurverschijnsel.
Inbegrepen excursies: Sneeuwschoenwandeling noorderlicht Ylläsrinne. In het donker loop je door het stille bos en speur je de hemel af naar het noorderlicht. Bij het warme vuur kun je genieten van een warm drankje en een snack, terwijl de gids meer vertelt over de natuur en het magische noorderlicht. De besneeuwde natuur ziet er totaal anders uit in het donker en je zult zeker de mystiek van Lapland voelen. Duur ca. 2,5 uur.

Dag 3: Sneeuwscootersafari

Ook vandaag zal je de dag beginnen met een stevig ontbijt. Daarna is het tijd om kennis te maken met de sneeuwscooter. De gids geeft je de instructies voor het veilig gebruik alvorens je op het Ylläsjärvimeer kan gaan testrijden. Zodra je comfortabel bent ga je de bossen in voor een mooie tocht door het landschap van Ylläs.
Inbegrepen excursies: Sneeuwscootersafari Ylläsrinne Dit is een spannende sneeuwscootersafari voor zowel beginners als de meer ervaren chauffeurs. Na de uitleg van de gids gaat de 15 tot 20 km durende tocht door bossen en over dichtgevroren meren. Onderweg wordt gestopt voor een warm drankje met een donut. Na afloop weet je 1 ding zeker.. dit wil je zeker nog een keer doen! Duur: ca. 2 uur.

Dag 4: Dag ter vrije besteding.

Vandaag heb je een dag om zelf helemaal in te vullen. Als eerst begin je met een lekker ontbijtje en daarna ga je erop uit. Verken bijvoorbeeld de omgeving van Ylläsjärvi met sneeuwschoenen of ga skiën, snowboarden of langlaufen! Een aanrader is om in de avond weer op zoek te gaan naar het noorderlicht, wellicht per sneeuwscooter?! 's Avonds kun je lekker gaan genieten van een goed diner, duik er op tijd in want morgen belooft weer een bijzondere dag te worden!

Dag 5: Huskysafari & ijs drijven

Vandaag is het tijd om naar de huskyboerderij te gaan. De enthousiaste honden staan al te blaffen voor de slee en willen niets liever dan jou door het mooie landschap sleeën. Na de huskysafari van ca. 1 uur kun je je opwarmen bij het kampvuur met een warm drankje en een snack en krijg je meer te horen over de honden en het leven op een huskyboerderij. Duur: ca. 2 uur. In de avond staat je nog een unieke belevenis te wachten. Dompel jezelf onder in het bevroren meer voor een geweldige en ontspannende ervaring! Bij helder weer kun je prachtige sterren zien en misschien zelfs (weer) het noorderlicht bewonderen. De omstandigheden zijn echt arctisch! Met speciale waterdichte pakken, drijf je in het water op zoek naar het noorderlicht, wat is er nu unieker? Onder deze speciale pakken draag je je eigen warme kleding. Een beleving die je niet snel zal vergeten.

Dag 6 t/m 7: Bezoek aan rendierboerderij

Als je aan Lapland denkt, denk je natuurlijk aan rendieren en dit is niet voor niets. Rendieren zijn onlosmakelijk verbonden met de oorspronkelijke bewoners van Lapland, de Sami. Vandaag bezoek je een rendierboerderij en maken we een korte rit van ca. 4 km met een slee, getrokken door een rendier. Na de rit zal de herder ons vertellen over zijn nomadenbestaan met de rendieren. Ondertussen geniet je in de Lapse tipi van een warm drankje met een snack bij het kampvuur.

Dag 8: naar huis

Helaas.. Deze geweldige reis zit er weer op. Vandaag zal je met de transfer weer naar de luchthaven worden gebracht. Dit was een onvergetelijke ervaring!

Let op! Door weersomstandigheden kan er afgeweken worden van de volgorde van de activiteiten.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fins winter avontuur Ylläs Lake
Ylläsjärventie 160,
Ylläsjärvi, Finland
Kaart
Ylläsjärventie 160, Ylläsjärvi, Finland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ylläs Lake Hotel is een perfect hotel voor natuurliefhebbers, omringd door de magische natuur van Ylläs ! In het hotel vind je een restaurant waar ze lokale, heerlijke en zelfgemaakte gerechten serveren. Ga heerlijk ontspannen in de sauna of neem plaats in de gezellige lobby. De kamers beschikken over een tafel, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Rijbewijs verplicht voor het besturen van een sneeuwscooter. Minimum leeftijd voor het besturen van een sneeuwscooter is 18 jaar.
  • Verzekering afsluiten om het eigen risico (€ 980,00) van de sneeuwscooter af te kopen kun je ter plaatse regelen voor ca. € 15,00 per bestuurder. Na het afsluiten van deze verzekering is het eigen risico slechts € 150,00.
  • Tegen betaling kun je ski's mee aan boord nemen van het vliegtuig (van tevoren aanmelden). Kosten hiervoor bedragen € 30,00 per persoon per enkele reis. Dit moet gedaan worden bij het inchecken en dus NIET bij boeking (speciale check in desk wijst zich vanzelf. Je dient dit zelf uiterlijk 48 uur voor vertrek via de site van TUIFly door te geven. Meer info bij de reisbescheiden.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 10:00 uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro