Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Winterzon
dagen

Halfpension in Monte Gordo in de Algarve incl. vlucht en huurauto

Hotel Vasco Da Gama
Monte Gordo, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Geniet 8 of 15 dagen van de Portugese zon en het strand in de Algarve incl. vlucht en huurauto en o.b.v. halfpension

Met een kilometer lang zandstrand, leuke restaurants en gezellige bars is dit de ideale plek om te genieten van de Portugese winterzon! Je hotel ligt direct aan het strand waardoor het heerlijke vakantiegevoel direct kan beginnen! Tijdens deze vakantie heb je de beschikking over een huurauto zodat je de omgeving op je gemakje kunt gaan ontdekken! Laat ook eens een dag of wat de kust achter je en trek de binnenlanden in. Hier maak je nog kennis met de authentieke Portugese cultuur en slaperige dorpjes. Zorg dat de tank vol is, laat je navigatie thuis, pak de leukste weggetjes op gevoel en kom op de mooiste plekjes!

Winterzon
dagen

Halfpension in Monte Gordo in de Algarve incl. vlucht en huurauto

Hotel Vasco Da Gama
Monte Gordo, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Faro vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dit mag je niet missen:

Mértola (ca. 68 km)
Als je het dan over een spectaculaire ligging hebt! Hoog boven de Rio Guadiane doemt het indrukwekkende kasteel al voor je op. Parkeer je auto en slenter door de smalle middeleeuwse straatjes van dit pittoreske dorp. Als je zo rondloopt is het net een groot openluchtmuseum! in Mértola vind je een aantal leuke bezienswaardigheden zoals Casa de Mértola die je laat kennismaken met de leefomstandigheden van de dorpelingen tot ongeveer de jaren 70. Een bezoek aan Largo Luís de Camões mag niet ontbreken. Dit pittoreske plein met het stadhuis vind je in de oude stad.

Ponta da Piedade (ca. 136 km)
Een van de verborgen parels van de Algarve is Ponta da Piedade. Je vind hier een prachtige kuststrook met indrukwekkende rotsformaties, kliffen en grotten. Parkeer je auto in Lagos en en wandel in een half uurtje naar Ponta da Piedade. Als je een langere wandeling wil maken pak je de wandelroute die langs de kust loopt. Een van de mooiste momenten om een bezoekje te brengen is rond zonsondergang!

Grot van Benagil
Het ligt redelijk in de buurt van Ponta da Piedade en is dus mooi te combineren. Het is moeilijk te zeggen of het nu een grot of strand is... het is eigenlijk beide en zéker indrukwekkend! Via een wandelpad kun je de "grot" van bovenaf bekijken, maar het gaat de meeste indruk op je maken vanaf het water. Je kunt ervoor kiezen om een boot met kapitein te huren of heel avontuurlijk met de kayak. De grot is onderdeel van een grote wandelroute (Seven Hanging Valleys) die je in een halve dag kunt lopen.

Faro (ca. 59 km)
Natuurlijk mag een mini stedentrip naar de Hoofdstad van de Algarve niet ontbreken! Het is een charmante stad met mooie gebouwen en sfeervolle straatjes. De stad kent een enorm rijke historie en sporen hiervan ontdek je nog altijd in de stad. Breng een bezoek aan de oude binnenstad Cidade Velha. Struin door de straatjes met witte huisjes en kijk af en toe omhoog voor de vele ooievaars die op hoge daken een veilig nest bouwen. Neem een kijkje bij de Kathedraal Sé de Faro, en ook de kerk Igreja do Carmo is een bezoek waard.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Vasco Da Gama
Av. Infante D. Henrique,
Monte Gordo, Portugal
Kaart
Av. Infante D. Henrique, Monte Gordo, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Vasco Da Gama is direct aan het strand gelegen op slechts 10 minuten lopen van het Monte Gordo station. Geniet van een lekkere cocktail bij de poolbar nadat je een verfrissende duik hebt genomen in het zwembad. Voor een lekker diner stap je binnen bij een van de restaurants, maar ook voor een actief rondje in de gym kun je hier terecht. De kamer waar je verblijft heeft een lekker balkon met uitzicht op de stad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Isla Cristina

Eten en drinken, Steden
Isla Cristina

Isla Cristina is een klein dorpje waar men leeft van de visvangst. Geniet hier van heerlijke vismaaltijden.

Het Klooster La Rábida

Bezienswaardigheden
Diseminado De La Rábida

Dit klooster is opgericht op een plek waar eerst een Moorse wachttoren stond. Het is relatief onbekend maar er is wel grote geschiedenis geschreven door Christopher Columbus!

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Matalascañas

Eten en drinken, Musea
Matalascañas

Matalascañas is de grootste toeristische stad van de Costa de la Luz. Geniet van de vele restaurantjes, discotheken, golfterreinen en musea.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro