Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Rondreizen
Treinreizen
7 dagen
Incl. ontbijt

7-daagse treinreis vanaf Amsterdam naar de Keizersteden Praag, Boedapest en Wenen incl. verblijf met ontbijt

Treinreis Keizersteden: Praag, Boedapest, Wenen
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
955,-
totaal: 1939,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 7 dagen en voor 61 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 7-daagse duurzame treinreis vanuit Amsterdam naar de Keizersteden Praag, Boedapest en Wenen incl. verblijf in deze steden met ontbijt

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar de betoverende Keizersteden. Ontdek de schoonheid van reizen met een lage ecologische voetafdruk terwijl je geniet van de prachtige landschappen en het rijke culturele erfgoed dat deze steden te bieden hebben. Dit duurzame treinavontuur langs de gouden stad: Praag, de parel aan de Donau: Boedapest en het hoffelijke Wenen biedt niet alleen een unieke blik op de geschiedenis en cultuur van Europa, maar ook een kans om bewust bij te dragen aan een schonere planeet. Geniet van de naadloze verbindingen tussen deze steden en maak herinneringen die lang zullen blijven hangen!

Rondreizen
Treinreizen
7 dagen
Incl. ontbijt

7-daagse treinreis vanaf Amsterdam naar de Keizersteden Praag, Boedapest en Wenen incl. verblijf met ontbijt

Treinreis Keizersteden: Praag, Boedapest, Wenen
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
 • 6 overnachtingen
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Treintickets Nederland – Praag incl. zitplaatsreservering in de 2de klas
 • Treintickets Praag – Boedapest incl. zitplaatsreservering in de 2de klas
 • Treintickets Boedapest – Wenen incl. zitplaatsreservering in de 2de klas
 • Treintickets Wenen – Nederland incl. zitplaatsreservering in de 2de klas
 • Duurzaam reizen!
 • Vertrek vanaf Amsterdam
 • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: Amsterdam - Praag
Je verblijft de komende 2 nachten bij Hotel Theatrino (of vergelijkbaar) in Praag

Vandaag gaat je reis beginnen! Je vertrekt al op tijd (07.00 uur) vanaf Amsterdam Centraal Station. Om 13.25 uur kom je aan in Berlijn en heb je even de tijd om de stad in te gaan. Maar let op de tijd, want om 15.16 uur vertrekt de trein weer richting je eerste echte bestemming: Praag. Om 19.35 kom je aan in Praag en ga je op eigen gelegenheid naar je hotel, welke op ca. 15-20 minuten lopen van het station is gelegen.

Dag 2: Praag

Vandaag heb je de hele dag de tijd om de prachtige stad Praag te ontdekken, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Kies je er voor om het excursiepakket bij te boeken? Dan volg je een uitgebreide Engelstalige rondleiding (in een klein, internationaal gezelschap) door Praag en bekijk je de beroemdste bezienswaardigheden van de stad vanuit het comfort van een bus met airconditioning en een rondvaartboot. Je tour begint dan met een panoramische busrit door het historische centrum, inclusief de oude stad, de nieuwe stad, de kleine stad en Hradčany. Je stapt uit bij de Praagse Burcht, het grootste kasteelcomplex ter wereld, om de buitenkant van het oude koninklijke paleis, de Sint-Jorisbasiliek en de Sint-Vituskathedraal te zien. Je hebt ook tijd om het kasteelterrein zelf te verkennen. Na je bezoek aan het kasteel stap je aan boord van een rondvaartboot voor een rondvaart van een uur op de rivier de Moldau. Vanaf de boot heb je een prachtig uitzicht op de vele bruggen van de stad, waaronder de Karelsbrug, en de iconische bezienswaardigheden, zoals de Karelsbrugtoren en het Dansende Huis. Je tour eindigt op het Oude Stadsplein, waar je de gelegenheid hebt om het plein in je eigen tempo te verkennen. Je kunt de astronomische klok, de Tyn-kerk, de Sint-Nicolaaskerk en andere historische gebouwen bewonderen. Je kunt ook een hapje eten of shoppen in de vele winkels en restaurants op het plein. De tour is een geweldige manier om het beste van Praag in één dag te zien. Uiteraard is het ook mogelijk om deze prachtige stad zelf te gaan verkennen.

Dag 3: Praag - Boedapest
Je verblijft de komende 2 nachten bij Hotel Marmara (of vergelijkbaar) in Boedapest

Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid weer naar het station van Praag, waar om 09.24 uur je trein vertrekt naar Boedapest waar je om 16.28 uur aankomt. Tijdens deze prachtige route glijdt de trein dwars door het landschap van de voormalige Bohemen. Na de grensovergang met Hongarije beweeg je over de laagvlakte die wordt omringd door de reusachtige Alpen en Karpaten. Eenmaal aangekomen in Boedapest (Nyugati) loop je in ongeveer 5 minuten naar het hotel toe en kun je deze avond alvast op ontdekking of een heerlijke plek uitzoeken om te dineren.

Dag 4: Boedapest

Als je hebt gekozen voor het excursiepakket, heb je vandaag een stadstour door Boedapest (wederom in een klein, internationaal gezelschap): nadat je langs het parlement loopt, steek je de Donau over aan de Margaret Bridge (Margaret-Island) en rijd je naar het Royal Castle-gebied aan de Buda-kant, waar je een korte wandeling maakt van het Vissersbastion en de Matthias-kerk (buitenkant). Vervolgens ga je naar de Gellért-heuvel waar een fotostop zal zijn om het geweldige uitzicht over heel Boedapest te bekijken en fotograferen. Vanaf hier steek je Elisabeth-Bridge over en rijd je richting Heroes’ Square (Promenade) op de Andrássy Avenue. Passerend door de Opera en St. Stephen's Basilica bereik je Hotel Inter-Continental waar de tour eindigt. Ook deze dag zou je er voor kunnen kiezen om Boedapest op eigen gelegenheid te ontdekken.

Dag 5: Boedapest - Wenen
Je verblijft de komende 2 nachten bij Hotel Mooons (of vergelijkbaar) in Wenen

Op eigen gelegenheid ga je na het ontbijt naar het station voor vertrek met de trein naar Wenen. Let op: je vertrekt nu vanaf station Budapest Keleti. De trein vertrekt om 09.40 uur. Tijdens de machtige route naar de volgende stop passeert de trein levendige kleine dorpjes afgewisseld met grote weidse vlakten. Je weet dat je in een ander land komt als de heuvelruggen en groene bossen van Oostenrijk je welkom heten. Om 12.21 uur komt de trein aan op het station van Wenen. Vanaf hier ga je op eigen gelegenheid naar het hotel (ca. 5 minuten lopen) en heb je de rest van de middag en avond om Wenen alvast te verkennen.

Dag 6: Wenen

Welkom in Wenen! De stad van keizerin Sisi, de wienerschnitzel en Mozart. De bruisende stad met veel toffe barretjes, plekjes en indrukwekkende bezienswaardigheden. Als je het excursiepakket hebt bijgeboekt, ontdek je de bezienswaardigheden samen met een Engelssprekende gids (in een kleine internationale groep) tijdens een stadsexcursie. Tijdens deze excursie zie je onder ander de imposante gebouwen van het Kunsthistorisch museum, het Parlement en het Museums Quartier. De Hofburg is het hart van Wenen. Meer dan 700 jaar was het keizerlijke hof gevestigd in dit complex. De tour eindigt bij het Baroque Belvedere paleis waar je de dag kunt afsluiten met een wandeling door de tuin.

Dag 7: Wenen - Amsterdam

Helaas is er vandaag weer een eind gekomen aan deze geweldige reis. Nog een ontbijtje en dan ga je weer op eigen gelegenheid naar het station van Wenen waar de trein om 09.15 uur vertrekt. Er zal om 15.36 uur een tussenstop zijn op Frankfurt Flughafen. Om 16.28 uur vertrekt de trein weer richting Amsterdam, waar die om 20.53 uur zal aankomen op Centraal Station.

Let op:

 • Alle treintijden zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken door bijvoorbeeld werkzaamheden of wijzigingen in de treinschema’s.
 • Indien de genoemde accommodaties niet meer beschikbaar zijn, zal er een andere (gelijkwaardige) accommodatie gereserveerd worden.
 • Het excursiepakket bedraagt € 189,00 per persoon en is inclusief de 3 hierboven genoemde excursies.
 • Alle treinreizen zijn o.b.v. 2e klas zitplaatsen. Het supplement voor het reizen met 1e klas treintickets bedraagt € 199,00 per persoon.
 • 1-persoonskamers zijn op aanvraag (o.b.v. beschikbaarheid) mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons service center.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Treinreis Keizersteden: Praag, Boedapest, Wenen
Stationsplein,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Stationsplein, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Deze reis begint met een belangrijk doel: duurzaamheid. Treinreizen zijn een van de meest milieuvriendelijke manieren om Europa te doorkruisen. Terwijl je comfortabel zit en geniet van de schilderachtige uitzichten buiten je raam, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan het behoud van de prachtige landschappen die je passeert. De ideale manier om meerdere steden te verkennen en verantwoord te reizen. Daarbij verblijf je in heerlijke accommodaties en maak je iedere ochtend gebruik van een ontbijt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

 • Alle treintijden zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken door bijvoorbeeld werkzaamheden of wijzigingen in de treinschema’s.
 • Indien de genoemde accommodaties niet meer beschikbaar zijn, zal er een andere (gelijkwaardige) accommodatie gereserveerd worden.
 • Het excursiepakket bedraagt € 189,00 per persoon. Neem voor het bijboeken hiervan contact op met ons service center.
 • Alle treinreizen zijn o.b.v. 2e klas zitplaatsen. Het supplement voor het reizen met 1e klas treintickets bedraagt € 249,00 per persoon. Neem voor het bijboeken hiervan contact op met ons service center.
 • 1-persoonskamers zijn op aanvraag (o.b.v. beschikbaarheid) mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons service center.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro