Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel in Andalusië nabij de kust in Almuñécar incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Bahía Tropical
Almuñécar, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
289,-
totaal: 632,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 22 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek Andalusië in 6, 8, 11 of 15 dagen en verblijf in Almuñécar, tussen Granada en Málaga incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Almuñécar ligt aan de Costa Tropical, een stukje paradijs dat zijn naam eer aandoet. Met zijn witte zandstranden, kristalhelder water en het pittoreske stadje, is dit de ideale bestemming voor wie op zoek is naar de heerlijke winterzon.
De straten van Almuñécar ademen geschiedenis. Terwijl je door de kronkelende steegjes wandelt, word je omringd door de overblijfselen van oude beschavingen. Het Romeinse verleden komt tot leven in het archeologisch museum, terwijl de Moorse invloeden zichtbaar zijn in het kasteel dat boven de stad uittorent. En als de avond valt, komt Almuñécar tot leven. Slenter over de boulevard, meng je onder de lokale bevolking op de markten en geniet van live muziek en entertainment op pleinen en terrassen. En als je klaar bent om de omgeving te verkennen, wachten er talloze avonturen op je.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel in Andalusië nabij de kust in Almuñécar incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Bahía Tropical
Almuñécar, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension (dagelijks ontbijt en diner)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: huur een auto en ontdek de prachtigste plekken van Andalusië
Tips tijdens je verblijf op max. 1 uur rijden:

Cueva de Nerja (ca. 20 km)
De Cueva de Nerja, is een buitengewone natuurlijke schat en een van de meest indrukwekkende grottenstelsels ter wereld. Deze spectaculaire grotten trekken jaarlijks talloze bezoekers van over de hele wereld aan, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De Cueva de Nerja is een ondergronds wonderland met een geschiedenis die teruggaat tot duizenden jaren geleden. De grot is rijkelijk versierd met stalactieten en stalagmieten die prachtige formaties vormen en de kamers van de grot een bijna surrealistische aanblik geven. Een van de hoogtepunten van de Cueva de Nerja is de Sala de la Cascada (Zaal van de Waterval), waar een enorme stalagmiet lijkt op een gigantische waterval van steen. Een andere opvallende kamer is de Sala de la Torca (Zaal van de Klok), die zijn naam dankt aan een indrukwekkende formatie die lijkt op een immense klok. Naast de natuurlijke schoonheid hebben de Cueva de Nerja ook een archeologische betekenis. In een deel van de grot zijn prehistorische tekeningen en overblijfselen gevonden die getuigen van menselijke aanwezigheid en activiteit in de oudheid.

Frigiliana (ca. 25km)
Een dorp dat oprijst als een schitterend juweel op de heuvels boven de Costa del Sol. Dit charmante Andalusische dorp staat bekend om zijn witgekalkte huizen, smalle straatjes, kleurrijke bloempotten en betoverende sfeer. Elk hoekje onthult een nieuw stukje schoonheid, of het nu de azuurblauwe lucht is die boven je hangt, de geur van bougainvillea in de lucht of de geluiden van lokale muzikanten die traditionele muziek spelen. De Plaza de las Tres Culturas is het hart van Frigiliana, waar je de historische invloeden van de christelijke, Moorse en joodse culturen kunt voelen. Met zijn schilderachtige uitzicht, gezellige cafés en karakteristieke fontein is dit plein een plek om te ontspannen en de lokale sfeer op te snuiven.

Málaga (ca. 75 km)
In het hart van Andalusië schittert Málaga als een juweel aan de Middellandse Zee. Beeld je in dat je door smalle straatjes slentert, omringd door kleurrijke gebouwen en de echo's van flamenco-muziek. Málaga, de geboorteplaats van de beroemde kunstenaar Picasso, ademt kunst en geschiedenis. Van de indrukwekkende kathedraal tot het Picasso Museum, elke hoek onthult een nieuw stukje van het culturele mozaïek. Maar Málaga is niet alleen een bestemming voor geschiedenisliefhebbers; het biedt ook verfrissende ontspanning op zijn prachtige stranden. En dan zijn er de tapasbars en restaurants die je smaakpapillen verwennen met heerlijke Spaanse gerechten. Proef lokale lekkernijen, geniet van verse zeevruchten en ontdek de rijkdom van de Mediterrane keuken.

Granada (ca. 80 km)
Granada, een Spaanse stad doordrenkt van geschiedenis en doordrongen van magie. Hier vind je een unieke mix van Moorse en Spaanse invloeden die zich weerspiegelen in de architectuur, cultuur en het adembenemende landschap. Wandel door de smalle straatjes van de historische wijk Albaicín, omringd door witgekalkte huizen en geplaveide steegjes. Wanneer je het wereldberoemde Alhambra-paleis bereikt, zul je versteld staan van de sierlijke Moorse architectuur en de weelderige tuinen die zich ontvouwen als een levend sprookje. De Alhambra is slechts het begin. Granada biedt een overvloed aan culturele schatten, van charmante pleinen tot historische kerken en levendige markten. Terwijl je door de stad dwaalt, wordt je ondergedompeld in de rijke geschiedenis en levendige energie die deze plek zo speciaal maken. Granada is een stad waar je kunt dwalen en ontdekken, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt en waar je de ziel van Spanje kunt voelen. Van de adembenemende vergezichten tot de intieme hoekjes.

Mijas (ca. 110 km)
Ben je beried iets langer dan een uur te rijden, dan is Mijas echt een absolute must-see! Mijas lijkt het stadje van de ansichtkaart; wit gekalkte muren (door de burgemeester verplicht als je inwoner bent van dit dorp), kleurrijke bloempotten en traditionele Andalusische architectuur. Een van de hoogtepunten van Mijas is het prachtige uitzichtpunt Mirador de la Muralla, waar je een panoramisch zicht hebt op de kust en het omliggende landschap. Het is de perfecte plek om te genieten van een adembenemende zonsondergang en de warme kleuren die de hemel veranderen terwijl de dag overgaat in de nacht. Mijas biedt ook een unieke manier van vervoer: de beroemde ezeltaxi's. Deze schattige dieren nemen je mee door de smalle straatjes terwijl je kunt genieten van het pittoreske uitzicht en de ontspannen sfeer van het dorp. Als je hier niet van houdt is de e-Tuk tuk wellicht een beter alternatief.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Bahía Tropical
Paseo del Tesorillo, s/n,
Almuñécar, Spanje
Kaart
Paseo del Tesorillo, s/n, Almuñécar, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De kamers van het 4*-Bahía Tropical bieden een comfortabele en elegante omgeving om te ontspannen na een dag vol avontuur. Vanaf je privébalkon kun je genieten van adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee of de omliggende bergen. Met moderne voorzieningen en een vleugje Andalusische charme voel je je meteen thuis. Een van de hoogtepunten van dit resort is het prachtige lagunezwembad, omringd door weelderige tuinen. Terwijl je ontspant op een ligstoel, hoor je het zachte gekabbel van het water en voel je de warmte van de Spaanse zon op je huid. De culinaire ervaring in Bahía Tropical is er een om te koesteren. Geniet van lokale specialiteiten en internationale gerechten in de restaurants van het resort. Van tapas tot zeevruchten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Granada

Steden
Granada

Deze mooie stad behoort tot de top 10 populairste stedentripbestemmingen van Spanje. Bezoek hier het Alhambra, een Moors fort en paleis op de heuvel van Granada. Verdere aanraders zijn de wijk Albaicín, flamencoshows en een sherryproeverij.

Strand Málaga

Stranden
Paseo Marítimo Pablo Ruiz Picasso

Málaga is de perfecte stad om een stedentrip en strandvakantie te combineren. Geniet van de heerlijke warme zon aan de Playa la Malagueta of één van de andere 14 (!) stranden.

Alcazaba de Málaga

Bezienswaardigheden
Calle Alcazabilla 2

Dit prachtige fort is omstreeks de 11e eeuw gebouwd en is gelegen op de heuvel Gibralfaro. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de stad en de haven.

Teatro Romano

Bezienswaardigheden
Teatro Romano Málaga

Dit Romeinse theater werd pas in de twintigste eeuw ontdekt en hersteld. Het is gelegen naast Alcazaba en in het bezoekerscentrum kom je meer te weten over de geschiedenis van het theater.

Picasso Museum

Musea
Palacio De Buenavista

Málaga is de geboortestad van Pablo Picasso, een museum ter nagedachtenis aan de kunstenaar kon natuurlijk niet uitblijven. Bekijk de prachtige werken van deze kunstenaar in Buenavista Palace.

Casa Lola in Málaga

Eten en drinken
C. Granada, 46

Te herkennen aan de enorme rij en de opvallende tegeltjes met de Spaanse teksten. Casa Lola beloont je voor het wachten met voortreffelijke pintxos, vleeswaren, vis en uiteraard Tinto de Verano. Je kunt er niet reserveren, maar rond lunchtijd is de rij korter dan in de avonduren. Een website hebben ze niet, maar je vindt ze op de Calle Granada 46.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Goed om te weten
Wegens werkzaamheden aan het buffetrestaurant en de spa (vanaf ongeveer 6 november, voor een periode van ongeveer 4 weken), gebruik je je maaltijden (in buffetvorm) in de receptieruimte op de eerste verdieping. Wil je toch gebruikmaken van de wellness faciliteiten? In het nabijgelegen Bahia Almuñécar hotel worden circuits en behandelingen aangeboden.

Let op:
Diensten zoals entertainment voor kinderen en de game room zijn alleen geopend tijdens de zomermaanden. Het solarium is alleen toegankelijk voor (internationale) gasten die reizen zonder kinderen. De kosten voor het huren van een kluisje bedragen € 3,00 per dag of € 15,00 per week. Hiervoor wordt een borg van € 30,00 gevraagd.
Badlakens zijn gratis te verkrijgen in het hotel. Hiervoor wordt wel een borg van € 10,00 per badlaken gevraagd.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro