Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Aan of nabij de kust
dagen

3 dagen 4*-hotel op Ameland incl. ontbijt en 3-gangen shared dining

WestCord Hotel Noordsee
Ameland, Ameland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in een 4*-hotel op het mooie Ameland incl. ontbijt en 3-gangen shared dining

Op vakantie in eigen land! Bezoek Ameland voor de gastvrijheid en vriendelijkheid waar ze bekend om staan. WestCord Hotel Noordsee bevindt zich in het gezellige en levendige dorp Nes. Met leuke winkels en restaurants kun je heerlijk een dag spenderen in het centrum. Bezoek ook één van de oudste commandeurshuisjes van Nes in de Rixt van Doniastraat. Dit huisje dateert uit het jaartal 1625. In voor een wandeling? Bewandel dan het blotevoetenpad dat geschikt is voor jong en oud. Of ga voor wadlopen, een geweldige beleving!

Let op: de overtocht naar Ameland is exclusief en dien je zelf te reserveren indien je de overtocht maakt met de auto.

Aan of nabij de kust
dagen

3 dagen 4*-hotel op Ameland incl. ontbijt en 3-gangen shared dining

WestCord Hotel Noordsee
Ameland, Ameland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen shared dining op de aankomstdag
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,8!
  • Hotel op slechts 1 km. van het strand gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een Wadexcursie met een gids!
Tips voor je verblijf op Ameland

Vuurtoren Bornrif
De iconische vuurtoren Bornrif, gelegen aan de westkust van Ameland, is een absolute must-see. Een klim naar de top van de vuurtoren wordt beloond met een adembenemend panoramisch uitzicht over de uitgestrekte Noordzee en het betoverende landschap van het eiland. Het is de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang of om gewoon even weg te dromen terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

Strandpaviljoens
De prachtige stranden van Ameland zijn een paradijs voor strandliefhebbers, en de gezellige strandpaviljoens voegen daar nog een extra dimensie aan toe. Deze levendige plekken bieden de ideale setting om te ontspannen en te genieten van de sfeer van het eiland. Terwijl je geniet van een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd, kun je ontspannen op een ligstoel en uitkijken over de glinsterende zee. Proef de lokale lekkernijen, zoals verse visgerechten, die met aandacht worden bereid.

Fietsen en wandelen
Ameland is een paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers, met een uitgebreid netwerk van paden dat door het betoverende landschap slingert. Ontdek de rust en schoonheid van het eiland terwijl je over kronkelende weggetjes en door schilderachtige dorpjes fietst. Verken de duinen, bossen en schapenweiden en ontdek verborgen plekjes zoals de duinmeertjes die verscholen liggen tussen het groen. Maak een ontspannen wandeling langs de kustlijn, voel het zand tussen je tenen en geniet van het rustgevende geluid van de golven.

WestCord Hotel Noordsee
Strandweg 42,
Ameland, Nederland
Kaart
Strandweg 42, Ameland, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

WestCord Hotel Noordsee heeft moderne hotelkamers die voorzien zijn van alle gemakken die u kunt verwachten van een 4-sterren hotel. Alle hotelkamers hebben bijvoorbeeld een balkon of terras, gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en een Nespresso-apparaat voor een goede bak koffie. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en toilet. Vanaf WestCord Hotel Noordsee zijn de duinen en het strand slechts1 kilometer verwijderd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Natuurcentrum Nes

Dierentuinen en aquaria, Tours & activiteiten
Strandweg 38, Nes

D.m.v. tentoonstellingen en presentaties wordt alles uitgelegd over de natuur en de fascinerende processen op en rondom Ameland. Ook is er een mooi aquarium en blotevoetenpad.

Korenmolen Phenix

Bezienswaardigheden
Jan Jacobsstraat 7, Nes

De korenmolen (Phenix) is gebouwd in het jaartal 1880. Na de restauratie in 1982 dient de korenmolen nu weer om graan tot meel te vermalen. De molen is open voor het publiek.

Nes, Ameland

Steden
Rixt Van Doniastraat, Nes

Bewandel het centrum om lekker te kunnen eten en te shoppen. Graag wat meer geschiedenis? Ga langs bij de commandeurshuisjes.

Ameland

Eilanden
Ameland

Ameland is een prachtige eiland om lekker uit te waaien langs het strand, maar ook op de fiets kom je langs de mooiste plekjes van het eiland.

Amelander Bierbrouwerij

Bezienswaardigheden
Smitteweg 6

Bekijk hier het proeflokaal en de bierwinkel van de Amelander Bierbrouwerij. Per week verschillen de openingsmomenten.

Cultuurhistorisch museum Sorgdrager

Musea
Herenweg 1

Ervaar de Amelander historie in het in 1751 gebouwde Sorgdragershuuske, een Commandeurswoning die gebouwd is door Pieter Cornelis Sorgdrager.

Belangrijke informatie

Let op: de overtocht naar Ameland is exclusief en dien je zelf te reserveren indien je de overtocht maakt met de auto.
Met de twee moderne veerboten "Oerd" en "Sier" wordt je in circa 50 minuten naar het gastvrije Ameland gebracht. Voor de overtocht naar Ameland en terug dien je los van het arrangement tickets voor de boot te kopen. Meer informatie over de tarieven van de overtocht en de vertrektijden kunt u via deze link raadplegen.

Let op! Het zwembad is tot nader bericht buiten gebruik. Het hotel probeert dit zo spoedig mogelijk te herstellen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro