Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Ontdek de charme van Mayrhofen o.b.v. halfpension

Neuhaus Zillertal Resort
Mayrhofen, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Ontdek 4, 6, 8 of 15 dagen de charme van Mayrhofen o.b.v. halfpension

Neuhaus Zillertal Resort in Mayrhofen is ideaal voor een onvergetelijke vakantie. Ervaar rust en avontuur met de Zillertal Alpen als decor. Het resort voldoet aan al je wensen, of je nu ontspanning of activiteit zoekt. Geniet van halfpension en gratis wellnessfaciliteiten zoals sauna, zwembad en fitness voor een zorgeloze tijd. Laat je meeslepen in een ervaring die je vakantiegeluk verhoogt. Het resort heet natuurliefhebbers en actieve reizigers welkom met bergtochten, luxe wellness en lokale gerechten.

Autovakanties
dagen

Ontdek de charme van Mayrhofen o.b.v. halfpension

Neuhaus Zillertal Resort
Mayrhofen, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangendiner of buffet incl. saladebuffet
  • Inclusief gebak buffet in de middag
  • Gratis gebruik van de sauna, zwembad en de fitness
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Verken met een mountainbike de omgeving
Tips voor tijdens je verblijf

Wandelen in Mayrhofen
Mayrhofen is een waar wandelparadijs met routes voor elk niveau. Beginners kunnen genieten van de panoramische wandelroutes in het Zillertal, waar je langs kabbelende beekjes en bloeiende alpenweiden loopt. Voor de meer ervaren wandelaars zijn er uitdagende tochten naar de toppen van de Zillertal Alpen, zoals de beklimming van de Ahornspitze. Onderweg word je beloond met adembenemende uitzichten op de omliggende bergwereld. Vergeet niet om voldoende water, een kaart en zonnebescherming mee te nemen, en houd altijd de weersvoorspellingen in de gaten.

Canyoning en Raften in Mayrhofen
Voor wie op zoek is naar een dosis adrenaline, biedt Mayrhofen canyoning en raften aan. Canyoning neemt je mee door kloven, waar je abseilt langs watervallen, springt in kristalheldere poelen en glijdt over natuurlijke waterglijbanen. Raften op de Ziller is een geweldige groepsactiviteit, waarbij je de stroomversnellingen bedwingt onder begeleiding van een ervaren gids. Voor beide activiteiten is geen ervaring vereist, maar een goede fysieke conditie en zwemvaardigheid zijn wel belangrijk. Alle benodigde uitrusting wordt verstrekt door de lokale aanbieders.

Innsbruck
Op ongeveer een uur rijden van Mayrhofen ligt Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Deze charmante stad is rijk aan cultuur en geschiedenis, met bezienswaardigheden zoals het beroemde 'Gouden Dak' en de keizerlijke Hofburg. Innsbruck is ook een stad van sport, bekend om de Olympische Winterspelen die er twee keer zijn gehouden. Bezoekers kunnen de Nordkette kabelbaan nemen voor een spectaculair uitzicht over de stad en de omliggende Alpen. In de oude binnenstad kun je heerlijk slenteren door de schilderachtige straatjes, genieten van de lokale keuken in een van de vele restaurants of een bezoek brengen aan een van de vele musea die de stad rijk is. Innsbruck combineert stedelijke flair met alpine charme en is daarmee een perfecte aanvulling op je avontuur in Mayrhofen.

Neuhaus Zillertal Resort
Am Marktplatz 202,
Mayrhofen, Oostenrijk
Kaart
Am Marktplatz 202, Mayrhofen, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Neuhaus Zillertal Resort ligt op een rustige locatie in het centrum van Mayrhofen, in het prachtige Zillertal. Het biedt een grote spa, een goed gevulde wijnkelder en gratis parkeergelegenheid. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, een kabeltelevisie en een zithoek. Er zijn ook badjassen aanwezig. De meeste kamers hebben een balkon met een prachtig uitzicht op de bergen. Bij Neuhaus Zillertal Resort kun je lekker ontspannen in het bubbelbad of het stoombad. Let wel, van wellness Kamillendörfl kan je gebruik maken tegen een toeslag. Ook kan je actief bezig zijn en genieten van de begeleide wandelingen, nordic walking of yogatrainingen. Verder kun je ook gebruikmaken van een kleine bioscoop, bowlingbanen en een biljarttafel. Er zijn tal van mountainbike- en wandelpaden te vinden in de omgeving. Het skigebied Zillertal 3000 is gemakkelijk te bereiken met de gratis skibus, die op een steenworp afstand van het Neuhaus stopt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per dag (max. 1 hond)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Freizeitpark Zell

Outdooractiviteiten
Schwimmbadweg 1

Het terrein is maar liefst 45.000 m2 groot en heeft o.a. een groot zwembad, sportzwembad en kinderbad, een reuze glijbaan, een belevingsspeeltuin, volleybalvelden, tennisbanen en midgetgolf.

Zillertaler Höhenstraße

Bezienswaardigheden
Zillertaler Höhenstraße

Deze weg behoort tot de mooiste Alpenwegen van Oostenrijk. De weg reikt tot een hoogte van 2020 meter en biedt een prachtig uitzicht over de Zillertaler Alpen.

Gerlos

Outdooractiviteiten
Gerlos

Het uitgesproken après-ski dorp is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De wintersportmogelijkheden zijn er eindeloos!

Zillertal

Outdooractiviteiten
Zillertal

Op de 143 km pistes en 52 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus.

Krimmler Watervallen

Bezienswaardigheden
Reedseehütte

De Krimmler Wasserfälle is met een totale hoogte van 380 meter de hoogste gefaseerde waterval van Europa. De waterval ligt vlak bij het dorp Krimml in N.P. Hohe Tauern.

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per dag (max. 1 hond)

Belangrijke informatie

Let OP:

  • Een deel van het hotel wordt uitgebouwd. Hier kun je enige hinder van ondervinden.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro