Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Uniek overnachten
dagen

Verblijf in een 4*-hotel gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Holland-Amerika Lijn

Hotel New York
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Holland-Amerika Lijn

Ben je van plan om Rotterdam te verkennen en zoek je een unieke plek om te verblijven? Hotel New York is gelegen op de Kop van Zuid in Rotterdam en is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn. Het hotel biedt een bijzondere ervaring met een vleugje nostalgie. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken en vooral genieten! Met een prachtig uitzicht op de skyline en de Maas, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor je avonturen in de stad. Als je door Rotterdam wandelt, is de imposante Erasmusbrug niet te missen. Aan de voet van deze brug vind je de Cruise Terminal, waar de meest majestueuze cruiseschepen aanleggen. Ben je een cultuurliefhebber? Dan is het Nederlands Fotomuseum met zijn steeds veranderende exposities echt iets voor jou.

Uniek overnachten
dagen

Verblijf in een 4*-hotel gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Holland-Amerika Lijn

Hotel New York
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Uniek verblijf in het voormalig hoofdkantoor van Holland-Amerika Lijn
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Markthal en de Erasmusbrug
De leukste tips tijdens je verblijf in Rotterdam

Benieuwd naar wat je kan doen in Rotterdam? Nou heel veel! De op één na grootste stad heeft een hoop te bieden. De haven van Rotterdam, de musea... je zal je geen moment gaan vervelen. Het centrum van Rotterdam bestaat uit moderne gebouwen en trendy winkelstraten, ideaal om even doorheen te lopen!

Zin in een weekend vol shoppingplezier? Dan ben je in Rotterdam aan het juiste adres. De Koopgoot staat bekend om zijn uitgebreide winkelaanbod. Sluit je dag af met een bezoek aan het grote café-restaurant bij Hotel New York, of laat je culinair verrassen in een van de gezellige eetgelegenheden op de Kop van Zuid.

Architectuurfanaten kunnen hun hart ophalen bij de creaties van grote namen zoals Rem Koolhaas, die het iconische gebouw op de Wilhelminakade heeft ontworpen, vernoemd naar onze bruisende stad. Voor een unieke ervaring, stap op de fiets en verken Rotterdam op je gemak.

Maak een fietstochtje door de stad, een groene en snelle manier om zo van het ene naar het andere hoogtepunt te komen. De Euromast, een monument van ca. 185 meter hoog, biedt een indrukwekkend uitzicht over de hele stad. De kubuswoningen zullen jouw aandacht trekken en je komt even bij in de heerlijke parken zoals o.a. het Museumpark en het park bij de Euromast.

Hotel New York
Koninginnenhoofd 1,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Koninginnenhoofd 1, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel New York is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de Holland-America Lijn (cruiselijn). Vanaf 1901 staat het iconische gebouw op de Kop van Zuid te schitteren. Een gebouw met een grote geschiedenis. We nemen je graag mee terug in de tijd met gedenkwaardige momenten. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten. Als je Hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen. Elke kamer in Hotel New York is anders. Hoge plafonds, ruime vertrekken en een authentieke inrichting zorgen voor een onvergetelijk verblijf. En met moderne voorzieningen zoals airconditioning en gratis Wi-Fi, is comfort gegarandeerd. In het café-restaurant op de begane grond kun je de hele dag door genieten van heerlijke maaltijden. Of je nu zin hebt in een snelle hap of uitgebreid wilt dineren, de keuze is reuze. Hotel New York ligt op een steenworp afstand van alle bezienswaardigheden. Met de watertaxi ben je zo in het centrum of bij de Veerhaven. En voor reizigers die voor werk komen, is de locatie ook ideaal: alles binnen handbereik.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
€ 35,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

By AmI Rotterdam

Eten en drinken
Antoine Platekade 983

Deze kleurrijke urban bistro biedt een mix aan herkenbare gerechten van over de hele wereld. Ieder bord is een foto voor social media waard!

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Kijk-kubus museumwoning

Musea
Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Wilhelminakade

Bezienswaardigheden
Wilhelminakade

Voor de liefhebbers van bijzondere architectuur wordt de Wilhelminapier als mooiste stukje van de stad beschouwd. De skyline die vanaf hier te bewonderen is, is fenomenaal.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

€ 35,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro