Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Uniek overnachten
Verre reizen
Rondreizen
10 dagen
Incl. ontbijt

Prachtige combinatiereis naar Cuba, bezoek Havana, Trinidad en Varadero incl. vlucht, transfers en ontbijt

Combinatiereis Havana - Trinidad – Varadero
Havana, Havana, Cuba bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1119,-
totaal: 2270,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 10 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een bijzondere 10-daagse combinatiereis naar Havana, Trinidad en Varadero op Cuba incl. vlucht, transfers en ontbijt

Maak je klaar voor de reis van je leven! In 10 heerlijke dagen ontdek je wat deze combinatiereis zo speciaal maakt! Het is de perfecte balans tussen de bruisende energie van de steden en de ontspannen atmosfeer van de kust. De diversiteit van Cuba komt tot uiting in elke stap van de reis, van de kleurrijke straten van Havana tot de historische charme van Trinidad en de ongerepte stranden van Varadero. Een reis die niet alleen de zintuigen prikkelt maar ook een blijvende liefde voor de Cubaanse cultuur en landschappen ontsteekt. Laat je betoveren door de magie van deze unieke combinatiereis en geniet van alles wat Cuba te bieden heeft.

Uniek overnachten
Verre reizen
Rondreizen
10 dagen
Incl. ontbijt

Prachtige combinatiereis naar Cuba, bezoek Havana, Trinidad en Varadero incl. vlucht, transfers en ontbijt

Combinatiereis Havana - Trinidad – Varadero
Havana, Havana, Cuba bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Havana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Privé transfer luchthaven – hotel Havana
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Inclusief transfer Havana - Trinidad
  • Inclusief transfer Trinidad - Varadero
  • Inclusief transfer Varadero – luchthaven Havana
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst in Havana
Je verblijft in Havana in een Cubaanse woning of comforthotel Armadores de Santander (of gelijkwaardig) in beide gevallen inclusief ontbijt

Vandaag is het eindelijk zo ver! Je reis naar Cuba gaat van start. Nadat je bent aangekomen op de luchthaven en je de eerste luchtjes van het eiland hebt opgesnoven ga je naar je Cubaanse logeeradres en kom je even bij van de lange reis.

Dag 2 en 3: Havana
Je begint je reis in het bruisende Havana, waar de straten pulseren met muziek en de geur van verse sigaren zich vermengt met de zilte zeelucht. Wandel door de historische straten van Oud-Havana, waar kleurrijke koloniale gebouwen getuigen van een rijke geschiedenis. Ontdek de levendige markten, waar ambachtslieden hun kunstwerken aanbieden, en laat je betoveren door de klanken van traditionele Cubaanse muziek die uit elke hoek lijken te komen. In de avond kun je gaan luisteren naar traditionele Cubaanse muziek, in bijvoorbeeld de Buena Vista Social Club. Of als je meer van eigentijds houdt, dan is de FAC, Fabrica de Arte Cubano, meer geschikt voor je. Deze staat bekend als de beste nachtclub/ bar/ kunstgalerij van Cuba en heeft een unieke combinatie van eten, kunst, muziek en theater.

Dag 4: Trinidad
In Trinidad verblijf je wederom in een Cubaans huis of comforthotel E Calesa/La Ronda (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Vanuit Havana begeef je je naar het pittoreske Trinidad, een stad die de tijd lijkt te hebben stilgezet. Klinkende kinderkopjes, pastelkleurige huizen en een ontspannen sfeer kenmerken deze UNESCO-werelderfgoedlocatie. Verlies jezelf in de smalle straatjes en ontdek verborgen pleinen waar de lokale bevolking dansend geniet van hun muzikale erfgoed. Een bezoek aan de Valle de los Ingenios biedt een glimp van het suikerrietverleden van Cuba en geeft je de kans om vanaf de Manaca Iznaga-toren te genieten van een adembenemend uitzicht.

Dag 5 en 6: Trinidad
Trinidad is de best bewaarde koloniale stad in Cuba, met meer dan 500 jaar geschiedenis. De vele herenhuizen geven de rijkdom weer uit de 18e eeuw. Samen met de vallei “Valle de los Ingenios” – is het door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard, zeker de moeite waard om te bezichtigen. De schoonheid van de straten, de warmte van de inwoners en de heerlijke typische Cubaanse gerechten en cocktails zoals de “Canchanchara” zullen je verliefd laten worden op deze mooie plaats. Je kunt het beste in de ochtend een rondleiding door de stad nemen met een gids, zodat je de mooie geschiedenis en anekdotes kunt horen. Trinidad is ook een mooie combinatie van stad en strand, aangezien het zeer dichtbij het schiereiland van Ancon ligt, waar zich het beste strand bevind van de zuidkust van Cuba.

Dag 7: Varadero
Ook in Varadero kun je ervoor kiezen in een Cubaans huis te logeren of een comforthotel, Barcelo Solymar (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Na de culturele verkenningen is het tijd om te ontspannen aan de parelwitte stranden van Varadero. Het azuurblauwe water nodigt uit tot verfrissende duiken, terwijl de zonsondergangen een romantische gloed werpen over de horizon. Of je nu kiest voor een ontspannen dag op het strand, een verkwikkende duik in het rif of een boottocht langs de kust, Varadero verwent je met een idyllisch toevluchtsoord.

Dag 8 en 9: Varadero
Varadero, de meest bekende plaats van Cuba, de plek waar je kunt gaan genieten van witte stranden en helderblauwe wateren. Als je het leuk vindt om ook hier iets van de omgeving te zien kun je een bezoek brengen aan Cardenas of Boca de Camarioca, om de echte Cubaanse sfeer te proeven. Ben je nog op zoek naar de laatste souvenirtjes? De markt van Varadero is dé plek om dat doen. De stad is behoorlijk toeristisch en dat maakt dat je op de markt vele kraampjes zult vinden waar men leuke hebbedingetjes verkoopt. Een van de hoogtepunten van Varadero is de adembenemende zonsondergang. Terwijl de zon langzaam in de oceaan zakt, verandert de lucht in roze, oranje en paars, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat dat je nooit meer vergeet! Het is het perfecte moment om je liefje eens lekker vast te pakken, een romantische wandeling langs het strand te maken of gewoon te genieten van het moment met vrienden en familie.

Dag 10: terug naar Havana en vlucht naar huis
Deze dag vertrek je weer naar Havana waar je de nacht in het vliegtuig doorbrengt en de volgende dag weer thuis bent. Hopelijk heb je een onvergetelijke tijd in het swingende Cuba mogen hebben en denk je er met warme herinneringen aan terug!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Combinatiereis Havana - Trinidad – Varadero
José Martí International Airport,
Havana, Cuba
Kaart
José Martí International Airport, Havana, Cuba
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze bijzondere combinatiereis bezoek je het bruisende Havana, koloniaal Trinidad en het vrolijke Varadero! Voor je overnachtingen kun je kiezen uit de avontuurlijke optie om te logeren in een Cubaans huis waar je een eigen douche en toilet hebt. Vaak beschikt je kamer zelfs over een eigen veranda of dakterras. In sommige gevallen zit je gezellig met de familie aan de keukentafel en leer je dus nieuwe mensen kennen! Kies je voor een comforthotel wat natuurlijk ook prima is, dan verblijf je in comfortabele hotels met alle gemakken die daarbij horen. Waar je ook voor kiest, in de ochtend kun je genieten van een lekker ontbijtje alvorens je op pad gaat.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Havana

Steden
Carr. Central Cuba

De typische Cubaanse sfeer is alom vertegenwoordigd in de hoofdstad en ook het aantal belangrijke bezienswaardigheden is een belangrijke reden om Havana te bezoeken. Het belangrijkste deel van de stad is Habana Vieja: het historische centrum dat al in de zestiende eeuw ontstaan is. Dit deel van Havana staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Varadero

Steden
Autopista Sur

Varadero ligt op een schiereiland, zo’n 150 kilometer ten oosten van de Cubaanse hoofdstad Havana. Het schiereiland is heel smal en zo’n 15 kilometer lang. Aan de noordkant van het schiereiland vind je de meest prachtige stranden, met poederwit zand en oogverblindend blauw water. Nadat je zo’n drie tot vier kilometer het schiereiland op rijdt, kom je bij het ‘centrum’ van het stadje Varadero.

Varadero beach

Stranden
Autopista Sur Km 18.5

Het plaatje dat veel mensen te binnen schiet als ze aan Cuba denken: lange witte zandstranden, lekker warm azuurblauw water, zonnebedjes onder een parasol… Jep, dat vind je allemaal in Varadero. Dé hotspot voor Nederlandse en Belgische vakantiegangers die op zoek zijn naar een reis vol zon, zee en strand.

Trinidad

Steden
Trinidad 62600

Trinidad is waarschijnlijk de meest pittoreske stad van Cuba, met zijn straten vol kinderkopjes, pastelkleurige huizen en glimmende oldtimers. De binnenstad staat sinds 1988 op de werelderfgoedlijst van Unesco en veel gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. Samen met Havana en Viñales vormt Trinidad de toeristische driehoek en de stad trekt veel reizigers die hier graag een of meerdere nachten slapen.

Koningin Emmabrug

Bezienswaardigheden
Koningin Emmabrug

Het feit dat deze brug over de Sint Annabaai de enige drijvende houten brug ter wereld is, maakt hem op zijn zachtst gezegd zeer bijzonder. Deze pontonbrug of liefkozend door de inwoners benoemde pontjesbrug, drijft op 16 pontons. Als er een boot door de Sint Annabaai moet, wordt de motor in werking gesteld en wordt iedereen per veerpont naar de overzijde gebracht.

Handelskade

Bezienswaardigheden
Handelskade

De Handelskade in de wijk Punda is het meest bekende en gefotografeerde plekje van Curaçao of Kòrsou zoals het door de inwoners wordt genoemd. De prachtig gekleurde in Hollandse koloniale sfeer gebouwde geveltjes brengen je direct in Caribische sferen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Toeristenkaart:
Mail een kopie van je paspoort + je volledige adres gegevens naar ons mail adres van het service center klantenservice@traveldeal.nl. Dit is noodzakelijk voor de toeristenkaart (visum).

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro