Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Cruises
10 of 13 dagen
Incl. ontbijt

Cruise met Celebrity Equinox van Barcelona naar Frankrijk en Italië o.b.v. all-inclusive

Celebrity Equinox - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalunya, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2349,-
totaal: 4730,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 10 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Prachtige luxe 10- of 13-daagse cruise met Celebrity Equinox van Barcelona naar Frankrijk en Italië o.b.v. all-inclusive en optioneel verlenging Rome

Stap aan boord van de Celebrity Equinox voor een onvergetelijke cruise langs de betoverende Middellandse Zeekust. Je avontuur begint in Barcelona, waar de Catalaanse flair je begroet. Ontdek de pittoreske Provence, wandel door de charmante straatjes van Nice en proef de weelderige sfeer van Santa Margherita in Italië. Terwijl je de beroemde kunstschatten van Florence bewondert en de historische pracht van Napels ontdekt, word je meegenomen naar het majestueuze Rome, waar eeuwen van geschiedenis en cultuur op elke hoek te vinden zijn. Hier eindigt ook je cruise, tenzij je kiest voor 3 nachten hotelverlenging in Rome, dan kun je deze pracht en praal nog verder bewonderen de komende dagen. De Celebrity Equinox biedt niet alleen luxueuze voorzieningen, maar ook een reis vol culturele schatten langs de zonnige kust van de Middellandse Zee.

Cruises
10 of 13 dagen
Incl. ontbijt

Cruise met Celebrity Equinox van Barcelona naar Frankrijk en Italië o.b.v. all-inclusive

Celebrity Equinox - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalunya, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Enkele vlucht naar Barcelona vanaf luchthaven Amsterdam of Brussel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of ontbijt a la carte
  • Dagelijks lunch naar keuze à la carte of in buffetvorm
  • Dagelijks à la carte diner of in buffetvorm
  • Dagelijks koffie, thee en water gedurende het diner
  • Dagelijks 's middags limonade en ijsthee aan het dek
  • Inclusief 'classic' drankenpakket
  • Gratis gebruik van basis Wi-Fi aan boord
  • Dagelijks live muziek en avondprogramma's met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Enkele vlucht naar Amsterdam of Brussel vanaf luchthaven Rome Fiumicino
  • Inclusief fooien
  • Inclusief havengelden en tax
  • Ook te boeken incl. 3 nachten hotelverlenging in Rome
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst in Barcelona, Spanje
Het schip vertrekt om 17.00 uur

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Barcelona. Je gaat op eigen gelegenheid naar de cruise terminal, vanwaar het schip om 17.00 uur de haven van Barcelona zal verlaten. Maak alvast kennis met het alle faciliteiten die aan boord aanwezig zijn en ontdek de vele mogelijkheden.

Dag 2: op zee

Om bij je eerste bestemming te komen breng je vandaag een dag aan boord door. Genoeg te doen en te ontdekken, waaronder zwembaden, een fitnesscentrum en een scala aan entertainmentopties, van Broadway-achtige shows tot intieme lounge-optredens.

Dag 3: Marseille (Provence), Frankrijk
Je komt aan om 07.00 uur en het schip vertrekt weer om 18.00 uur

Marseille, de poort naar de Middellandse Zee, is een bruisende Franse havenstad met een rijke geschiedenis en een kosmopolitische flair. De oude haven, Vieux-Port, vormt het hart van de stad en biedt kleurrijke markten en levendige cafés. De Basiliek Notre-Dame de la Garde torent hoog boven Marseille uit en biedt een panoramisch uitzicht op de stad en de zee. Provence is het idyllische Franse platteland rondom Marseille, betovert met zijn schilderachtige lavendelvelden, olijfgaarden en sfeervolle dorpjes. Kunstenaars hebben zich al eeuwen laten inspireren door het betoverende landschap van deze regio. Met zijn zonnige klimaat, culinaire schatten en culturele schatten, is Provence een tijdloze bestemming die zowel rust als ontdekking biedt.

Dag 4: Villefranche (Nice), Frankrijk
Je komt aan om 08.00 uur en het schip vertrekt weer om 19.00 uur

Nice en Villefranche-sur-Mer, gelegen aan de Franse Rivièra, vormen samen een duo van betoverende kustplaatsen. Nice, met zijn elegante boulevards, levendige Promenade des Anglais en artistieke erfgoed, straalt de charme uit van de Côte d'Azur. Ontdek de kleurrijke bloemenmarkt, slenter door de oude stad en geniet van de Mediterraanse levensstijl. Villefranche-sur-Mer is een pittoresk vissersdorpje verscholen in een schilderachtige baai, verwelkomt bezoekers met pastelkleurige huizen en een azuurblauwe zee. De kronkelende straatjes onthullen verborgen pleintjes en lokale eetgelegenheden langs de kust.

Let op: Villefranche is een tenderhaven, wat betekent dat het cruiseschip voor anker gaat in de baai en dat de passagiers aan wal worden gebracht via de tenderboten van het schip, waar zij zelf dienen op te stappen. Enige mobiliteit hierin is dus gewenst en i.v.m. de veiligheid kan men hier niet in getild worden.

Dag 5: Santa Margherita, Italië
Je komt aan om 08.00 uur en het schip vertrekt weer om 18.00 uur

Santa Margherita Ligure, een charmant kustplaatsje aan de Italiaanse Rivièra, betovert met zijn pastelkleurige huizen, levendige jachthaven en weelderige groene heuvels. Gelegen tussen Portofino en Rapallo, biedt Santa Margherita een ontspannen maritieme sfeer en een weelde aan mediterrane flair. De prachtige boulevard nodigt uit tot ontspannen wandelingen, terwijl de lokale markt en uitstekende eetgelegenheden de culinaire geneugten van deze kustbestemming onthullen.

Let op: Santa Margherita is een tenderhaven, wat betekent dat het cruiseschip voor anker gaat in de baai en dat de passagiers aan wal worden gebracht via de tenderboten van het schip, waar zij zelf dienen op te stappen. Enige mobiliteit hierin is dus gewenst en i.v.m. de veiligheid kan men hier niet in getild worden.

Dag 6 en 7: Livorno (Florence/Pisa), Italië
Je komt aan om 07.00 uur en het schip vertrekt de volgende dag weer om 18.00 uur

De komende 2 dagen heb je de tijd om Toscane te ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar Florence, de bakermat van de Renaissance en ademt kunst en geschiedenis. Met zijn iconische Duomo, de elegante Ponte Vecchio en de kunstschatten in de Uffizi-galerij, betovert Florence bezoekers met zijn architectonische pracht en culturele rijkdom. Ook Pisa is de moeite van het bezoeken waard. Wereldberoemd om zijn scheve toren op het Piazza dei Miracoli en biedt naast dit architectonische hoogstandje ook een charmante oude stad. De kathedraal en het Baptisterium getuigen van de artistieke grandeur van Pisa, waardoor het een onmisbare stop is in het betoverende Toscaanse landschap.

Afvaart 11 juni & 8 augustus 2024: Bij deze afvaarten meer je aan in La Spezia, waar vanuit je Toscane verder kunt ontdekken deze twee dagen. Vanuit La Spezia ontvouwt zich een adembenemende ontdekkingsreis naar bijvoorbeeld Cinque Terre, een schilderachtige reeks van vijf kleurrijke dorpjes langs de Italiaanse Rivièra. Het betoverende landschap van Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore wordt gekenmerkt door pastelkleurige huizen die tegen steile kliffen aanleunen, met uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee. Verken de smalle geplaveide straatjes, geniet van lokale lekkernijen in gezellige trattoria's en wandel over de adembenemende wandelpaden die de dorpen verbinden. De trein vanuit La Spezia biedt een handige en schilderachtige manier om deze betoverende Cinque Terre-juweeltjes te ontdekken.

Dag 8: op zee

Wederom een dag op zee, maar vervelen behoort niet tot de mogelijkheden! Voor de fijnproevers biedt de Equinox een scala aan culinaire hoogstandjes in diverse restaurants, variërend van gastronomische diners tot casual ontbijtopties. Ontdek smaakvolle creaties van wereldklasse samengesteld door getalenteerde chef-koks. Of ontspan in de uitgestrekte spa, waar verkwikkende behandelingen en een serene sfeer je opwachten.

Dag 9: Napels, Italië
Je komt aan om 07.00 uur en het schip vertrekt weer om 18.00 uur

Vandaag kom je aan in Napels, een bruisende stad aan de Golf van Napels en omarmt bezoekers met zijn chaotische charme, rijke geschiedenis en culinaire geneugten. Van de levendige straten van de oude stad tot de majestueuze kastelen zoals Castel dell'Ovo, biedt Napels een authentieke Italiaanse ervaring. Je kunt ook een uitstap maken naar Capri, het schilderachtige eiland voor de kust van Napels, betovert met zijn azuurblauwe grotten en adembenemende uitzichten. De weelderige tuinen van Villa San Michele en de beroemde Faraglioni-rotsen maken Capri tot een idyllische bestemming voor ontspanning en ontdekking in de Tyrrheense Zee.

Dag 10: aankomst in Civitavecchia (Rome), Italië
Je komt aan om 05.30 uur

Het eindpunt van je cruise is Rome. De 'Eeuwige Stad', is een magische mix van eeuwenoude geschiedenis en moderne elegantie. Afhankelijke van het tijdstip van je terugvlucht kun je Rome nog gaan ontdekken. Met iconische monumenten zoals het Colosseum, het Forum Romanum en het indrukwekkende Pantheon, ademt Rome een sfeer van tijdloze grootsheid. Struin door de smalle straatjes van de oude wijk Trastevere, werp een muntje in de Trevifontein en geniet van de heerlijke Italiaanse keuken op een levendig plein. Rome is een betoverende bestemming waar het verleden en het heden naadloos samenkomen.

Hotelverlenging in Rome
Je kunt er ook voor kiezen om een 14-daagse reis te boeken. Je verblijft dan nog 3 extra nachten in Rome aan het eind van de cruise. Je verblijft dan in een hotel o.b.v. logies. En hebt nog alle tijd om de stad verder te verkennen.

Route afvaarten 11 juni en 8 augustus 2024:
Bij deze afvaarten wordt de route in een andere volgorde gevaren. Er zullen echter wel nagenoeg dezelfde bestemmingen worden aangedaan. De route van deze afvaarten is als volgt:

  • Barcelona - op zee - La Spezia (Pisa/Florence) - Santa Margherita - Nice - Marseille - op zee - Rome.

Om een goede indruk te krijgen van de Celebrity Equinox, bekijk je de video hieronder:

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Celebrity Equinox - afvaart Barcelona
Terminal, Moll Adossat, 1,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Terminal, Moll Adossat, 1, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Met nieuwe voorzieningen die op geen enkel ander Celebrity-schip beschikbaar zijn, kun je erop voorbereid zijn dat je verwachtingen overtroffen worden zodra je aan boord stapt. Geniet van een keuze uit tien uitzonderlijke eetgelegenheden. Geniet van ambachtelijk bier en troostmaaltijden in de nieuwe Craft Social en geniet van verfrissende, frozen cocktails op het zwembadterras bij Slush. Een unieke ervaring op zee, voel het gras onder je voeten in de ontspannende Lawn Club. Elk denkbaar comfort, aangevuld met de ongeëvenaarde service van Celebrity, belooft een onovertroffen cruise-ervaring.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Minigolf
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • Sportschool
  • Sportveld
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Solarium
  • Theater
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.

Tenderhavens Villefranche en Santa Margherita
Villefranche en Santa Margherita zijn tenderhavens, wat betekent dat het cruiseschip voor anker gaat in de baai en dat de passagiers aan wal worden gebracht via de tenderboten van het schip, waar zij zelf dienen op te stappen. Enige mobiliteit hierin is dus gewenst en i.v.m. de veiligheid kan men hier niet in getild worden.

Gezondheid & veiligheid maatregelen:
De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren geen vaccinatie-eis meer, soms wel aangevuld met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij op deze link.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro