Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Rondreizen
9 dagen
Incl. ontbijt

Prachtige rondreis door Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro incl. vlucht, transfers, vele excursies en o.b.v. halpension

Rondreis Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro
Skopje, Skopje, Noord - Macedonië bekijk op kaart
Geniet van een 9-daagse groepsrondreis door Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro incl. vlucht, transfers, vele excursies en hotels o.b.v. halfpension

Deze opwindende rondreis neemt je mee op een ontdekkingsreis door de betoverende landschappen en rijke culturele erfgoed van Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro. Je start in het mooie Skopje waarna je verder reist naar de UNESCO stad Ohrid. In Albanië wacht je het volgende avontuur in onder andere de bruisende hoofdstad Tirana. Je reis gaat verder door de betoverende steden en natuurlijke wonderen van Montenegro, waar je de schoonheid van de baai van Kotor ervaart en jezelf verliest in de diepten van de Tara Canyon. Na een reis vol hoogtepunten keer je terug naar Skopje, waar je wordt ondergedompeld in de rijke cultuur van de stad voordat je afscheid neemt van deze onvergetelijke landen en bijzondere reis.

Rondreizen
9 dagen
Incl. ontbijt

Prachtige rondreis door Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro incl. vlucht, transfers, vele excursies en o.b.v. halpension

Rondreis Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro
Skopje, Skopje, Noord - Macedonië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 8 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Skopje vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner(buffet)
  • Inclusief busvervoer tijdens de gehele reis met Engelse sprekende gids
  • Inclusief toegang tot het klooster Sv. Jovan Bigorski
  • Inclusief boottocht Ohrid (ongeveer 25 minuten)
  • Inclusief toegang tot de kerk Perikleptos in Ohrid
  • Inclusief toegang tot het klooster Sveti Naum en het fort van Berat
  • Inclusief toegang tot het fort van Rozafa Shkodra
  • Inclusief toegang tot nationaal park "Lake Scutari" en boottocht met snacks
  • Inclusief entree van het Koninklijk paleis in Cetinje
  • Inclusief hamproeverij in Njegusi
  • Inclief toegang tot Sv. Trifun in Kotor
  • Inclusief boottocht in Perast
  • Inclusief bezoek en entree aan "Maria op de rots" in Perast
  • Inclusief entree Patriachate kerk in Pec
  • Inclusief toegang tot de kerk van St. Spas
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: aankomst in Skopje
Je verblijft vannacht in een hotel in Skopje, inclusief diner

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Skopje en word je naar je hotel gebracht.

Dag 2: Skopje - Mavrovo - Ohrid
De komende twee nachten verblijf je in een hotel in Ohrid, inclusief ontbijt en diner

Vandaag ga je de Matka-kloof bezoeken. Het is een kloof ten westen van het centrum van Skopje. Met ongeveer 5.000 hectare is Matka een van de populairste buitenbestemmingen in Macedonië en herbergt het verschillende middeleeuwse kloosters. Daarna rijd je naar het Nationaal Park Mavrovo. Hier wacht je een unieke natuur en de hoogste bergen van Macedonië. Je bezoekt het klooster Sv. Jovan Bigorski en reist daarna verder naar de UNESCO stad Ohrid.

Dag 3: Ohrid - Sveti Naum
Je rijdt nadat je van je ontbijtje hebt genoten naar het centrum van de UNESCO-stad en doet je eerste indrukken op tijdens een boottocht langs de promenade naar de kerk Kaneo dat waarschijnlijk de beroemdste fotoplek in Macedonië is. Vanaf hier verken je de stad verder te voet. Daarna is er vrije tijd om te wandelen en in de namiddag bezoek je het klooster van Sveti Naum, een van de belangrijkste heiligdommen van de Macedonische kerk. Na een leuke maar drukke dag kom je terug in je hotel voor een heerlijk diner.

Dag 4: Ohrid - Berat - Tirana
Je verblijft deze nacht in een hotel in Tirana, inclusief ontbijt en diner

Vandaag verlaat je Macedonië en reis je naar Albanië! Op naar de UNESCO stad Berat, ook wel de stad van de duizend ramen. Met meer dan 2400 jaar geschiedenis wordt het beschouwd als een van de oudste steden van Albanië. De drie belangrijkste wijken van de oude stad zijn Mangalemi, Gorica en Kala, waar het kasteel ligt. Een bezoek aan de "Kala" vereist een steile wandeling over een geplaveid pad, maar wie de top haalt, wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad. Je bezoekt het fort, dat vandaag de dag nog steeds bewoond is. Daarna rijd je door naar de hoofdstad Tirana, waar je na een stadstour kunt inchecken in je hotel.

Dag 5: Tirana - Shkodra - Lake Scutari
De komende twee nachten verblijf je in een hotel in Budva, inclusief ontbijt en diner

Na het ontbijt rijd je noordwaarts naar de stad Shkodra, de grootste stad in het noorden van Albanië. Je bezoekt een van de grootste forten in de westelijke Balkan, het Rozafa Fort. Daarna passeer je de grens met Montenegro en bereik je het meer van Scutari. Hier maak je een boottocht. Naast de charmante natuur zien je het "Alkatraz" van Montenegro, een verlaten gevangeniseiland!

Dag 6: Budva - Cetinje - Njegusi - Perast - Kotor
Vandaag start je met een rit naar Cetinje, de oude hoofdstad van Montenegro. De oude ambassadegebouwen vertellen nog steeds het verhaal van de metropool van een staat die ooit werd beschouwd als het armste koninkrijk van Europa. Je brengt een bezoek aan het Koninklijk Paleis waarna je doorrijdt naar het dorp Njegusi. Hier zul je de beroemde rauwe ham proeven. Ook zie je hoe de vrouwen brood bakken en bereiden. In de middag het volgende hoogtepunt van de reis! Na een adembenemende afdaling over een van de meest spectaculaire wegen van het land bereik je Perast gevolgd door een boottocht in de baai van Kotor naar het kloostereiland Maria op de Rots. Tot slot neem je deel aan een stadsrondleiding door Kotor met een bezoek aan de kathedraal Sv. Trifun, daarna keer je terug naar Budva en kun je lekker bijkomen in je hotel.

Dag 7: Budva - Podgorica - Tara Canyon - Pec
Vannacht verblijf je in een hotel in Pec inclusief ontbijt en diner

Vandaag verken je eerst de Montenegrijnse hoofdstad Podgorica. Na een stadstour ga je verder door de beroemde Moraca Canyon naar de diepste canyon in Europa en de op één na diepste ter wereld; Tara Canyon. In de namiddag rijd je naar de Kosovaarse grens. Kort daarna bereik je de stad Pec, waar je kunt inchecken in het hotel.

Dag 8: Pec - Prishtina - Skopje
De laatste nacht verblijf je weer in een hotel in Skopje, inclusief ontbijt en traditioneel diner met muziek

De laatste volle dag van je reis is vandaag helaas alweer aangebroken, extra genieten dus vandaag! Na het ontbijt bezoek je de kerk van het patriarchaat in Pecs gevolgd door een korte rondleiding in Prishtina, de hoofdstad van Kosovo. Je gaat terug de grens met Noord-Macedonië over en bereikt de hoofdstad Skopje. Tijdens een stadswandeling zie je onder andere de Oude Stad met het Kale Fort, de Kerk van St. Spas en de Grote Bazaar, evenals de Nieuwe Stad met de Alexander Fontein en het Moeder Theresa Huis. 's Avonds wacht je een traditioneel diner met muziek in een restaurant in Skopje als afsluiting van deze reis.

Dag 9: afscheid van de groep
Vandaag is de dag van afscheid. Afscheid van de landen en afscheid van misschien wel nieuwe vrienden. De transfer brengt je naar de luchthaven en vlieg je terug naar huis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro
XJ6G+8WV MK Автопат „Александар Македонски MK MK,
Skopje, Noord - Macedonië
Kaart
XJ6G+8WV MK Автопат „Александар Македонски MK MK, Skopje, Noord - Macedonië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Maak je klaar voor een fantastische rondreis van de betoverende berglandschappen van Noord-Macedonië, naar de grootste stad van Noord Albanië, en vervolgens naar de ruige schoonheid van Montenegro. Deze reis belooft een meeslepend avontuur vol ontdekkingen en contrasten. De Engelssprekende gids zal je onderweg in de bus alles vertellen over de plekken die bezoekt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Het busvervoer tijdens de excursies zal in groepsverband met maximaal 30 personen zijn.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro