Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Familievakantie in een mobile home aan de kust nabij Novigrad

Camping Kastanija
Novigrad, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een mobile home aan de kust van Istrië nabij Novigrad

Gelegen in de weelderige bossen nabij Novigrad in het Kroatische Istrië, biedt Camping Kastanija een serene vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur en ontdekking. Dit kleinschalige resort, ideaal voor families, biedt directe toegang tot een prachtig rotsstrand en heeft meerdere intieme zwembaden voor verkoeling en plezier. Vanuit deze centrale plek is het eenvoudig om de culturele juweeltjes van Istrië te verkennen: Umag, Poreč, Rovinj en Pula. Elk van deze steden biedt een unieke mix van historische rijkdom, culturele diepgang en culinaire hoogstandjes, van de pittoreske haven van Umag tot de historische pracht van Poreč, de charmante straatjes van Rovinj en de gastronomische verrassingen van Pula. Vergeet ook niet het betoverende binnenland, met zijn authentieke dorpjes en adembenemende landschappen.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Familievakantie in een mobile home aan de kust nabij Novigrad

Camping Kastanija
Novigrad, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief verbruik gas, water en elektriciteit
  • Eindschoonmaak inclusief
  • Novigrad ligt op 3 km
  • Ideaal voor gezinnen!
  • Aan 300 meter lang kiezelstrand gelegen
  • Tip: ga een dagje naar Poreč
Tips voor tijdens je vakantie!

Ontdek Rovinj
Rovinj, een van de meest pittoreske stadjes van Istrië, is een ware ontdekkingstocht waard. Gelegen op een schiereiland, is het bekend om zijn schilderachtige straatjes en kleurrijke stenen huizen die trapsgewijs naar de kerk van Sint Eufemia klimmen, gelegen op het hoogste punt van de stad. De uitzichten vanaf deze heuvel zijn adembenemend, met een panoramisch zicht op de Adriatische Zee die de stad omarmt. Terwijl je door de smalle straatjes dwaalt, kom je langs talrijke kunstgalerijen waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen. Deze stad is ook rijk aan unieke boetieks die handgemaakte souvenirs en ambachtelijke producten aanbieden, perfect voor die speciale herinnering aan je bezoek. Een wandeling langs de haven in de avond biedt een romantische sfeer met de zonsondergang op de achtergrond.

Cultuur in Pula
Pula, de grootste stad van Istrië, is doordrenkt van geschiedenis, voornamelijk bekend om zijn indrukwekkende Romeinse amfitheater, een van de best bewaarde arena's ter wereld. Dit monumentale bouwwerk biedt een unieke blik in het verleden en dient tegenwoordig als locatie voor diverse evenementen, waaronder filmfestivals en concerten. Maar Pula's rijke historie stopt niet bij de arena; de stad herbergt ook andere Romeinse ruïnes zoals de Tempel van Augustus en de Boog van de Sergii. Naast cultuur is Pula ook een culinair paradijs, vooral bekend om zijn visrestaurants waar je kunt genieten van de verse vangst van de dag, bereid volgens lokale recepten. Een diner in een van deze restaurants, gecombineerd met een lokale wijn, maakt je culturele uitstap compleet.

Aquapark Istralandia
Voor een dag vol waterpret en avontuur is Aquapark Istralandia een must-visit voor gezinnen die verblijven in of rond Camping Kastanija. Dit bekroonde waterpark, gelegen in de groene heuvels van Istrië, biedt meer dan 20 verschillende glijbanen en zwembaden voor alle leeftijden, van adrenaline-pompende glijbanen voor de waaghalzen tot rustige lazy rivers voor ontspanning. Kinderen kunnen zich uitleven in de speciaal ontworpen kinderzones, terwijl volwassenen kunnen genieten van de zon op de uitgestrekte ligweides of ontspannen in een van de vele jacuzzi's. Istralandia staat ook bekend om zijn uitstekende faciliteiten en diensten, waaronder diverse eetgelegenheden waar snacks en verfrissingen verkrijgbaar zijn. Een dag in Aquapark Istralandia belooft plezier en vermaak voor het hele gezin, een perfecte aanvulling op je vakantie in Istrië.

Camping Kastanija
Kastanija 5,
Novigrad, Kroatië
Kaart
Kastanija 5, Novigrad, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Kastanija, gelegen in een bosrijke omgeving nabij Novigrad in Istrië, Kroatië, biedt een serene bestemming voor natuurliefhebbers. Dit kleinschalige familieresort heeft directe toegang tot een rotsstrand en beschikt over meerdere kleine zwembaden. Bezoekers genieten van een gemeenschappelijk openluchtzwembad bij de stacaravans, uitgerust met ligstoelen, en een strand dat schaduw en faciliteiten biedt. Voor kinderen is er een speelplaats en een activiteitenprogramma. Dagelijkse benodigdheden zijn te vinden in het winkeltje op de camping, en voor maaltijden is er een restaurant. Een nieuwe wellnesszone zorgt voor ontspanning. Voor de actievelingen zijn er mogelijkheden tot tennissen en paardrijden in de omgeving, wat Kastanija tot een perfecte mix van ontspanning en activiteit maakt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Porec

Eten en drinken, Steden
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je dit vooraf aangeven bij ons service center en dienen deze kosten ter plaatse te worden voldaan:

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 15,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 10,00 per set
  • Badlinnen € 4,00 p.p.
Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je dit vooraf aangeven bij ons service center en dienen deze kosten ter plaatse te worden voldaan:

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 15,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 10,00 per set
  • Badlinnen € 4,00 p.p.
Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 9.60 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro