Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
5 t/m 6, 8, 10 t/m 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet vanuit een prachtig beach resort van het strand van Durrës in Albanië, incl. vlucht en ontbijt off all-inclusive

Premium Beach Hotel
Durrës, Durrës, Albanië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
511,17
totaal: 1054,79 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 5 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Heerlijke 5-, 6-, 8-, 10-, 11- of 15-daagse zonvakantie naar een prachtig beach resort in Durrës, Albanië, incl. vlucht en ontbijt of all-inclusive

Geniet van de ultieme zonvakantie in het prachtige Albanië, met een verblijf in het gloednieuwe Premium Beach Hotel! Ontspan op het zandstrand, neem een verfrissende duik in het kristalheldere water, of geniet van een cocktail aan de rand van het zwembad. Een vakantie in Albanië draait niet alleen om zon en zee. In de directe omgeving van het hotel zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden om van te genieten. Verken de oude stad Durrës, met zijn historische bezienswaardigheden zoals het Romeinse amfitheater en de Venetiaanse torens. Slenter door de smalle straatjes en ontdek lokale markten waar je kunt proeven van heerlijke Albanese gerechten en ambachtelijke producten. Voor de avontuurlijke reizigers biedt de omgeving van Durrës ook mogelijkheden voor activiteiten zoals watersporten, wandelen in de bergen of zelfs dagtochten naar nabijgelegen nationale parken en archeologische vindplaatsen. Een zonvakantie naar Albanië met een verblijf in het Premium Beach Hotel belooft een perfecte mix van ontspanning, avontuur en culturele ontdekkingen. Kom en ervaar zelf de charme van dit prachtige land aan de Middellandse Zee.

Zonvakanties
5 t/m 6, 8, 10 t/m 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet vanuit een prachtig beach resort van het strand van Durrës in Albanië, incl. vlucht en ontbijt off all-inclusive

Premium Beach Hotel
Durrës, Durrës, Albanië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7, 9, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tirana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive
  • Aan het strand
  • Verblijf in een nieuw 5*-hotel!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Amfitheater Durrës
Het grootste amfitheater op de Balkan werd in de 1e eeuw door de Romeinen gebouwd. Het theater bood plaats aan 15.000 mensen. In de 4e eeuw verloor het zijn functie als theater en werd het gebruikt voor nieuwe doeleinden. Zo werd er onder de tribunes een kapel gevestigd, waarvan een mozaïek goed bewaard is gebleven. Het amfitheater raakte in de vergetelheid toen het in de late Middeleeuwen werd overbouwd. In de 20e eeuw werd het ontdekt bij het aanleggen van een wijnkelder. Hierna is het opgegraven en blootgelegd.

Koninklijke villa van koning Zog
De Koninklijke Villa was het zomerverblijf van koning Zog en werd gebouwd in 1937. Tijdens het monarchale bewind werd het gebruikt door de Albanese koninklijke families en nog steeds staat het symbool voor de monarchie. De villa werd door de zakelijke gemeenschap in Durrës aan koning Zog cadeau gedaan als teken van welvaart. Tijdens het communistische regime werden hier veel communistische leiders als gast ontvangen, waaronder de leider van de Sovjet-Unie Nikita Chroesjtsjov. In 1997 is de villa vernield tijdens de onlusten in Albanië. In 2007 is het paleis weer gerestaureerd.

Boottocht naar Kepi Rodonit
Stap aan boord van een boot en vaar naar Kepi Rodonit, een schilderachtig schiereiland net buiten Durrës. Verken de prachtige kustlijn, bezoek de oude vuurtoren en geniet van een picknick op het strand.

Kasteel van Durrës
Het kasteel van Durrës werd in de 5e eeuw gebouwd door de keizer van het Byzantijnse Rijk, Anastasius I. Hij zorgde ervoor dat Durrës één van de meest versterkte steden aan de kust van de Adriatische Zee werd. De overgebleven muren zijn 4,5 meter hoog en er zijn drie ingangen van een aantal fortificatietorens bewaard gebleven. Het kasteel speelde in 1939 een belangrijke rol toen fascistische Italianen de stad binnenvielen. Vanuit het kasteel probeerde een klein leger van 360 Albanezen, voornamelijk gendarmes en stedelingen, de aanval af te weren. Met drie machinegeweren en een aantal handvuurwapens lukte het enige tijd om de vijand op afstand te houden totdat een groot aantal tanks van de Italiaanse schepen kwam. Binnen vijf uur hadden de Italianen de stad terugveroverd. De Italiaanse invloeden in Durrës zijn nog steeds erg groot.

Proef lokale gerechten
Dompel jezelf onder in de Albanese keuken door te genieten van lokale gerechten in de gezellige restaurants van Durrës. Probeer traditionele gerechten zoals baklava, burek en gegrilde vis, en geniet van de unieke smaken van de regio.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Premium Beach Hotel
Long Beach,
Durrës, Albanië
Kaart
Long Beach, Durrës, Albanië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom in het gloednieuwe 5* Premium Beach Hotel! Laat je op korte afstand van het strand verwennen door heerlijke gerechten in een van de restaurants en ontspannende momenten in de spa en wellnessfaciliteiten. Voor een wat minder luie dag kun je terecht in de gym of ga je lekker op pad in de omgeving. Na een dag weg te zijn geweest kom je even bij in de bar bij het zwembad en geniet je met een prachtig uitzicht op zee van een verscheidenheid aan drankjes. De kamers van het hotel zijn onder andere voorzien van airconditioning en een balkon of terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lobby
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Dürres

Steden
Rruga Dok Margariti

Durrës is de 2e stad van Albanië. Durrës is een van de grootse badplaatsen van de Balkan en tevens een havenstad. Jaarlijks bezoeken veelal Albanese toeristen de stad, maar ook het aantal buitenlandse toeristen groeit.

Tirana

Steden
Rruga Sulejman Delvina 90

In Tirana kun je redelijk goed winkelen. Het stadscentrum is dan wel klein maar hierdoor kun je overal gemakkelijk en snel heen lopen. Vooral de schoenenwinkels zijn hier goed en goedkoop. Je betaalt er zo'n 30% minder dan in andere Europese steden. De winkels zijn meestal open van 9.00 - 15.00 uur en tussen 18.00 - 20.00 uur.

Skanderbegplein

Pleinen
Skanderbegplein

Het Skanderbegplein is het centrale plein van de Albanese hoofdstad Tirana. Het langwerpige plein is genoemd naar de Albaanse nationale held Skanderbeg. In het midden staat een groot ruiterstandbeeld van Skanderbeg naast een Albanese vlag.

Apollonia Archaeological Park

Bezienswaardigheden
Pojan

Apollonia was vroeger een Griekse kolonie en oude Romeinse stad, nu het grootste archeologische park van Albanië en vind je er nog de overblijfselen van de machtige polis. Je vindt er het het oreon (theater), een oud klooster, een expositieruimte, waar men de opgravingen van Apollonia kan bezichtigen.

Berat

Steden
Berat

Berat is een van de mooiste steden in Albanië en heeft de bijnaam 'de stad van de 1000 vensters'. Dit is namelijk een grote attractie in het ommuurde kleine dorpje. De oude moskeeën, het fort, de stenen brug uit de 18e eeuw en de kerken zijn prachtige historische monumenten.

Almyros Beach

Stranden
Vorio Steno Kerkiras

Het strand van Almyros ligt zo’n 2,5 kilometer ten zuiden van Agios Nikolaos en gelegen in de grote baai Mirabello. Het is een mooi strand waarbij de Almyros rivier op dit strand uitmondt in zee. Het ondiepe water maakt het perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn verschillende eet mogelijkheden en tevens kun je hier watersporten beoefenen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 3% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro