Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

All-inclusive
Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 9, 11, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt

Tropische vakantie bij luxe 5*-couples resort in Negril, Jamaica met alles inclusief!

Couples Negril
Negril, Westmoreland, Jamaica bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2689,-
totaal: 5410,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
9, 10, 12, 16, 18 of 20 dagen in luxe 5*-couples resort in Negril, Jamaica met werkelijk alles inclusief!

Laat de dagelijkse sleur achter je en dompel jezelf onder in een tropisch paradijs bij Couples Negril! Ontsnappen aan de drukte en geniet van de rust en sereniteit van het prachtige Jamaicaanse landschap terwijl je de luxe van het resort ontdekt. Stel je voor: wakker worden in een luxe kamer met uitzicht op de azuurblauwe Caribische Zee, met de zachte bries die door de palmbomen waait. Begin je dag met een romantische strandwandeling, waar jij en je geliefde kunnen genieten van de warme zonnestralen en het zachte zand tussen jullie tenen. Daarna is het tijd om te ontspannen bij het zwembad, cocktail in de hand, terwijl je geniet van live muziek en de laid-back Jamaicaanse sfeer. Of misschien willen jullie samen wat avontuur beleven en gaan snorkelen in de kristalheldere wateren, of een romantische catamaran cruise maken tijdens de zonsondergang. Alles wat je maar kunt bedenken is inclusief je verblijf! 's Avonds kunnen jullie je laten verwennen met heerlijke culinaire hoogstandjes in een van de gastronomische restaurants, gevolgd door een romantische wandeling onder de sterren langs het strand. Bij Couples Negril draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten samen, waarbij liefde en ontspanning centraal staan. Dus pak je koffers en laat ons je meenemen op een reis naar pure gelukzaligheid in dit idyllische toevluchtsoord aan de Caribische kust!

All-inclusive
Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 9, 11, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt

Tropische vakantie bij luxe 5*-couples resort in Negril, Jamaica met alles inclusief!

Couples Negril
Negril, Westmoreland, Jamaica bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 10, 14, 16 of 18 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Montego Bay vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Alle maaltijden en snacks in diverse restaurants op het terrein
  • In-room dining-opties tijdens aangegeven uren
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank
  • Toegang tot zwembaden, jacuzzi's en stranden
  • Fitnessfaciliteiten, waaronder een volledig uitgeruste sportschool, aerobics, yoga en aquarobics
  • Onbeperkte toegang tot de wellnessfaciliteiten
  • Inclusief verschillende excursies; catamaran cruise, trip naar Margaritaville en Sunset bar (Negril)
  • Inclusief watersporten zoals scubaduiken, kajakken, paddleboarden, snorkelen en boottochten met glazen bodem
  • Fitnessfaciliteiten, waaronder een volledig uitgeruste sportschool, aerobics, yoga en aquarobics
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Couples Resort

Couples Negril ligt op 18 hectare van het zuiverste witte zand van Jamaica en is een speeltuin voor volwassenen aan het strand die alle denkbare activiteiten biedt. Van duiken tot zeilen, snorkelen tot poolvolleybal, de lijst met romantische dingen om te doen in Negril kent geen grenzen. Of je nu gaat paddleboarden of powerwalken, dit zonovergoten tropische resort zal je blijven verbazen! Hieronder een kleine greep van de extra's en activiteiten welke inclusief je verblijf zijn:

Gezondheid en wellness
Van massage tot meditatie, het bereiken van balans en harmonie is nog nooit zo eenvoudig en mooi geweest. De bekroonde spa is een oase van rust en beschikt over een uitgebreid menu met lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, schoonheidsbehandelingen en massagetherapieën. Ook tennis hoort tot de mogelijkheden. Schrijf je in voor dagelijkse privé-instructie of neem twee keer per dag deel aan een groepsclinic. Het volledig uitgeruste fitnesscentrum beschikt over hightech cardiomachines (o.a. loopbanden, crosstrainers en hometrainers) en losse gewichten, evenals een volledig menu met aerobics-, spinning-, pilates-, meditatie- en yogalessen gegeven door een team van gecertificeerde trainers. Ook kun je deelnemen aan yoga- en pilateslessen of verlicht je zintuigen met de meditatielessen. Je energie liever op een andere manier kwijt? Ga dan kickboxen.

Watersport
Duik in een wereld van plezier in, op en nabij het water. Couples Negril biedt avontuur in overvloed. Geniet in één van de twee zwembaden of de vier jaccuzzi's. Duik in een wereld van verwondering met het uitzonderlijke Scuba diving programma. Maak een ritje aan boord van de boten met glazen bodem voor een snorkeltocht naar een van de 30 verschillende snorkelplekken met de natuurlijke koraalriffen van het eiland. Ga kajakken met een één- of tweepersoonsromp. Ook worden er dagelijks kajaklessen aangeboden. Waterskiën behoort ook tot de mogelijkheden. De krachtige waterskiboten varen soepel over de golven en trekken gasten achter zich aan op twee ski's, een monoski of een wakeboard. Deskundige instructie is uiteraard beschikbaar. Of wat dacht je van een les windsurfen, zelf waterfietsen of paddleboarden?

Eilandactiviteiten
Vaar mee op een catamarancruise terwijl de zon ondergaat, maak een boottocht met een glazen bodem boot of spring op een partybus naar Margaritaville, het plezier is overal aanwezig! Of ga mee met de shopping tour. Ontdek de kunst van het eiland met een bezoek aan een lokale ambachtsmarkt waar je tie-dye, houtsnijwerk en blokbedrukte stoffen kunt vinden, gemaakt door Jamaicanen. Inbegrepen in de tour is een stop bij verschillende belastingvrije winkels met een scala aan sterke dranken, parfums en luxe goederen. Of reis naar de populaire Sunset Bar. Een van de meest populaire excursies, een dagelijkse trip naar de Sunset Bar, biedt de mogelijkheid om van een cocktail te genieten terwijl je geniet van een schitterende zonsondergang met uitzicht op de kliffen in West End in Negril.

Recreatie
Je wilt dat je ervaring bij Couples Resort Negril net zo leuk als romantisch is. Volg de een dansles. Van salsa tot soca tot reggae: je beweegt op het ritme en danst op de beat tijdens de levendige danslessen die overal in het resort worden gegeven. Laat je innerlijke eilandbewoner los met echte Jamaicaanse muziek! Kruip onder een dekentje op een luie stoel bij het strandvuur en geniet elke maandag om 22.00 uur van de zachte klanken van akoestische gitaar en melodieuze liefdesliedjes. Geniet van karaoke in de pianobar. Gelegen nabij de lobby en het grote zwembad, begint het plezier in de pianobar op zondag, maandag en vrijdag om 22.00 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Couples Negril
Norman Manley Blvd,
Negril, Jamaica
Kaart
Norman Manley Blvd, Negril, Jamaica
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het meest intieme 5*-resort, Couples Negril, ligt op 18 hectare aan de zonovergoten westkust van het eiland Jamaica. Levendig en ingehouden, dit resort voor volwassenen aan de oceaan in Jamaica is een favoriet onder all-inclusive vakantieresorts en biedt frisse, moderne kamers en een boomhutspa. Echt alles is inbegrepen bij dit resort! Bijvoorbeeld: 24 uur per dag gastronomisch dineren, ontbijten op je kamer, onbeperkte selectie van premiumbars, gepersonaliseerde minibar op de kamer, nachtelijk entertainment, golf en tennis, onbeperkt duiken en watersporten, catamarancruise, uitstapje naar de plaatselijke Sunset Bar en nog veel meer!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op aanvraag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
- Dit is een koppels-hotel en alleen voor volwassenen toegankelijk (18+)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro