Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
5 t/m 6, 8, 10 t/m 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Luxe 5*-hotel aan de kust van Albanië incl. vlucht en ontbijt

Grand Blue Fafa Resort
Kavaje, Golem, Albanië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
308,15
totaal: 648,75 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 5 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
5-, 6-, 8-, 10-, 11- of 15-daagse zonvakantie in het prachtige Albanië incl. verblijf in een luxe 5*-hotel met ontbijt en vlucht

Is Albanië een vakantieland? Ja zeker! Wil jij genieten van een heerlijke zonvakantie maar niet in het massatoerisme zitten? Dan hebben wij de perfecte vakantie voor jou! Witte stranden, een azuurblauwe zee, een licht zeebriesje en je waant je in het paradijs. Maar dit mooie land heeft meer te bieden, zoals een prachtige natuur en berglandschappen maar ook vele historische plaatsen waarin je de echte authentieke Balkan nog tegenkomt. Door de ligging direct aan het strand is dit een geweldige plek om je zonvakantie door te brengen. Één ding is zeker, bij Grand Blue Fafa Resort is het genieten geblazen van je welverdiende vakantie!

Zonvakanties
5 t/m 6, 8, 10 t/m 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Luxe 5*-hotel aan de kust van Albanië incl. vlucht en ontbijt

Grand Blue Fafa Resort
Kavaje, Golem, Albanië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7, 9, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tirana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hele accommodatie
  • Direct aan het strand gelegen
Tips in de omgeving

Bezoek Durrës
Op slechts een korte afstand van Golem ligt de historische stad Durrës, die bekend staat om zijn prachtige stranden, oude ruïnes en levendige sfeer. Verken de oude stadsmuren, bezoek het Archeologisch Museum en geniet van een wandeling langs de promenade met uitzicht op de Adriatische Zee.

Ontdek het Amfitheater van Durrës
Bewonder het indrukwekkende Romeinse amfitheater van Durrës, een van de best bewaarde amfitheaters in de regio. Maak een rondleiding door de ruïnes en leer meer over de geschiedenis van deze oude stad.

Verken Kavaje
Breng wat tijd door in de nabijgelegen stad Kavaje, waar je lokale markten kunt verkennen, traditionele ambachten kunt bewonderen en kunt genieten van de levendige sfeer van deze bruisende stad.

Maak een boottocht
Verken de prachtige kustlijn van Albanië tijdens een ontspannen boottocht vanuit Golem. Vaar langs afgelegen baaien, pittoreske vissersdorpen en adembenemende rotsformaties terwijl je geniet van het kristalheldere water van de Adriatische Zee.

Bezoek nationaal park Divjaka-Karavasta
Breng een dag door in het prachtige nationale park Divjaka-Karavasta, dat bekend staat om zijn diverse ecosystemen, waaronder moerassen, bossen en zoutpannen. Maak een wandeling door het park, spot zeldzame vogelsoorten en geniet van de ongerepte natuurlijke schoonheid.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Grand Blue Fafa Resort
Rruga Kompleksit,
Kavaje, Albanië
Kaart
Rruga Kompleksit, Kavaje, Albanië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Waterpark / splashpark
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Dürres

Steden
Rruga Dok Margariti

Durrës is de 2e stad van Albanië. Durrës is een van de grootse badplaatsen van de Balkan en tevens een havenstad. Jaarlijks bezoeken veelal Albanese toeristen de stad, maar ook het aantal buitenlandse toeristen groeit.

Tirana

Steden
Rruga Sulejman Delvina 90

In Tirana kun je redelijk goed winkelen. Het stadscentrum is dan wel klein maar hierdoor kun je overal gemakkelijk en snel heen lopen. Vooral de schoenenwinkels zijn hier goed en goedkoop. Je betaalt er zo'n 30% minder dan in andere Europese steden. De winkels zijn meestal open van 9.00 - 15.00 uur en tussen 18.00 - 20.00 uur.

Skanderbegplein

Pleinen
Skanderbegplein

Het Skanderbegplein is het centrale plein van de Albanese hoofdstad Tirana. Het langwerpige plein is genoemd naar de Albaanse nationale held Skanderbeg. In het midden staat een groot ruiterstandbeeld van Skanderbeg naast een Albanese vlag.

Apollonia Archaeological Park

Bezienswaardigheden
Pojan

Apollonia was vroeger een Griekse kolonie en oude Romeinse stad, nu het grootste archeologische park van Albanië en vind je er nog de overblijfselen van de machtige polis. Je vindt er het het oreon (theater), een oud klooster, een expositieruimte, waar men de opgravingen van Apollonia kan bezichtigen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

  • De transfer is niet inbegrepen. Indien gewenst, kan op aanvraag een transfer worden bijgeboekt. Vraag bij ons service center naar de mogelijkheden en kosten.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 3% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro