Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
7 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de charme van Normandië tijdens een onvergetelijke autorondreisreis incl. ontbijt

Rondreis Normandië
., Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
349,-
totaal: 741,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 7 dagen en voor 26 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek de charme van Normandië tijdens een onvergetelijke 7-daagse reis incl. ontbijt

Ontdek de charme van Normandië tijdens een onvergetelijke 7-daagse reis. Heb je altijd al de prachtige regio Normandië in Frankrijk willen verkennen? Dan is deze 7-daagse reis perfect voor jou! Je verblijft in drie verschillende steden: Rouen, Caen en Pontorson, elk met hun eigen unieke charme en bezienswaardigheden. In Rouen, de hoofdstad van Haute-Normandie, kun je genieten van het Parc Exposition de Rouen. Vervolgens reis je door naar Caen, waar je onder andere de Colline aux Oiseaux, het Chateau Ducal en de Abbaye aux Hommes kunt bezoeken. De laatste stop is Pontorson, een gemeente vlakbij de indrukwekkende Mont-Saint-Michel. Deze reis biedt een perfecte mix van cultuur, geschiedenis en ontspanning.

Je reist o.b.v. eigen vervoer

Autorondreis
7 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de charme van Normandië tijdens een onvergetelijke autorondreisreis incl. ontbijt

Rondreis Normandië
., Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen in verschillende 3* en 4*-hotels
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Ontdek 3 bestemmingen in Normandië!
  • Je reist o.b.v. eigen vervoer
  • Gratis gebruik van de Wi-Fi
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1 & 2: Aankomst Rouen, Frankrijk
Je verblijft de aankomende twee nachten in Rouen

Vandaag is het eindelijk zover: je reis naar Normandië gaat beginnen! De eerste twee nachten verblijf je in de prachtige stad Rouen. Deze historische parel heeft veel te bieden. Dwaal door de charmante straatjes van het oude centrum en bewonder de indrukwekkende gotische kathedraal Notre-Dame, bekend van de schilderijen van Claude Monet. Bezoek ook zeker het Gros-Horloge, een astronomisch uurwerk uit de 14e eeuw, en het Historial Jeanne d'Arc, een interactief museum over het leven van Jeanne d'Arc. Vergeet niet te genieten van de heerlijke lokale gerechten, zoals de canard à la rouennaise (eend op z'n Rouens) en de traditionele apple cider. Rouen is de perfecte uitvalsbasis om de schoonheid van Normandië te ontdekken!

Dag 3 & 4: Rouen - Caen (ca. 128km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Caen

Na een heerlijk Frans ontbijt is het tijd om verder te reizen naar Caen, een stad vol geschiedenis en cultuur op ongeveer 128 kilometer afstand. Eenmaal aangekomen in Caen wacht je een scala aan bezienswaardigheden. Bezoek het indrukwekkende Château de Caen, een middeleeuws kasteel dat nu dienst doet als museum. Ontdek de Abbaye aux Hommes, een prachtige abdij gesticht door Willem de Veroveraar. Neem ook zeker een kijkje bij het Mémorial de Caen, een museum gewijd aan de geschiedenis van de 20e eeuw, met een focus op de Tweede Wereldoorlog en de Slag om Normandië. Slenter door de charmante straatjes van de binnenstad en geniet van de lokale specialiteiten in één van de gezellige restaurants. Caen biedt een perfecte mix van geschiedenis, cultuur en gastronomie, waardoor het een onvergetelijke bestemming is tijdens je reis door Frankrijk.

Dag 5 & 6: Caen - Pontoson (ca. 124km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Pontoson

Geniet nog even van een heerlijk ontbijt voordat je uitcheckt en je reis vervolgd. Vandaag reis je door naar Pontoson, een tocht van ongeveer 124 kilometer. In Pontoson is genoeg te zien en te beleven. Breng zeker een bezoek aan het indrukwekkende Kasteel van Pontoson, dat dateert uit de 12e eeuw. Ook de Abdij van Pontoson is een must-see. Deze abdij werd gesticht in de 8e eeuw en is een prachtig voorbeeld van romaanse architectuur. Vergeet niet om even uit te rusten in een van de gezellige cafés op het centrale plein, Place du Marché. Hier kun je genieten van een heerlijke kop koffie of een glas wijn. Pontoson heeft voor ieder wat wils, dus neem de tijd om deze charmante stad te ontdekken.

Dag 7: Pontoson - naar huis

Helaas zit je reis door Normandië er alweer op. Na een heerlijk ontbijt en het uitchecken uit je accommodatie is het tijd om huiswaarts te keren. Hoewel het altijd jammer is om afscheid te nemen van zo'n prachtige bestemming, neem je ongetwijfeld een schat aan mooie herinneringen mee naar huis.

Rondreis Normandië
.,
., Frankrijk
Kaart
., ., Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de charme van Normandië tijdens een onvergetelijke 7-daagse reis. Heb je altijd al de prachtige regio Normandië in Frankrijk willen verkennen? Dan is deze 6-daagse reis perfect voor jou! Je verblijft in drie verschillende steden: Rouen, Caen en Pontorson, elk met hun eigen unieke charme en bezienswaardigheden. Deze reis biedt een perfecte mix van cultuur, geschiedenis en ontspanning.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

Caen

Steden
Caen

De prachtige stad Caen heeft vele bezienswaardigheden. Het was de favoriete stad van Willem de Veroveraar. Hij liet er een kasteel en twee abdijen bouwen.

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Fougères

Bezienswaardigheden, Steden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro