Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
12 dagen
Incl. ontbijt

Onvergetelijke 12-daagse rondreis door Duitsland en Tsjechië incl. ontbijt

Rondreis Hart van Europa
., ., Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
649,-
totaal: 1361,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 12 dagen en voor 51 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een onvergetelijke rondreis door Duitsland en Tsjechië incl. ontbijt

Duik in de pracht van Europa met deze betoverende rondreis door het hart van Duitsland en het schilderachtige Tsjechië. Start je reisavontuur te midden van Duitsland's rijke historie en levendige cultuur. Laat je verwonderen door de statige kastelen die de oevers van de Rijn sieren of dwaal af in de mythische wouden van het Zwarte Woud. Reis verder naar het betoverende Tsjechië, waar romantische steden, imposante kastelen en ongerepte natuurlijke schoonheid je verwelkomen. Bewonder de adembenemende architectuur van Praag, verbreed je horizon met een bezoek aan de historische brouwerij van Pilsen, waar het wereldberoemde Pilsner bier zijn oorsprong vond, en laat je verrassen door de gotische pracht van het Karlštejn kasteel. Laat je meeslepen door de unieke charme van Duitsland en Tsjechië, en maak je klaar voor een avontuur dat je hart zal veroveren.

Autorondreis
12 dagen
Incl. ontbijt

Onvergetelijke 12-daagse rondreis door Duitsland en Tsjechië incl. ontbijt

Rondreis Hart van Europa
., ., Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 11 overnachtingen
  • Verblijf in verschillende 3* en 4*-hotels
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Je reist o.b.v. eigen vervoer
  • Gratis gebruik van de Wi-Fi
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Erfurt - Plzen (ca. 309 km)
Je verblijft aankomende twee nachten in Erfurt
Erfurt is absoluut een bezoek waard! Duik in de rijke verzameling van culturele en architectonische historische schatten en laat je imponeren door de romantische oude binnenstad. De oude binnenstad staat bekend als het grootste monumentale gebied in Duitsland en betovert zowel bezoekers als inwoners met zijn middeleeuwse charme en fascinerende geschiedenis. Of het nu gaat om een statig klooster, een imposante kerk, de schat van Erfurt of prachtige patriciërshuizen – de hoofdstad van Thüringen biedt een tastbare geschiedenis!

Plzen - Ceské Budejovice (ca. 137 km)
Je verblijft aankomende twee nachten in Plzen
Voor bierliefhebbers is de Tsjechische stad Pilsen (Plzeň) waarschijnlijk geen onbekende naam. Deze hoofdstad van de gelijknamige regio is immers de geboorteplaats van het pils. Al sinds 1842 wordt in Pilsen pilsener gebrouwen, hoewel de biergeschiedenis van de stad zelfs teruggaat tot de dertiende eeuw. Maar Pilsen is meer dan alleen een bierstad. Net als veel andere Tsjechische steden, biedt Pilsen een rijkdom aan bezienswaardigheden, cultuur en evenementen. In 2015 werd Pilsen zelfs uitgeroepen tot culturele hoofdstad, samen met de Belgische stad Mons (Bergen). Wie Pilsen wil bezoeken, doet er goed aan hier zeker een hele dag voor uit te trekken.

Ceské Budejovice - Praag (ca. 149 km)
Je verblijft aankomende twee nachten in Ceské Budejovice
České Budějovice, de grootste stad van Zuid-Bohemen, ligt aan de oevers van de rivieren de Vltava en de Malše. De buitenwijken van de stad springen misschien niet direct in het oog, maar het historische centrum van České Budějovice is absoluut prachtig en zeker een bezoek waard. In het hart van het centrum vind je het oude stadsplein Námestí Premysla Otakara II. Dit vierkante plein, met afmetingen van 133 bij 133 meter, is echt een juweeltje en komt veelvuldig voor in de geschiedenisboeken van de stad. Het staat bekend als het grootste vierkante plein in Tsjechië.

Praag - Göttingen (ca. 468 km)
Je verblijft aankomende drie nachten in Praag
Praag, de schitterende hoofdstad van Tsjechië, heeft door de jaren heen vele bijnamen gekregen. De meest gebruikte bijnaam is de 'Gouden Stad', een eerbetoon aan de schoonheid van Praag. Gelegen aan de Moldau, heeft de stad meer dan een miljoen inwoners en is uitgegroeid tot een moderne, multiculturele metropool. In Praag wonen niet alleen Tsjechen; de stad kent een rijke mix van verschillende culturen. De gemiddelde inwoner van Praag bestaat dan ook niet; al decennia lang kenmerkt de stad zich door een diversiteit aan etniciteiten. Zo heeft Praag al eeuwenlang een grote joodse gemeenschap, die voornamelijk in de wijk Josefov te vinden is.

Göttingen - Arnhem (ca. 355 km)
Je verblijft aankomende twee nachten in Göttingen
De stad Göttingen is een universiteitsstad in het zuidoosten van de Duitse deelstaat Nedersaksen. Vanaf Utrecht is deze stad binnen 4 uur met de auto te bereiken. Vanaf de middeleeuwen ontwikkelde Göttingen zich tot een Hanzestad, iets wat nog steeds zichtbaar is aan de vele historische gebouwen in de oude binnenstad. Maar helaas komt er ook een einde aan je avontuurlijke reis door Duitsland en Tsjechië. Na een laatste smaakvol ontbijt en het uitchecken uit je verblijf, is het moment aangebroken om terug te keren naar Nederland.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Hart van Europa
.,
., Duitsland
Kaart
., ., Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de ongekende schoonheid van Europa met een rondreis door Duitsland en Tsjechië. Je overnacht in verschillende 3* en 4*-hotels door Duitsland en Tsjechië, en begin je elke dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet. Laat je meeslepen op een onvergetelijke reis waar elke dag een nieuw verhaal wacht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

De dom van Erfurt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Domstufen 1, Erfurt

Kom en bezichtig de gotische, oudste en belangrijkste kerk van Erfurt, de hoofdstad van de deelstaat Thüringen

De Praagse Burcht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Prague Castle

Deze burcht wordt ook wel het kasteel van Praag genoemd en is de grootste ter wereld. Binnen de muren vindt u hier kleine paleizen en historische kerken.

Ondergronds gangenstelser Pilsen

Tours & activiteiten
Veleslavínova 58/6

Tijdens deze ruim 750 meter tellende route kom je langs waterputten en oude opslag kelders. Het gehele gangenstelsel telt totaal een lengte van bijna 20 kilometer.

Het Oude Stadsplein Praag

Bezienswaardigheden, Cultuur
Staroměstské Náměstí

Het Oude Stadsplein is één van de bekendste van Praag. Je vindt hier onder andere gezellige terrasjes en een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Oude Raadhuis.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

De openingstijden kunnen variëren

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro