Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Natuur
Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van de natuur in het Duitse Olsberg o.b.v. halfpension

Parkhotel Olsberg
Olsberg, Sauerland, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
209,53
totaal: 445,01 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 38 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in het hart van Sauerland o.b.v. halfpension

Vier je vakantie in Olsberg, gelegen in het hart van het Sauerland, Duitsland! Dit charmante stadje is bekend om zijn prachtige natuur en rijke geschiedenis. Ontdek de dichte bossen en mooie heuvels vanuit Parkhotel Olsberg, een gezellige en gastvrije accommodatie waar je helemaal tot rust kunt komen. Start de dag met een ontbijt in het gezellige restaurant en laat je vervolgens verrassen door wat Olsberg te bieden heeft. Het stadje is een paradijs voor wandelaars, met talrijke paden die door het schilderachtige landschap slingeren. Olsberg staat ook bekend om zijn heilzame bronnen en wellnessfaciliteiten, waardoor het de perfecte bestemming is voor diegenen die ontspanning zoeken. Met zijn gastvrije gemeenschap en culturele evenementen, zoals de traditionele feesten en markten, biedt Olsberg jou een warm welkom met een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en lokale tradities.

Natuur
Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van de natuur in het Duitse Olsberg o.b.v. halfpension

Parkhotel Olsberg
Olsberg, Sauerland, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Dagelijks 3-gangenmenu
  • Bushalte op loopafstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ontdek de Sauerlandse bezoekersmijn
Tips voor tijdens je verblijf

Wandelen en fietsen
De regio rondom Olsberg staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en fietspaden door het prachtige Sauerland. Routes zoals de Rothaarsteig bieden adembenemende uitzichten en doorkruisen de weelderige bossen en heuvels.

Wateractiviteiten
Rondom Olsberg zijn diverse wateractiviteiten mogelijk die bezoekers dichter bij de natuur brengen. De Diemelsee en de Hennesee, beide op korte afstand, bieden uitstekende mogelijkheden voor zeilen, windsurfen, vissen, en zwemmen in helder water. Kanoën en kajakken op de rustige rivieren en meren in de omgeving bieden een ontspannen manier om de prachtige landschappen te verkennen.

Winterberg
In de zomer transformeert Winterberg van een wintersportparadijs tot een levendige bestemming vol zomerse activiteiten. Zo vinden mountainbikers hier een van de beste bikeparks van Duitsland, met routes voor alle niveaus. De zomerbobbaan biedt snelheid en plezier voor het hele gezin, terwijl de panoramabrug spectaculaire uitzichten over de regio biedt. Avonturiers kunnen hun hart ophalen in klimparken of tijdens paragliding. Voor ontspanning zijn er talrijke wellnessfaciliteiten en gezellige terrasjes te vinden.

Parkhotel Olsberg
Stehestrasse 23,
Olsberg, Duitsland
Kaart
Stehestrasse 23, Olsberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Parkhotel Olsberg ligt op ca. 20 km van Winterberg. Het hotel is een ideaal uitgangspunt om 's zomers te wandelen door de bergen 's winters om te skiën. Daarnaast kun je tegen betaling volop genieten van de wellness faciliteiten in het hotel. Alle kamers beschikken over een televisie, telefoon en een badkamer met douche, toilet en een föhn. In het hotel-restaurant geniet je van de specialiteiten uit Sauerland. 's Avonds kun je terecht in de gezellige bistro voor een drankje! Parkhotel Olsberg heeft een zwembad en een sauna waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Olsberg

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Eten en drinken, Steden
Hauptstrasse 79

Olsberg is een dorpje in het prachtige Hochsauerland. Het is een ideale locatie voor fietstochten of ritten met de motor. Vanuit Olsberg zijn er 3 startpunten naar het wandelpad de Rothaarsteig.

Mijnenmuseum in Ramsbeck

Musea
Glück-Auf Str. 3

De Sauerlandse bezoekersmijn staat in Ramsbeck bij Bestwig. Nadat in 1974 de mijn is gesloten is het omgetoverd tot een museum. De Bezoekersmijn bestaat uit een bovengronds gedeelte (het Mijnbouwmuseum) en het ondergrondse stelsel van mijngangen, waar je na het ritje met treintje een rondleiding krijgt. Maak daarna een wandeling op de Berg-Wanderweg ( het mijnbouw-wandelpad).

Warsteiner Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Zu Hause Im Waldpark 10

De Warsteiner Brouwerij is één van de grootste zelfstandige brouwerijen in Duitsland. Het boegbeeld is het merk Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

Zoutgrotten

Bezienswaardigheden
Im Orketal 33

Wie denkt dat zout vrijwel alleen gebruikt wordt in eten en als bestrijdingsmiddel tegen gladheid die moet eens een kijkje gaan nemen in de zoutgrotten van Winterberg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro