Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Natuur
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel met zwembad in de bergen van St. Anton am Arlberg in Tirol incl. ontbijt & wellness

Hotel Grischuna
St. Anton am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
255,-
totaal: 547,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 4-, 6-, 8- of 15-daagse vakantie in de natuurrijke omgeving van St. Anton am Arlberg in Tirol incl. ontbijt

Ontwaak in een schitterend Alpenlandschap, omringd door imposante bergen en verkwikkende berglucht. Dit is precies wat je te wachten staat tijdens je verblijf in Hotel Grischuna in St. Anton am Arlberg. Deze betoverende bestemming in Tirol biedt een ideale combinatie van avontuur en ontspanning. St. Anton am Arlberg staat bekend als een van de beste vakantiebestemmingen ter wereld. In de zomer is er genoeg te beleven. Maak een wandeling door de adembenemende berglandschappen, verken de vele mountainbikeroutes of neem een duik in een van de kristalheldere bergmeren. Voor de avonturiers zijn er ook mogelijkheden voor paragliden en rotsklimmen. Na een dag vol activiteiten is er niets beter dan terugkeren naar het comfort van Hotel Grischuna. Een van de hoogtepunten van het hotel is de unieke infinity pool, die het hele jaar door verwarmd is. Hier kun je ontspannen en genieten van het panoramische uitzicht op de bergen.

Natuur
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel met zwembad in de bergen van St. Anton am Arlberg in Tirol incl. ontbijt & wellness

Hotel Grischuna
St. Anton am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5,7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Op 650 meter van het hotel is een treinstation
  • Het hotel beschikt over een buitenzwembad met uitzicht op de bergen
  • Het hotel is voorzien van verschillende wellnessfaciliteiten
  • Gratis Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Bezoek het museum St. Anton
Tips in de omgeving!

Wandelen in de natuurrijke omgeving
In de schaduw van de majestueuze Alpen ligt St. Anton am Arlberg, een paradijs voor wandelliefhebbers. Beginnend in het hart van St. Anton, kun je kiezen voor een ontspannen wandeling langs de Rosanna-rivier, waar het geruis van stromend water je begeleidt. Voor de meer avontuurlijke zielen zijn er de uitdagende tochten naar de hogere regionen, waar je beloond wordt met adembenemende panorama's. Tijdens je wandelingen kom je de diverse flora en fauna van het gebied tegen. De weides staan vol met kleurrijke alpenbloemen, en met een beetje geluk spot je ook wat wilde dieren.

Geniet van de lokale gastronomie
In St. Anton am Arlberg is culinair genieten een essentieel onderdeel van je bezoek. Probeer bijvoorbeeld de Hospiz Alm voor een stevige Tiroler Gröstl of laat je verrassen door de verfijnde Kaiserschmarrn bij Rodel-Alm. Deze gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten, weerspiegelen de rijke culinaire traditie van de regio. Of je nu kiest voor een maaltijd in een berghut met panoramisch uitzicht of in een restaurant in het dorp, St. Anton am Arlberg biedt culinaire ervaringen die je reis verrijken. Elk restaurant en elke hut vertelt een eigen verhaal, waardoor je niet alleen de smaken maar ook de cultuur van de regio proeft.

Zwemmen in bergmeren
Zwemmen in de bergmeren rond St. Anton am Arlberg is een verfrissende en verkwikkende ervaring die je niet wilt missen. De meren liggen genesteld tussen de groene alpenweiden en ruige bergtoppen, waardoor zwemmen hier niet alleen een fysieke activiteit is, maar ook een kans om volledig op te gaan in de adembenemende schoonheid van het landschap. Een van de populairste plekken voor een duik is de Verwallsee, net buiten St. Anton. Dit meer is gemakkelijk bereikbaar en biedt naast zwemfaciliteiten ook picknickplaatsen en wandelroutes, waardoor het de perfecte locatie is voor een dagje uit in de natuur.

Hotel Grischuna
Gastigweg 32,
St. Anton am Arlberg, Oostenrijk
Kaart
Gastigweg 32, St. Anton am Arlberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

St. Anton am Arlberg is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Gelegen in het hart van de Alpen, biedt deze charmante bestemming een adembenemend berglandschap dat in de zomer betovert. De kamers zijn uitgerust met een aan faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van de comfortabele bedden met luxe beddengoed. Elke kamer beschikt over een moderne badkamer met regendouche, zachte handdoeken en hoogwaardige toiletartikelen. Verder vind je in de kamer een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi, een minibar en een kluisje. Ontspan in het verwarmde infinity pool met een uitzicht op de bergen of geniet van de sauna of het stoombad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 8,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Serfaus

Steden, Outdooractiviteiten
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Ladis

Steden, Outdooractiviteiten, Cultuur
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 8,00 per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro