Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

All-inclusive ontspannen in een 4*-hotel op Fuerteventura incl. vlucht en transfer

Hotel Taimar
Costa Calma, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
659,-
totaal: 1350,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen all-inclusive op het prachtige eiland Fuerteventura in Costa Calma in een 4*-hotel incl. vlucht en transfer

Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een bestemming die zowel natuurliefhebbers als avonturiers zal aanspreken. Het Mirador Astronómico de Sicasumbre is een unieke plek op het eiland, waar je 's nachts een prachtig uitzicht hebt op de sterrenhemel. Ver weg van de lichtvervuiling is dit observatiepunt perfect voor zowel beginnende als ervaren sterrenkijkers. Naast deze kosmische ervaring heeft Fuerteventura ook natuurlijke wonderen te bieden, zoals de betoverende Cueva de Playa in Tarajalejo en het prachtige strand Playa Esmeralda Norte. In de hoofdstad, Puerto del Rosario, kun je genieten van een mix van geschiedenis en moderniteit, terwijl de nabijgelegen stranden zorgen voor een bruisende Canarische ervaring. Een onvergetelijke reiservaring wacht op je op dit veelzijdige eiland.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

All-inclusive ontspannen in een 4*-hotel op Fuerteventura incl. vlucht en transfer

Hotel Taimar
Costa Calma, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Fuerteventura vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30 – 10.00 uur)
  • Dagelijks lunchbuffet (13.00 – 15.00 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (19.00 – 21.30 uur)
  • Diverse snacks gedurende de dag
  • Onbeperkt (non-)alcoholische drankjes en cocktails (11.00 – 23.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips voor tijdens je verblijf

Mirador Astronómico de Sicasumbre
Het Mirador Astronómico de Sicasumbre op Fuerteventura is een geweldige plek om naar de sterren te kijken. Het bevindt zich in een afgelegen gebied met weinig lichtvervuiling, waardoor je een helder zicht hebt op de nachtelijke hemel. Op het uitkijkpunt zijn platforms met vaste telescopen en informatieve panelen te vinden die helpen bij het herkennen van sterrenbeelden en andere astronomische objecten. Iedereen kan hier gratis naartoe en het biedt een unieke ervaring voor zowel amateur-astronomen als toeristen die geïnteresseerd zijn in astronomie.

Cueva de Playa
Cueva de Playa in Tarajalejo is een fascinerende grot aan de kust, ontstaan door de krachtige werking van de zee en de wind gedurende vele jaren. Deze prachtige plek bevindt zich vlakbij het pittoreske dorp Tarajalejo aan de zuidoostkust van Fuerteventura en biedt een serene en betoverende omgeving om te verkennen. Bereikbaar vanaf het strand, nodigt de grot uit tot spannende wandelingen en biedt het een schaduwrijke oase waar je kunt genieten van het overgeweldigende uitzicht op de zee en de ruige kustlijn. Het is een geweldige locatie voor natuurliefhebbers en strandgangers om te ontspannen en te genieten van de ongerepte schoonheid van Fuerteventura.

Playa Esmeralda Norte
Het is een prachtig strand aan de noordkust van Fuerteventura, bekend om zijn rustige sfeer en natuurlijke schoonheid. Hier kun je genieten van zwemmen, zonnebaden en watersporten zoals surfen. Het biedt ook schitterende uitzichten op de oceaan en is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Puerto del Rosario
De hoofdstad van Fuerteventura, is een interessante mix van geschiedenis en moderniteit. De oude straten en pleinen geven de stad een charmante uitstraling, terwijl de moderne voorzieningen zoals winkelstraten, culturele instellingen en een belangrijke haven zorgen voor een eigentijdse sfeer. Hoewel de stad zelf geen grote stranden heeft, liggen de prachtige stranden van Playa Chica en Playa Blanca op korte afstand. Het is een levendige plek waar je een authentieke Canarische ervaring kunt beleven, met een mix van lokale leven en toeristische faciliteiten.

Ontdek Fuerteventura
Wil je graag walvissen, vissen of dolfijnen spotten? De Canarische Eilanden zijn een absolute hotspot! Een ongekende ervaring, zeker met een catamaran. Ook is Fuerteventura erg populair onder duikers en om te snorkelen. Kleurrijke vissen, koraal en stukken lava, maar ook grotten en gezonken schepen uit de Tweede Wereldoorlog zijn te ontdekken in de onderwaterwereld van Fuerteventura. Bezoek de locale markt Wil je meer van het eiland zien tijdens een vakantie in Costa Calma? Doordat Fuerteventura niet groot is, ontdek je per huurauto binnen no time de omgeving. Ga bijvoorbeeld naar Nationaal Park Jandía, het grootste natuurpark van Fuerteventura. Bewonder de hoogste berg van het eiland (La Zarza), verken de woestijnachtige duinlandschappen en spot de verschillende soorten vogels.

Een andere aanrader om naartoe te rijden, is Corralejo. De badplaats in het noorden van Fuerteventura is verreweg de bekendste van het eiland. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele winkels die je er vindt. Ook zijn er tal van restaurants gevestigd en kun je van de zon genieten aan het strand.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Taimar
C. Valle de los Mosquitos 4,
Costa Calma, Spanje
Kaart
C. Valle de los Mosquitos 4, Costa Calma, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Taimar op Fuerteventura is een vier sterren hotel in Costa Calma. Het heeft ruime kamers en suites met moderne voorzieningen zoals airconditioning, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Het hotel heeft ook een buitenzwembad, een zonneterras, een restaurant en een bar. Het is perfect gelegen op een korte afstand van het prachtige zandstrand van Costa Calma, waardoor het een ideale keuze is voor strandliefhebbers. Bovendien staat het bekend om zijn vriendelijke service en de toegankelijkheid voor gasten met beperkte mobiliteit.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Betancuria

Bezienswaardigheden, Steden
Betancuria

De voormalige hoofdstad van Fuerteventura heeft een aantal historische gebouwen in het centrum. Zo is er een parochiekerk Santa Maria, een paar paleizen en oude burgerwoningen met prachtige lieflijke balkons

Zoutmuseum Salinas del Carmen

Bezienswaardigheden
Barrio Las Salinas 2

Het 'museo de la Sal' bestaat uit de zoutpannen die hun oorsprong vinden in het begin van de twintigste eeuw. De opbrengst van het museum wordt gebruikt om de zoutpannen te onderhouden.

Centro Comercial Atlántico

Shoppen
Carretera De Jandía 11

Dit grote overdekte winkelcentrum biedt o.a. moderne winkels en een goede bioscoop.

Castillo San Buenaventura

Bezienswaardigheden
Castillo

Castillo San Buenaventura is een prachtig verdedigingsfort uit de achttiende eeuw.

Oceanarium Explorer

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Waterparken
Urb. Barceló Club El Castillo

Bij Oceanarium Explorer is alles op het gebied van water aanwezig. Bezoek mooie shows, maak boottochten of race over de stormbaan.

El Cotillo

Bezienswaardigheden, Steden, Stranden
El Cotillo

De oude haven van het vissersdorp El Cotillo was vroeger zeer belangrijk als exporthaven van Fuerteventura. Tegenwoordig heeft het dorp twee havens, namelijk de oude en nu een nieuwe ‘Puerto Commercial’.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Transferinformatie:
De definitieve informatie m.b.t. de transfer ontvang je uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro