Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
3, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van cultuur en natuur in Beieren incl. toegang tot de wellness o.b.v. all-inclusive light

Hotel Gut Wildbad
Wemding, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
161,91
totaal: 345,77 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 6 of 8 dagen in het veelzijdige Duitse Wemding incl. toegang tot de wellness o.b.v. all-inclusive light

Wil je natuur en cultuur combineren tijdens je vakantie? Dan zit je goed bij Hotel Gut Wildbad, gelegen in Wemding, in de Duitse deelstaat Beieren. In dit gastvrije hotel kom je volledig tot rust dankzij de comfortabele kamers en de prachtige natuurlijke omgeving. Het hotel biedt gratis toegang tot de wellness, waar je heerlijk kunt ontspannen. Wemding is een schilderachtig stadje met een rijke geschiedenis. Wandel over de pittoreske pleinen en bezichtig de historische gebouwen. Liever de natuur in? Op een kwartiertje rijden van het hotel vind je het UNESCO-werelderfgoed, Geopark Ries. Dit unieke landschap, gevormd door een meteorietinslag, biedt prachtige wandel- en fietsroutes. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen vogelreservaat. Tijdens je vakantie kom je niets tekort. Je verblijft met de all-inclusive light formule, waardoor je van 's ochtends tot 's avonds kunt genieten van heerlijk eten en drankjes. Relax in de infrarood- of de Finse sauna of neem een verfrissende duik in het binnenzwembad. Of je nou wilt ontspannen, genieten van rijke geschiedenis, of wilt ronddwalen in de prachtige natuur, Hotel Gut Wildbad biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie. Je krijgt zelfs nog een afscheidspresentje mee naar huis!

Autovakanties
3, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van cultuur en natuur in Beieren incl. toegang tot de wellness o.b.v. all-inclusive light

Hotel Gut Wildbad
Wemding, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of buffet
  • In de middag koffie of thee
  • Inclusief onbeperkt drankjes (bier, wijn, softdrinks, koffie en thee) van 15.00 – 22.00 uur
  • Inclusief gebruik van de Wellness
  • Bij vertrek een afscheidspresentje
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Tip: verken de omgeving te paard!
Tips voor tijdens je verblijf

Cultuur snuiven in de Donau-Ries regio
De Donau-Ries regio is een gebied rijk aan natuurlijke schoonheid, historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes. In Harburg vind je schilderachtige straatjes en historische architectuur, waaronder het goed bewaarde middeleeuwse kasteel. Vervolg je weg naar Nördlingen, een stad die letterlijk in de sterren geschreven staat. De bijna perfect ronde vorm, een cadeau van de sterren door een meteorietinslag miljoenen jaren geleden, maakt deze stad uniek in de wereld. Wandel over de volledig bewaarde stadsmuren en ervaar het uitzicht en het gevoel van onveranderde geschiedenis onder je voeten. Als kers op de taart kun je het Renaissance kasteel, Schloss Rain bezoeken. Deze vind je in Rain, waar je naast het kasteel ook nog door een betoverende oude binnenstad kunt wandelen. Andere leuke dorpjes zijn Oettingen, Monheim en Donauwörth.

Bavarian Railway Museum
Het Bavarian Railway Museum, gelegen in Nördlingen, is een fascinerende duik in de geschiedenis van de spoorwegen. Dit museum, gehuisvest in een historische locomotiefloods, biedt een indrukwekkende collectie van stoomlocomotieven, wagons en spoorwegmemorabilia. Bezoekers kunnen zich vergapen aan de prachtig gerestaureerde treinen en meer leren over de evolutie van de spoorwegtechnologie. Het is een must-see voor treinliefhebbers en geschiedenisenthousiastelingen, die een uniek inzicht krijgen in het spoorwegverleden van Beieren.

Fietsen en wandelen
In de Donau-Ries regio, een gebied dat bekendstaat om zijn prachtige landschappen en rijke geschiedenis, zijn er tal van wandel- en fietsroutes. Zo kun je voor een prachtige wandeling terecht in het Geopark Ries of de Harburger Berge. Het Wemding Pelgrimspad neemt je mee door de prachtige natuur rondom Wemding, inclusief een bezoek aan de beroemde Wallfahrtskirche Maria Brünnlein. De Donau-Ries Tour is een fietsroute die de mooiste plekjes van de regio verbindt, van de Donauvallei tot aan de Rieskrater. De Via Danubia-route volgt de loop van de Donau en biedt prachtige uitzichten op de rivier.

Hotel Gut Wildbad
Zum Wildbad 2,
Wemding, Duitsland
Kaart
Zum Wildbad 2, Wemding, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Gut Wildbad, gelegen in het Duitse Wemding, biedt een unieke ervaring in een prachtige natuurlijke omgeving. Dit gastvrije hotel biedt gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid, naast een volledig uitgeruste wellness voor ontspanning en verjonging. Het is een ideale plek voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich willen onderdompelen in rust. De accommodatie ligt in de nabijheid van lokale trekpleisters zoals Marktplatz en Schloss Harburg, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel cultuurliefhebbers als natuurliefhebbers. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, toilet, badkamer met bad of douche en een föhn. Sommige kamers beschikken over een balkon en bubbelbad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Natuurpark Altmühltal

Natuur & Parken
Kardinal-Preysing-Platz 14

Natuur beleven, vakantie vieren, land ontdekken en genieten van schitterende fietsroutes. Langs de idyllische Altmühl, zonnige jeneverbessen en wild romantische rotslandschappen zwerft u door een unieke streek in het hart van Beieren en beleeft u onvergetelijke momenten.

Legoland Deutschland

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Attractieparken
Legoland-Allee

Legoland Deutschland is het vierde park in de Legoland-keten. Het is gevestigd in Günzburg. Hier liggen in totaal 40 attracties, waarvan 3 achtbanen en 6 waterattracties.

Stadsmuren van Neurenberg

Bezienswaardigheden
Neutormauer 14

De oude binnenstad van Neurenberg wordt omringd door prachtige stadsmuren. Op verschillende plekken kun je door de voormalige grachten rondom de muren lopen.

Nürnberger Burg

Bezienswaardigheden
Burg 13

Deze burg is gebouwd op een heuvel en geeft daardoor een prachtige uitzicht over de stad. Ook is er een museum en kun je de tuinen bezichtigen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro