Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen

Heerlijk ontspannen in een prachtig 4*-hotel in Albufeira incl. vlucht en huurauto

Paraiso de Albufeira
Albufeira, Albufeira, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
399,-
totaal: 830,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in een 4*-hotel in het prachtige Albufeira incl. vlucht en huurauto

Albufeira, een magische kustplaats in Portugal, is de perfecte plek voor een winterzonvakantie. Met zijn prachtige stranden, levendige sfeer en rijke geschiedenis is het de ideale bestemming om te ontsnappen aan de koude winterdagen. Laat je verwarmen door de stralende zonnestralen terwijl je ontspant op de uitgestrekte zandstranden. Verken de charmante straatjes van de oude stad, vol met kleurrijke winkels en gezellige cafés. 's Avonds kun je genieten van heerlijke lokale gerechten in sfeervolle restaurants en de bruisende sfeer van het nachtleven proeven. Albufeira heet je van harte welkom voor een winteravontuur vol zon, zee en ontspanning. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de warme en gastvrije sfeer van deze prachtige bestemming aan de Algarvekust.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen

Heerlijk ontspannen in een prachtig 4*-hotel in Albufeira incl. vlucht en huurauto

Paraiso de Albufeira
Albufeira, Albufeira, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Faro vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips tijdens je verblijf in Albufeira

Seven Hanging Valleys Trail
Het Pad van de Zeven Hangende Valleiën is een prachtige wandelroute die langs zeven indrukwekkende hangende valleien loopt. Deze valleien zijn gevormd door eeuwenlange erosie en bieden adembenemende uitzichten op de omringende natuur. Tijdens de wandeling kom je langs steile kliffen, kabbelende beekjes en weelderige bossen. Het is een uitdagende maar belonende tocht die je meeneemt door een van de meest spectaculaire landschappen die de natuur te bieden heeft. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en die je een diep gevoel van verwondering en ontzag zal geven voor de kracht en schoonheid van de natuur.

Albandeira Beach
Het strand van Albandeira is een schilderachtig strand gelegen in de regio Algarve van Portugal. Met zijn gouden zandstranden, kristalhelder water en prachtige rotsformaties is het een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Bezoekers kunnen ontspannen op het strand, een verfrissende duik nemen in de zee of de grotten en grotten verkennen die de kustlijn sieren. Het strand staat ook bekend om zijn prachtige zonsondergangen, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Algarve.

Albufeira Riding Centre
Bij het Albufeira Riding Centre in Portugal kunnen toeristen genieten van unieke paardrijervaringen. Of je nu door de adembenemende landschappen van de Algarve wilt rijden, lessen wilt nemen met ervaren instructeurs, of je kinderen wilt laten kennismaken met ponyrijden, dit centrum heeft voor elk wat wils. Bovendien organiseert het centrum regelmatig evenementen en shows, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die Albufeira bezoekt. Het is de perfecte manier om de schoonheid van de Algarve te ervaren en onvergetelijke herinneringen te creëren tijdens je verblijf in deze prachtige regio.

Monterosa Olive Oil Farm (50 km)
De Monterosa Olive Oil Farm, gelegen in de prachtige Algarve in Portugal, staat bekend om zijn voortreffelijke extra vierge olijfolie. Op deze boerderij worden traditionele methoden gecombineerd met moderne technologie en duurzame landbouwpraktijken. Ze produceren verschillende soorten olijven, zoals Cobrançosa, Picual en Verdeal, die stuk voor stuk unieke smaken hebben. Als bezoeker kun je deelnemen aan rondleidingen en proeverijen om meer te weten te komen over het productieproces en de rijke geschiedenis van olijfolie. Monterosa heeft al vele internationale prijzen gewonnen voor hun hoogwaardige producten. De rit van Paraíso de Albufeira naar Monterosa Olive Oil Farm bij Moncarapacho duurt ongeveer 45 minuten met de auto

Parque Aventura
Het Parque Aventura in Albufeira is een geliefde plek voor avontuurlijke activiteiten in de regio. Het park biedt een diversiteit aan spannende buitenactiviteiten voor mensen van alle leeftijden en niveaus van avontuurlijkheid. Enkele van de meest voorkomende activiteiten zijn onder andere tokkelbanen, waar je een opwindende rit door de lucht kunt maken terwijl je langs de bomen zoeft. Daarnaast zijn er verschillende klimparcours beschikbaar, variërend van beginners tot gevorderden, waar je je vaardigheden en kracht kunt testen. Ook kun je het avontuur opzoeken in de boomtoppen, waar je kunt navigeren over bruggen, touwen en hindernissen. Verder kun je je boogschietvaardigheden aanscherpen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Voor degenen die van teamuitdagingen houden, zijn er verschillende activiteiten beschikbaar die samenwerking en communicatie vereisen. Het park biedt ook faciliteiten zoals picknickplaatsen, cafés of snackbars en kleedkamers, waardoor het een geweldige bestemming is voor een dagje buitenplezier. Met zijn diverse activiteiten en prachtige natuurlijke omgeving is het Parque Aventura een uitstekende keuze voor avonturiers van alle leeftijden!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Paraiso de Albufeira
R. do Município Lt. 31,
Albufeira, Portugal
Kaart
R. do Município Lt. 31, Albufeira, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Paraiso de Albufeira hotel heeft veel te bieden voor gasten van alle leeftijden. Er is een groot buitenzwembad met een zonneterras waar je kunt relaxen en van de Portugese zon kunt genieten. Voor de jongere gasten is er een kinderzwembad, een speeltuin en een kinderclub met leuke activiteiten. Daarnaast heeft Paraiso de Albufeira een fitnessruimte, een binnenzwembad en een spa waar je kunt genieten van verschillende behandelingen en massages. Als je van sport houdt, kun je gebruikmaken van de tennisbanen en de minigolfbaan. Het hotel heeft ook verschillende eetgelegenheden, zoals een buffetrestaurant met internationale en lokale gerechten, een à-la-carterestaurant, een poolbar en een lobbybar waar je kunt genieten van drankjes en snacks. De locatie van het hotel is ideaal, op loopafstand van het oude centrum van Albufeira en de beroemde stranden zoals Praia dos Pescadores. Het bruisende nachtleven met veel bars, clubs en restaurants is ook gemakkelijk te bereiken. Dit maakt het hotel een geweldige keuze voor zowel ontspanning als entertainment.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lobby
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Lagos

Steden, Bezienswaardigheden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Sagres

Steden, Cultuur
Sagres

Sagres is een plaatsje die op het meest zuidwestelijke puntje van Europa ligt. In het dorpje hangt een relaxte sfeer en is zeer geliefd bij surfers.

Kaap St. Vincent

Natuur & Parken
Cape Saint-Vincent

Vanaf de Kaap Sint-Vincent heb je een eindeloos uitzicht over de Atlantische Oceaan. Voor een geweldige zonsondergang zou je hierheen moeten gaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Autohuur:
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd:
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro