Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Vakantieparken in het buitenland
4, 5 of 8 dagen

Geniet van de natuur met een verblijf op een vakantiepark in de Ardennen

Village de Vacances Oignies
Oignies-en-Thiérache, Ardennen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
207,95
per acco.
Excl. Borgsom: € 200,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 5 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 5 of 8 dagen op een vakantiepark in de Ardennen en geniet van de natuur

Ben je toe aan een ontspannen vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving? Dan is Village de Vacances Oignies de perfecte bestemming voor jou. Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, biedt dit vakantiepark een ideale uitvalsbasis om te genieten van rust, natuur en tal van activiteiten. De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Je kunt er eindeloos wandelen, fietsen en de lokale flora en fauna ontdekken. Bezoek het natuurpark Viroin-Hermeton, waar je kunt genieten van prachtige wandelroutes en pittoreske uitzichten. Voor de cultuurliefhebbers zijn er historische dorpjes en kastelen in de buurt die zeker een bezoek waard zijn. Bij het resort kun je gebruik maken van de sportfaciliteiten op het terrein, waaronder een tennisbaan en een minigolfbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin en een animatieteam dat zorgt voor leuke activiteiten en entertainment. Ontdek de charme van de Belgische Ardennen bij Village de Vacances Oignies, waar elk moment een nieuwe herinnering wacht om gecreëerd te worden.

Vakantieparken in het buitenland
4, 5 of 8 dagen

Geniet van de natuur met een verblijf op een vakantiepark in de Ardennen

Village de Vacances Oignies
Oignies-en-Thiérache, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Exclusief energieskosten (op basis van verbruik).
  • Inclusief eindschoonmaak, bedlinnen (bedlinnen alleen bij Forest Cube)
  • Verblijf in een comfortabele bungalow midden in de natuur!
  • Geniet van de natuur vanaf je eigen terras
  • Je kunt tafeltennissen, badmintonnen of volleyballen, en voor de kleine kinderen is er een speeltuin
  • Volg verschillende wandelroutes door de bossen
  • Tip: Bezoek de lokale markten en festivals
Tips voor in de omgeving

Kajakken op de rivier de Viroin
Kajakken op de rivier de Viroin is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt door het hart van de Belgische Ardennen. Terwijl je peddelt over het kristalheldere water, word je omringd door weelderige bossen en steile kliffen die een adembenemend decor vormen. De Viroin, met zijn rustige stromingen en hier en daar uitdagende stukken, biedt zowel ontspanning als avontuur voor kajakkers van elk niveau. Het is de perfecte manier om de natuurlijke schoonheid van de Ardennen te ervaren, terwijl je geniet van de rust en de stilte die alleen een rivier kan bieden.

Mountainbiken over de uitdagende paden
Mountainbiken in Oignies-en-Thiérache biedt een avontuurlijke ontsnapping aan de dagelijkse sleur, waarbij je jezelf onderdompelt in de ruige schoonheid van de Ardennen. De regio staat bekend om zijn uitdagende paden die slingeren door dichte bossen, over heuvels en langs kabbelende beekjes. De routes variëren van eenvoudige tochten voor beginners tot technische afdalingen die zelfs de meest ervaren mountainbikers op de proef stellen. Onderweg word je beloond met spectaculaire uitzichten over valleien en door de natuur gevormde panorama's die je adem benemen.

Geniet van de lokale gastronomie
Genieten van de lokale gastronomie in Oignies-en-Thiérache is een ware ontdekkingsreis voor de zintuigen, waarbij elke maaltijd een verhaal vertelt over de rijke cultuur en tradities van de Ardennen. Proef de beroemde Ardense ham, gerookt volgens eeuwenoude tradities, of laat je verrassen door een stoofpotje van wild, een ware smaaksensatie die de essentie van de Ardennen op je bord brengt. Lokale kazen, ambachtelijke broden en de onmiskenbare trappistenbieren maken de culinaire ervaring compleet.

Village de Vacances Oignies
Rue du Village-Vacances 13,
Oignies-en-Thiérache, België
Kaart
Rue du Village-Vacances 13, Oignies-en-Thiérache, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de charme van Vakantiepark Village de vacances de Oignies, genesteld in het serene natuurgebied Viroin-Hermeton, slechts 2 km verwijderd van Oignies-en-Thiérache en dichtbij de Franse grens. Dit unieke park, verspreid over een weelderig bos van 12 hectare, herbergt 80 houten bungalows ontworpen voor 6 tot 8 personen, elk een toonbeeld van warmte en gastvrijheid. De ruime opzet zorgt voor een vredig verblijf, in volledige harmonie met de natuur, waarbij je misschien zelfs het geluk hebt om wilde dieren zoals herten, eekhoorns of everzwijnen te spotten. De omgeving, een uitloper van de Ardennen, trakteert bezoekers op adembenemende taferelen bij elke wandeling. Elk seizoen brengt zijn eigen magie, van de ontluikende flora en fauna in de lente tot de koelte van de bossen in de zomer, bedekt met een tapijt van bosbessen. In de herfst nodigt het park uit tot avonturen tussen de paddenstoelen en in de winter transformeert het landschap in een wonderland, perfect voor langlaufplezier. Met 120 km² aan bossen is het een paradijs voor elke wandelaar en natuurliefhebber.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,50 per huisdier per nacht

Vakantiepark

  • Volleybal
  • Badminton
  • Tafeltennis
  • Wasserette
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Toilet
Hoogtepunten

Charleville-Mézières

Steden
Pont D'arches

Charleville-Mézières, de fraaie hoofdstad van de Franse Ardennen, is al sinds de middeleeuwen hèt handelscentrum tussen Frankrijk en Noord-Europa.

Via Ferrata van Pont-à-Lesse

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Rue Du Castel 1

Waaghalzen kunnen hun hart ophalen op deze Via Ferrata, waar je jezelf vastklampt aan stalen kabels en ladders terwijl je de klif beklimt. Deze ervaring biedt zowel een letterlijk als figuurlijk hoogtepunt van je weekendje weg.

Alle

Steden
Rue La Ringe

Dit knusse en gezellige dorpje is gelegen in het hart van de Ardennen. Met de ligging in de vallei van de Semois is het een perfecte bestemming voor prachtige wandelingen.

Het Huis van Sax

Bezienswaardigheden
Rue Adolphe Sax 37

Adolphe Sax, de geniale uitvinder van de saxofoon, beschikt in zijn geboortestad Dinant over een ruimte die volledig aan hem gewijd is. Geen museum, maar een centrum waar zijn leven en werk belicht worden.

Dinant

Steden
Dinant

De stad ligt prachtig ingesloten tussen de Maas en het omliggende heuvellandschap. De stad heeft tijdens de middeleeuwen en de eeuwen erna altijd een belangrijke rol gespeeld bij de verdediging van de Maas. Hiervan is de citadel van Dinant nog steeds het levendige bewijs. Tegenwoordig staat de stad voornamelijk bekend als de geboorteplaats van het abdijbier Leffe.

Citadel van Dinant

Bezienswaardigheden, Cultuur
Place Reine Astrid 3

Hoog boven Dinant vind je de citadel van Dinant. De citadel is te bereiken vanuit de stad via een 408 treden tellende trap of met de kabelbaan. Leuke aanrader: volg in de citadel een rondleiding met een gids, deze duurt ongeveer 50 minuten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Energiekosten (elektriciteit € 0,70 per KW, gas tegen marktprijs) zijn exclusief de dealprijs en zullen met de betaalde borg verrekend worden. Bij type Forest Cube zijn de kosten voor elektriciteit van 1 april tot 31 oktober € 5,- per nacht en van 1 november 2024 t/m 31 maart 2025 € 12,- per nacht. Het resterende bedrag (verschil tussen borg en energieverbruik en bij het netjes achterlaten van de accommodatie) zal je 2 weken na je verblijf teruggestort krijgen. Het park zal je vooraf een factuur sturen wat betreft de borg.

  • Borgsom: € 200,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten
  • Kinderstoel €2,50 per stuk, per nacht
  • Babybed €2,50 per stuk, per nacht
  • Bedlinnen €12,00 per persoon (bij type Forest Cube is het al inclusief)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,50 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Openingstijden receptie:

  • Maandag: 09:00 - 11:00 uur & 15:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag: op afspraak
  • Woensdag: op afspraak
  • Donderdag: op afspraak
  • Vrijdag: 09:00 - 11:00 uur & 15:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur
  • Zondag: gesloten

Tijdens de schoolvakanties elke dag geopend behalve op woensdag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Verschilt per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 9.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro