Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Droom weg aan het Gardameer in een charmant 4*-hotel met panoramisch dakterras o.b.v. halfpension

Hotel Sogno del Benaco
Limone sul Garda, Gardameer, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
229,-
totaal: 489,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 18 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen aan het romantische Gardameer in een 4*-hotel met panoramisch dakterras o.b.v. halfpension

Welkom in Limone sul Garda, een betoverend Italiaans dorpje aan de westelijke oever van het Gardameer. Hier vind je Hotel Sogno del Benaco, een sfeervol 4*-hotel, waar je direct aan de oevers van het Gardameer verblijft en prachtig uitzicht hebt op de omliggende bergen. Beleef het echte Italië en bezoek de authentieke dorpjes rondom het meer. Wandel langs de promenade van Limone sul Garda, bezoek het spectaculaire Castello Scaligero in Malcesine of trakteer jezelf op een wijnproeverij in Bardolino. Geniet van adembenemende uitzichten vanaf een zeiltocht over het meer of probeer windsurfen of paddleboarden voor een avontuurlijke dag op het water. Spring op de fiets en verken de prachtige natuur, cultuur en geschiedenis van de regio op een unieke manier. Wanneer je terugkomt in het hotel, kun je direct aanschuiven voor een verrukkelijk driegangendiner of genieten van een heerlijk drankje op het terras. Droom weg bij de glinstering van het meer, terwijl je de zonsondergang aan je voorbij ziet gaan. Hotel Sogno del Benaco is dé keuze voor een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Droom weg aan het Gardameer in een charmant 4*-hotel met panoramisch dakterras o.b.v. halfpension

Hotel Sogno del Benaco
Limone sul Garda, Gardameer, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Met prachtig panoramisch dakterras!
  • Direct aan het Gardameer gelegen
  • Centrum van Limone sul Garda is op loopafstand
  • Gratis gebruik van het binnenzwembad, ligbedden, solariumterras en hydromassage
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel (parkeren in de garage €10,- p.d.)
  • Tip: maak een boottocht op het meer!
Tips voor tijdens je verblijf

Monte Baldo
Monte Baldo is een indrukwekkende bergketen aan de oostelijke oever van het Gardameer en biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor natuurliefhebbers en avonturiers. Je vindt er de kabelbaan van Malcesine die je in slechtst enkele minuten van het meer naar de top van Monte Baldo brengt. Vanaf de top heb je een spectaculair uitzicht over het Gardameer en de omliggende bergen. Monte Baldo biedt daarnaast een uitgebreid netwerk van paden en uitdagende trails die je door de schilderachtige landschappen van Monte Baldo leiden. Nog iets gedurfder? De bergketen is een populaire plek voor paragliden en tandemvluchten. Geniet van een onvergetelijke ervaring met een adembenemend uitzicht!

Riva del Garda
Riva del Garda, gelegen aan de noordelijke oever van het Gardameer, is een betoverende stad die een perfecte mix biedt van geschiedenis, cultuur, natuur en avontuur. Bezoek een van de lokale markten, beklim de 165 treden van de Torre Apponale of maak een wandeling door het Parco Grotta Cascata Varone, een prachtige tuin met een indrukwekkende waterval. Riva del Garda staat overigens bekend om zijn uitstekende windomstandigheden, ideaal voor zeilen en windsurfen of verken het meer op een rustiger tempo door een kano of kajak te huren en de prachtige kustlijn te ontdekken.

Dagje Verona
Maak een dagtrip naar Verona, een prachtige stad op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Limone sul Garda. Bezoek Arena di Verona, een indrukwekkend Romeins amfitheater dat nog steeds gebruikt wordt voor operavoorstellingen en concerten of ontdek Piazza delle Erbe, een levendig plein met marktkraampjes, cafés en historische gebouwen. Ook kun je een wandeling maken over de Romeinse brug, Ponte Pietra, en genieten van het uitzicht over de Adige-rivier. Natuurlijk mag je het beroemde Casa di Giulietta niet vergeten. Dit beroemde balkon van Shakespeare's Romeo en Julia is een wereldwijd symbool van liefde en passie. Laat een liefdesbrief achter op de muur van de binnenplaats, een traditie die bekend is geworden door de film Letters to Juliet.

Hotel Sogno del Benaco
Via Lungolago Marconi 11,
Limone sul Garda, Italië
Kaart
Via Lungolago Marconi 11, Limone sul Garda, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Sogno del Benaco is de ideale plek voor een ontspannen vakantie aan het Gardameer. De kamers zijn voorzien van gratis Wi-Fi en een eigen balkon met uitzicht op het meer. Het hotel beschikt over een panoramisch dakterras en een grote mediterrane tuin met ligstoelen, parasols, een restaurant en gratis parkeergelegenheid. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd. Winkels en restaurants liggen op korte loopafstand van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag in garage
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag per dier
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Riva del Garda

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Viale Liberazione 1

Bij Riva del Garda ligt een burcht aan het water die alleen maar via een brug te benaderen is: de Rocca. Vroeger een belangrijke vesting, tegenwoordig doet het dienst als stadsmuseum.

Sirmione

Steden
Via Caio Valerio Catullo 7

Dit gezellige dorp is één van de drukst bezochte plaatsjes aan het Gardameer. Het is gelegen op een schiereiland. Bezoek Castello de Sirmione en klim naar de top voor een prachtig uitzicht.

Castello del Buonconsiglio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Bernardo Clesio 5

Castello del Buonconsiglio is een imposant kasteel in het centrum van Trentino. Het is vandaag de dag ook een museum.

Trento

Steden
Via Giovanni Segantini 27

Trento is de elegantste en mooiste stad van de regio. Het stadsbeeld met zijn vele torens en paleizen doet helemaal Italiaans aan.

Kathedraal van San Vigilio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Pinzolo Tn

De Kathedraal van San Vigilio is de belangrijkste kerk van de stad en werd gebouwd op de plaats waar oorspronkelijk een oude tempel gevestigd was.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag per dier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag in garage

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro