Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Fly & Drive
11, 12, 13 of 14 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Fly & drive door het indrukwekkende Florida incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & drive Florida vanaf Tampa
Tampa, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1769,-
totaal: 3570,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 11 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 12-, 13-, 14- of 15-daagse fly & drive vol avonturen door Florida incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Welkom in Tampa, het startpunt van je zonnige avontuur door Florida! Nadat je je huurauto hebt opgehaald, is het tijd om deze bruisende stad te verkennen en de lokale sfeer op te snuiven. De komende dagen staan in het teken van ontdekken en genieten. Van de opwinding van Busch Gardens tot de fascinerende onderwaterwereld van het Florida Aquarium, en van de uitgestrekte stranden tot de levendige straten van historisch Ybor City, Tampa heeft voor iedereen iets te bieden. Na Tampa reis je verder naar het luxueuze Naples, waar je kunt ontspannen op de prachtige stranden en genieten van de weelderige levensstijl. Daarna gaat de reis verder naar Fort Lauderdale, ook wel bekend als het "Venetië van Amerika", met zijn iconische kanalen en bruisende sfeer. Verken de boetieks en galerijen van Las Olas Boulevard of ontspan op de witte zandstranden van Hollywood Beach. Vervolgens staat Orlando op het programma, waar de magie van Walt Disney World Resort en de opwinding van Universal Orlando Resort op je wachten. Laat je betoveren door de wereldberoemde themaparken en geniet van de onvergetelijke ervaringen die deze stad te bieden heeft. Als afsluiting keer je terug naar Tampa, waar je terugkijkt op een reis vol avontuur, ontdekkingen en onvergetelijke herinneringen. Met een koffer vol verhalen en ervaringen keer je huiswaarts, wetende dat je een stukje van Florida hebt ontdekt en ervaren zoals nooit tevoren.

Fly & Drive
11, 12, 13 of 14 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Fly & drive door het indrukwekkende Florida incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & drive Florida vanaf Tampa
Tampa, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 10, 11, 12 of 13 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tampa International Airport vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks ontbijt(buffet)
  • 11, 12, 13 of 14 dagen huurauto uit de standaardklasse incl.afkoop eigen risico en ongelimiteerde kilometers
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: Finally in Tampa!
De eerste twee nachten verblijf je in Holiday Inn Express Hotel & Suites Tampa of in een hotel (gelijkwaardig) In Tampa.

Eindelijk is het moment aangebroken waarop je langverwachte fly & drive door de adembenemende landschappen begint. Nadat je de huurauto hebt opgehaald, vertrek je naar je accommodatie waar je rustig kunt settelen. En als je nog energie en tijd over hebt, is er altijd ruimte voor meer ontdekkingen en avonturen tijdens je reis.

Dag 2 & 3: Tampa
Ik hoop dat je goed hebt geslapen en een beetje bent uitgerust van de reis. Vandaag en morgen kun je rustig de stad en de omgeving gaan ontdekken. Busch Gardens is een geweldige bestemming voor gezinnen en avontuurlijke reizigers. Hier vind je spannende attracties, shows en dierententoonstellingen die zeker voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen. Als je meer geïnteresseerd bent in zeedieren, dan is een bezoek aan het Florida Aquarium een must. Dit aquarium herbergt duizenden zeedieren en biedt interactieve tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor je een dieper inzicht krijgt in het onderwaterleven. Voor de strandliefhebbers onder ons zijn er prachtige stranden in Tampa, zoals Clearwater Beach en St. Pete Beach, waar je kunt ontspannen op het zand en genieten van diverse watersportactiviteiten. Als je meer geïnteresseerd bent in geschiedenis en cultuur, dan is een bezoek aan het historische Ybor City een aanrader. Hier kun je genieten van heerlijk eten, live muziek en interessante architectuur. Daarnaast biedt Tampa ook educatieve en leuke activiteiten, zoals een bezoek aan het Museum of Science & Industry en de Lowry Park Zoo.

Dag 4 & 5: Tampa - Naples (ca. 270 kilometer)
De komende 2 nachten verblijf je in Holiday Inn Express Hotel & Suites Naples Downtown (of gelijkwaardig) in Naples.

Tijd om wat ontspannen uurtjes door te brengen aan de Golf van Mexico! Naples staat bekend om zijn luxe levensstijl, met prachtige herenhuizen, exclusieve "gated communities" en luxe resorts. Maar ook om de prachtige stranden die tot de mooiste van Florida behoren! Met hun poederachtige witte zand en kalme, azuurblauwe wateren zijn ze perfect om te zonnebaden, zwemmen en watersporten zoals kajakken en paddleboarden. De stad heeft tevens een levendige culturele scene, met galerieën, musea en theaters die een breed scala aan kunst en entertainment bieden. Bezoek bijvoorbeeld het Baker Museum voor hedendaagse kunst of geniet van een voorstelling in het Naples Philharmonic Center for the Arts. Als je nog op zoek bent naar een leuk aandenken aan deze reis breng je een bezoek aan Fifth Avenue South en Third Street South. Dit zijn de belangrijkste winkel- en eetbestemmingen in Naples, waar chique boetieks, restaurants en cafés te vinden zijn. Van high-end designerwinkels tot gezellige boetiekjes en gastronomische eetgelegenheden. Naast de prachtige stranden biedt Naples ook een overvloed aan natuurlijke schoonheid om te verkennen. Breng een bezoek aan het Corkscrew Swamp Sanctuary om zeldzame vogels en wilde dieren te spotten.

Dag 6, 7 & 8: Naples - Fort Lauderdale (ca. 178 kilometer)
Deze 3 nachten verblijf je in La Quinta Inn & Suites by Wyndham Sunrises (of gelijkwaardig) in Fort Lauderdale.

Fort Lauderdale, ook wel bekend als het "Venetië van Amerika" vanwege zijn uitgebreide netwerk van kanalen, is een interessante bestemming in Florida. Deze stad biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid, culturele attracties en recreatieve activiteiten. Een van de meest iconische plekken in Fort Lauderdale is Las Olas Boulevard, waar je kunt genieten van een levendige sfeer met boetiekjes, kunstgalerijen, trendy restaurants en gezellige cafés. Deze boulevard is ideaal voor een ontspannen wandeling of een avondje uit. n de omgeving van Fort Lauderdale zijn er tal van andere interessante attracties en activiteiten te vinden. Allereerst is er Hollywood Beach, dat slechts een klein stukje rijden is van Fort Lauderdale. Hier kun je genieten van een schilderachtige boulevard, gezellige cafés en een levendige sfeer. Het Anne Kolb Nature Center in Hollywood biedt daarnaast een prachtige omgeving om te wandelen, kajakken en vogels te spotten in de mangroven. Een stukje verderop bevindt zich Sawgrass Mills, een van de grootste outlet malls van Amerika. Hier kun je naar hartenlust winkelen bij honderden winkels en outlet stores. Voor natuurliefhebbers en avonturiers is er het Everglades National Park, dat op ongeveer een uur rijden van Fort Lauderdale ligt. Hier kun je de wilde kant van Florida verkennen met airboat tours, wandelpaden en het spotten van wildlife. En voor een vleugje glamour en luxe kun je een ritje maken langs Millionaire's Row in Miami. Tijdens een boottocht langs de kust kun je hier de meest indrukwekkende herenhuizen en jachten van beroemdheden bewonderen.

Dag 9 & 10: Fort Lauderdale - Orlando (ca. 350 kilometer)
De komende 2 nachten verblijf je in Rosen Inn Lake Buena Vista (of gelijkwaardig) in Orlando.

In Orlando zelf is het Walt Disney World Resort een beroemde bestemming met themaparken zoals Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios en Disney's Animal Kingdom. Hier kun je genieten van spannende attracties, shows en ontmoetingen met geliefde Disney-figuren. Als je op zoek bent naar avontuur en sensatie, dan is het Universal Orlando Resort een absolute aanrader. Hier vind je Universal Studios Florida, Islands of Adventure en Volcano Bay Water Park. Je kunt hier deelnemen aan opwindende attracties die gebaseerd zijn op populaire films en tv-shows, zoals Harry Potter, Jurassic Park en Spider-Man. Er is zoveel meer te ontdekken in Orlando dan alleen de bekende pretparken. Naast de beroemde attracties zijn er vele andere activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen. Een absolute aanrader is het Kennedy Space Center Visitor Complex, waar je alles kunt leren over de geschiedenis van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma en ruimtevaartuigen van dichtbij kunt bewonderen. Voor een dagje winkelen kun je terecht bij The Mall at Millenia, waar je een luxe ervaring kunt beleven met exclusieve boetieks en eetgelegenheden.

Dag 11: Orlando - Tampa (ca. 135 kilometer)
De laatste nacht verblijf je weer in Holiday Inn Express Hotel & Suites Tampa (of gelijkwaardig) in Tampa.

Tampa staat bekend als de "Cigar City" vanwege de historische betekenis van de stad in de sigarenindustrie. In vroegere tijden was Tampa een belangrijk knooppunt voor de productie van sigaren, met vele fabrieken en duizenden sigarenmakers die er werkten. Deze rijke geschiedenis heeft nog steeds een impact op de cultuur van Tampa, met sigarenwinkels en festivals die de traditie in ere houden.

Dag 12: afscheid van Florida
Het is niet anders...Je zonovergoten fly & drive zit er helaas op. Met een koffer vol verhalen vlieg je vandaag weer naar huis.

Dag 13: terugkomst
Door het tijdsverschil en de duur van de vlucht is het mogelijk dat je op de 13e dag aankomt.

Wanneer je kiest voor een 12- daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn:
2 nachten in Tampa
2 nachten in Naples
3 nachten in Fort Lauderdales
3 Nachten in Orlando
1 nacht in Tampa

Wanneer je kiest voor een 13- daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn:
2 nachten in Tampa
3 nachten in Naples
3 nachten in Fort Lauderdales
3 Nachten in Orlando
1 nacht in Tampa

Wanneer je kiest voor een 14- daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn:
2 nachten in Tampa
3 nachten in Naples
4 nachten in Fort Lauderdales
3 Nachten in Orlando
1 nacht in Tampa

Let op
Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Florida vanaf Tampa
4100 George J Bean Pkwy,
Tampa, Verenigde Staten
Kaart
4100 George J Bean Pkwy, Tampa, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze heerlijke fly & en drive ontdek je de magie van Florida! Je verblijft in fijne hotels waar je na een lange dag even lekker kunt bijkomen en je route voor de volgende dag kunt bepalen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Huurauto voorwaarden:

  • Er wordt een auto gehuurd in de standaardklasse (Chevrolet Cruze, Kia Niro EV of vergelijkbaar)
  • Wanneer je een 3- of 4-persoonskamer boekt, wordt de auto zonder extra kosten geüpgrade naar een Chevrolet Malibu of vergelijkbaar
  • Alle auto's in de VS zijn automaat!
  • Onbeperkte kilometers inbegrepen
  • De huurprijs is inclusief Zero Excess Damage Protection die de overtollige schade verlaagt tot US$ 0, dus zonder eigen risico
  • Wat is gedekt: Eigen risico tot maximaal USD 0,- te betalen in geval van schade en diefstal. schadebescherming voor de carrosserie van auto, diefstal beveiliging, probleemloos claimproces
  • Creditcard verplicht! Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren i.v.m. een borg van ca. USD 200,00. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan
  • Wat is niet gedekt: schade of verlies aan banden, voorruit, glas en onderstel

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Visum
Nederlanders en Belgen die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling voor de kosten van ca. €49,95 per persoon uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie lees je op deze pagina. Een ESTA-formulier is dus verplicht en moet ten minste 72 uur vooraf de geplande reis ingediend zijn.

Inchecken

Vanaf 16:30 uur.

Uitchecken

Tot 16:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro