Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Bubbelbad kamers
Uniek overnachten
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

SUITEDEAL: Prachtige suite met bubbelbad in een voormalig herenhuis in hartje Groningen incl. gevulde minibar en ontbijt + leuke extra's!

Hotel Schimmelpenninck Huys
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
94,50
totaal: 218,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 24 aankomstdagen beschikbaar!
SUITEDEAL: Geniet 2 of 3 dagen in een prachtige suite met bubbelbad in een voormalig herenhuis in hartje Groningen incl. gevulde minibar en ontbijt + leuke extra's!

Verblijf in Hotel Schimmelpenninck Huys, een prachtig gerestaureerd 17e-eeuws pand in het bruisende hart van Groningen. Het hotel is op slechts een steenworp afstand gelegen van de Martinitoren en de Grote Markt. Dit betekent dat je gemakkelijk de stad kunt verkennen en kunt genieten van alles wat Groningen te bieden heeft, zonder lange afstanden te hoeven afleggen. Begin met een bezoek aan de iconische Martinitoren voor een adembenemend uitzicht. Verken daarna het Groninger Museum met zijn indrukwekkende kunstcollectie. Maak een romantische wandeling door de Prinsentuin en geniet van een kopje thee in de theeschenkerij. Huur een tandemfiets en ontdek de stad en natuurgebieden zoals het Noorderplantsoen en het Paterswoldsemeer. Geniet van een picknick in het park en bezoek een evenement of festival, zoals het Noorderzon Performing Arts Festival. Na een dag vol avonturen keer je terug naar de weelderige suite, waar luxe en comfort samenkomen. Dompel jezelf onder in het bubbelbad en laat de bubbels je zorgen wegspoelen terwijl je nipt aan een glas verfijnde cava of een verfrissend drankje. Hotel Schimmelpenninck Huys is de perfecte uitvalsbasis voor een romantische stedentrip in Groningen!

Bubbelbad kamers
Uniek overnachten
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

SUITEDEAL: Prachtige suite met bubbelbad in een voormalig herenhuis in hartje Groningen incl. gevulde minibar en ontbijt + leuke extra's!

Hotel Schimmelpenninck Huys
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. flesje cava
  • Incl. stadsplattegrond
  • Incl. gevulde minibar (witte en rode wijn, bier, M&M's en nootjes)
  • Incl. loempia voucher
  • Het hotel beschikt over een prachtige binnentuin en een sfeervol terras
  • De Martinitoren en de Grote Markt liggen op een steenworp afstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: wandel door de prachtige Prinsentuin!
Tips voor tijdens je verblijf

Wijngaard De Linie
Ga naar Wijngaard De Linie, net buiten Groningen, voor een sfeervolle en romantische wijnproeverij. Ontdek het proces van wijnmaken, proef diverse lokale wijnen en geniet van het prachtige landschap van de wijngaard. Het is een leuke en educatieve activiteit die je dichter bij elkaar brengt terwijl je geniet van heerlijke wijnen.

Boottocht door de grachten
Maak een romantische boottocht door de grachten van Groningen. Huur een privéboot en vaar langs historische gebouwen, pittoreske bruggen en groene parken. Neem een picknickmand mee en geniet van een maaltijd aan boord terwijl je de stad vanaf het water verkent. Plan je tocht rond zonsondergang voor een extra magische ervaring. Enkele opties voor een boottocht zijn Boot Groningen, Pieter Dekker Rondvaarten, de Borrelvloot of Rondvaardbedrijf Kool.

Kookworkshop
Er zijn verschillende kookscholen en restaurants te vinden in Groningen waar je een kookworkshop kunt volgen. Bij de Kookfabriek Groningen kun je samenwerken aan het bereiden van een heerlijke maaltijd terwijl je nieuwe recepten uitprobeert en verschillende kooktechnieken leert. Een kookworkshop bij FreshToday biedt een gezellige en ontspannen sfeer en is een perfecte gelegenheid om te lachen, te praten en te genieten van elkaars gezelschap terwijl je kookt. Bij FreshToday leer je niet alleen nieuwe kookvaardigheden, maar krijg je ook de kans om verschillende gerechten te proeven!

Hotel Schimmelpenninck Huys
Oosterstraat 53,
Groningen, Nederland
Kaart
Oosterstraat 53, Groningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Groningen is niet alleen een levendige studentenstad maar ook een prachtige stad om te bezoeken. Het beste van deze stad beleef je pas echt als je verblijft in het prachtige monumentale gebouw van het hotel in hartje centrum. Als je kiest voor een verblijf in dit hotel, dan slaap je in een hotel met een rijke historie. Het hotel beschikt in totaal over 60 kamers. Het Huys is gevestigd in 7 monumentale gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een prachtige binnenplaats. Door het historische karakter is elke kamer uniek met een eigen bijbehorende stijl. Het hotel ligt midden in het centrum. Op een steenworp afstand en op wandelafstand van de iconische Martinitoren, vele andere bezienswaardigheden, winkelstraten en het station Groningen-Centraal.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, reserveren via het hotel verplicht
Parkeerkosten
€ 23,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Martinitoren

Bezienswaardigheden, Musea, Tours & activiteiten
Martinikerkhof 1

Je kunt bij het beklimmen van de toren zelf bepalen tot hoe hoog je gaat. Bijvoorbeeld tot de Klokzolder, die op een hoogte ligt van 30 meter en 129 traptreden telt.

Stadsschouwburg Groningen

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Turfsingel 86

De Stadsschouwburg is één van de belangrijkste schouwburgen in Groningen. Het werd gebouwd in 1883. Hier kun je o.a. genieten van verschillende muziek- en zangoptredens.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Prinsenhof Garden

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Turfsingel 1019

De mooiste en meest bijzondere tuinen van Groningen vind je in de Prinsentuin. Vanaf de lente zijn de tuinen het mooist, omdat de bloemen en planten dan prachtig in bloei staan.

Groninger Museum

Musea, Cultuur
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 per nacht

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja, reserveren via het hotel verplicht

Parkeerkosten

€ 23,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro