Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Lekker ontspannen in Fuengirola nabij Malaga in een 4*-hotel incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Hotel IPV Palace & Spa
Fuengirola, Málaga, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
559,-
totaal: 1150,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 8 aankomstdagen beschikbaar!
Ontspan 6, 8, 11 of 15 dagen in Fuengirola in een 4*-hotel incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fuengirola, gelegen aan de prachtige Costa del Sol, is een stad vol historie en cultuur. Deze levendige bestemming biedt een perfecte mix van zon, zee en Spaanse charme. Geniet van de mediterrane keuken, de gastvrijheid van de lokale bevolking en de schitterende stranden. Een hoogtepunt is Castillo Sohail, een indrukwekkend kasteel uit de 10e eeuw, gebouwd door de Moren. Dit historische fort, gelegen op een heuvel met een adembenemend uitzicht, wordt tegenwoordig gebruikt voor diverse culturele evenementen.Je kunt genieten van de imposante vestingmuren en het panoramische uitzicht. Voor natuurliefhebbers is De La Paloma Park een perfecte ontsnapping. Dit prachtige park heeft slingerende paden, exotische planten, een cactustuin en een speeltuin. Fuengirola's markten geven een unieke kijk op de lokale cultuur. De dinsdagmarkt op het Recinto Ferial is een van de grootste aan de Costa del Sol, met kleding, accessoires en verse producten. De zaterdagmarkt richt zich op antiek en vintage items, terwijl de nachtmarkt langs de Paseo Marítimo handgemaakte sieraden, kunstwerken en eetkraampjes biedt. Deze markten zijn geliefd bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Met zijn natuurlijke schoonheid, historische rijkdom en levendige markten is Fuengirola een onweerstaanbare bestemming voor elke reiziger.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Lekker ontspannen in Fuengirola nabij Malaga in een 4*-hotel incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Hotel IPV Palace & Spa
Fuengirola, Málaga, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto categorie A (incl. Basisverzekering)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips voor tijdens je verblijf

De La Paloma Park
Voor reizigers die graag ook een stukje natuur meepakken tijdens je vakantie, is er het De La Paloma Park. Je kunt hier gerust een middag wandelen over alle paadjes en zijweggetjes. Buiten tropische planten, een uitgebreide cactustuin een speelplaats voor de kinderen, vind je hier ook een heleboel loslopende kippen en hanen. Wanneer het de goede van het jaar is, lopen de dieren met hun kuikentjes door het park. Ondertussen zijn ze natuurlijk meer dan tam en kun je ze van dichtbij bewonderen. Bovenop de kippen, lopen er ook nog konijnen rond in De La Paloma Park. Overdag zijn deze iets moeilijker om op te speuren, maar met name ’s avonds wemelt het van de flaporen.

Castillo Sohail
Castillo Sohail is een oud kasteel in Fuengirola, dat in de 10e eeuw door de Moren werd gebouwd. Het kasteel staat op een strategische heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee, en is door de eeuwen heen meerdere keren herbouwd. Tegenwoordig wordt het gebruikt voor culturele evenementen zoals concerten, festivals en middeleeuwse markten. Je kunt genieten van de indrukwekkende vestingmuren, torens en het panoramische uitzicht. Zeker een bezoekje waard!

Nerja
een absolute must see zijn de "Cuevas de Nerja". (Nerja-grotten) in deze ondergrondse wonderen maak je een reis naar een andere wereld! De grot is eigenlijk per ongeluk ontdekt door een aantal jongens die op jacht waren naar vleermuizen. De grot werd verder onderzocht en uiteindelijk opengesteld voor publiek. Buiten de prachtige druipsteenformaties kun je hier ook muurschilderingen vinden. In het dorp bevindt zich ook het balkon van Europa. Dit is een soort promenade dat is gebouwd tegen de rotsen en oorspronkelijk is bedoeld als fort om de streek te beschermen tegen piraten en andere onzuivere types. Vlakbij het balkon staat de Kerk van de Verlosser die zowel van binnen als van buiten een bijzondere bezienswaardigheid is. Last but not least ben je hier waarschijnlijk ook voor wat vitamine zon, zee en strand gekomen. Pak ook lekker een dagje strand om een lekker boek te lezen of gewoon een beetje niksen. Het is tenslotte vakantie!

‘De 150 jaar oude vijgenboom te midden’
Cultuurliefhebbers worden keer op keer verliefd op de authentieke Iglesia Parroquial Virgen. In het Moorse kasteel Castillo de Sohail word je meegenomen in theatervoorstellingen en festivals. Ga jij opzoek naar de 150 jaar oude vijgenboom op het levendige Plaza del Constitución? Dit pittoreske plein herbergt talloze terrasjes, waar de gegrilde sardientjes het beste smaken aan een spies in Malagueño. De leukste handgemaakte souvenirs koop je op de dinsdagmarkt El Mercadillo aan de kust. Wanneer de zon ondergaat, is de Spaanse sfeer nog beter te proeven in de verschillende (ook Nederlandse) bars.

Marketen in Fuengirola
Fuengirola heeft een aantal levendige markten. De dinsdagmarkt op het Recinto Ferial is een van de grootste aan de Costa del Sol, met een breed scala aan kleding, accessoires, lokale ambachten en verse producten. De zaterdagmarkt, ook op het Recinto Ferial, is vooral gericht op antiek en tweedehands goederen, perfect voor liefhebbers van vintage items en curiosa. De nachtmarkt langs de Paseo Marítimo biedt handgemaakte sieraden, kunstwerken en een ontspannen sfeer met live muziek en eetkraampjes. Deze markten zijn geliefd bij zowel de lokale bevolking als toeristen en geven een uniek inzicht in de lokale cultuur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel IPV Palace & Spa
Km 1018 Autovía del Mediterráneo, s/n,
Fuengirola, Spanje
Kaart
Km 1018 Autovía del Mediterráneo, s/n, Fuengirola, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

IPV Palace & Spa is een hotel en wellnesscentrum in Fuengirola aan de Costa del Sol in Spanje. Dit hotel staat bekend om zijn luxe kamers en geweldige service. De kamers zijn modern en hebben voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi en een minibar. Veel kamers bieden ook een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Je kunt genieten van verschillende eetgelegenheden, waaronder buffet- en à-la-carterestaurants met heerlijke Spaanse en internationale gerechten. Het wellnesscentrum van het hotel heeft een spa met verschillende behandelingen, een sauna, een stoombad en een fitnessruimte. Er zijn meerdere buitenzwembaden, waaronder een apart kinderbad. Het hotel ligt direct aan het strand, dus gasten kunnen gemakkelijk naar de zee gaan. Voor entertainment zijn er live muziekoptredens, thema-avonden en leuke activiteiten voor kinderen. IPV Palace & Spa is ook een goede keuze voor zakelijke evenementen en speciale gelegenheden. Bovendien is het hotel gunstig gelegen nabij bezienswaardigheden in Fuengirola en is het gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven van Malaga.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Marbella

Steden
Marbella

Marbella is de vakantielocatie van de jet-set, vorsten, miljonairs of mensen uit de show business. Het is tegenwoordig een leuke stad met mooie boulevards, parken en tuinen.

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Autohuur:
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd:
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro