Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen

Verblijf in het prachtige Mijas nabij Malaga in een 4*-hotel incl. vlucht en huurauto

Los Amigos Beach Club
La Cala de Mijas, Málaga, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
429,-
totaal: 890,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 7 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 6, 8, 11, of 15 dagen in een schitterend 4*-hotel incl. vlucht en huurauto

Mijas, een prachtige kuststreek aan de Costa del Sol, heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Op slechts een paar minuten afstand van Los Amigos Beach Club, combineert Mijas Costa de charme van een typisch Andalusisch dorp met moderne faciliteiten. Hier vind je uitgestrekte zandstranden waar je kunt genieten van de zon en het heldere water van de Middellandse Zee. Naast de natuurlijke schoonheid biedt Mijas Costa tal van recreatiemogelijkheden, zoals wereldklasse golfbanen, watersporten en schilderachtige wandel- en fietspaden langs de kust. Je vindt hier ook authentieke tapasbars, gezellige cafés en eersteklas restaurants die heerlijke Andalusische gerechten serveren. Met de nabijheid van culturele bezienswaardigheden en een bruisend nachtleven is Mijas Costa de perfecte bestemming voor ontspanning en avontuur. Ontdek de veelzijdigheid van deze adembenemende regio en ervaar de perfecte mix van traditie en modern comfort.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen

Verblijf in het prachtige Mijas nabij Malaga in een 4*-hotel incl. vlucht en huurauto

Los Amigos Beach Club
La Cala de Mijas, Málaga, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto categorie A (incl. Basisverzekering)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga Mijas in en ontdek de prachtige stad per e-Tuk Tuk
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Must-see bestemmingen

Senda Litoral
De Senda Litoral is een prachtig pad langs de kust van de Costa del Sol, dat loopt van Nerja tot Manilva. In Mijas Costa kun je genieten van adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee, rustige stranden en mooie natuur. Het goed onderhouden, grotendeels vlakke pad is perfect voor wandelaars, hardlopers en fietsers van alle niveaus. Onderweg kom je charmante vissersdorpjes, gezellige strandbars en uitkijkpunten tegen. De Senda Litoral verbindt verschillende kustgemeenschappen, waardoor je gemakkelijk zonder auto van dorp naar dorp kunt reizen en toegang hebt tot natuurgebieden met lokale flora en fauna.

Mijas Pueblo
Mijas Pueblo is een charmant Andalusisch dorpje gelegen in de bergen, op slechts 20 minuten rijden van Los Amigos Beach Club. Het staat bekend om zijn smalle geplaveide straatjes, witgekalkte huizen en prachtige uitzichten over de Costa del Sol. Bezienswaardigheden zijn onder andere de kapel Virgen de la Peña, het Miniatuurmuseum en de historische stierenvechtarena Plaza de Toros. Verder vind je in het dorp ambachtelijke winkels, gezellige tapasbars en traditionele restaurants.

Nerja
een absolute must see zijn de "Cuevas de Nerja". (Nerja-grotten) in deze ondergrondse wonderen maak je een reis naar een andere wereld! De grot is eigenlijk per ongeluk ontdekt door een aantal jongens die op jacht waren naar vleermuizen. De grot werd verder onderzocht en uiteindelijk opengesteld voor publiek. Buiten de prachtige druipsteenformaties kun je hier ook muurschilderingen vinden. In het dorp bevindt zich ook het balkon van Europa. Dit is een soort promenade dat is gebouwd tegen de rotsen en oorspronkelijk is bedoeld als fort om de streek te beschermen tegen piraten en andere onzuivere types. Vlakbij het balkon staat de Kerk van de Verlosser die zowel van binnen als van buiten een bijzondere bezienswaardigheid is. Last but not least ben je hier waarschijnlijk ook voor wat vitamine zon, zee en strand gekomen. Pak ook lekker een dagje strand om een lekker boek te lezen of gewoon een beetje niksen. Het is tenslotte vakantie!

Fuengirola
Fuengirola is een stad aan de kust en ligt op slechts 10 minuten rijden van Los Amigos Beach Club. Deze bruisende stad is erg geliefd bij toeristen vanwege de lange zandstranden, levendige boulevard en de mooie jachthaven. Naast al deze strandpret heeft Fuengirola ook culturele en recreatieve attracties te bieden, zoals het Bioparc. Dit is een dierentuin die bekend staat om zijn natuurlijke leefomgevingen en aandacht voor dierenwelzijn. Ook is er het kasteel Sohail, een gerestaureerd fort dat nu gebruikt wordt als locatie voor concerten en festivals. In de stad vind je een breed scala aan winkels, restaurants en bars, waardoor het de perfecte plek is voor zowel ontspanning als entertainment.

Castillo Sohail
Castillo Sohail is een oud kasteel in Fuengirola, dat in de 10e eeuw door de Moren werd gebouwd. Het kasteel staat op een strategische heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee, en is door de eeuwen heen meerdere keren herbouwd. Tegenwoordig wordt het gebruikt voor culturele evenementen zoals concerten, festivals en middeleeuwse markten. Je kunt genieten van de indrukwekkende vestingmuren, torens en het panoramische uitzicht. Zeker een bezoekje waard!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Los Amigos Beach Club
Carretera de Cádiz,
La Cala de Mijas, Spanje
Kaart
Carretera de Cádiz, La Cala de Mijas, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Los Amigos Beach Club is een vakantieresort in Mijas Costa aan de Costa del Sol in Spanje. Het resort heeft veel te bieden, zoals zwembaden, een spa, sportfaciliteiten en een restaurant. Het staat bekend om de relaxte sfeer, prachtige tuinen en comfortabele accommodaties, variërend van studio's tot ruime appartementen. De ligging vlakbij het strand en populaire toeristische attracties maakt het een aantrekkelijke bestemming voor vakantiegangers die zowel willen ontspannen als vermaakt willen worden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, op een openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan het parkeren verbonden
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Tennisbaan
Ja
Midgetgolf
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Marbella

Steden
Marbella

Marbella is de vakantielocatie van de jet-set, vorsten, miljonairs of mensen uit de show business. Het is tegenwoordig een leuke stad met mooie boulevards, parken en tuinen.

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Autohuur:
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd:
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja, op een openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan het parkeren verbonden

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro