Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Optimaal genieten van de zon op het prachtige Aruba incl. vlucht en ontbijt

MVC Eagle Beach Aruba
Eagle Beach, Oranjestad, Aruba bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1729,23
totaal: 3490,91 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 9, 10, 11, 12, 14, 16, 18 of 20 dagen op het zonnige Aruba incl. vlucht en ontbijt

Aruba, het pareltje van de Cariben, biedt een magische mix van natuurpracht, avontuur en cultuur die je zintuigen zal prikkelen en je hart zal veroveren. Stel je voor dat je door een weelderig tropisch regenwoud wandelt te midden van bloemen en bomen, vijvers en een kabbelende waterval, met vlinders die boven je hoofd fladderen in hun natuurlijke paradijs. Deze droom wordt werkelijkheid bij The Butterfly Farm in Aruba, waar je een grote omheinde ruimte kunt verkennen en honderden exotische vlinders van over de hele wereld vrij kunt zien fladderen. In het centrum van Aruba ligt Oranjestad, de bruisende hoofdstad die een levendige mix van kleur, cultuur en geschiedenis biedt. De prachtige koloniale architectuur, zoals Fort Zoutman, weerspiegelt het rijke verleden van het eiland, terwijl de geplaveide straten je uitnodigen om te ontdekken. Winkels, boetieks en lokale markten bieden een schat aan souvenirs en culinaire lekkernijen. Op slechts een steenworp afstand van je resort ligt Eagle Beach, bekend als een van de mooiste stranden ter wereld. Hier kun je ontspannen op palapa-schaduwrijke strandstoelen of duiken in het helderblauwe water voor eindeloos zonovergoten plezier. Voor de avonturiers zijn er tal van watersportmogelijkheden te huur, waaronder paddleboarden, surfen, jetskiën en kajakken. Welkom op Aruba, waar avontuur en ontspanning samenkomen in een tropisch paradijs!

Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Optimaal genieten van de zon op het prachtige Aruba incl. vlucht en ontbijt

MVC Eagle Beach Aruba
Eagle Beach, Oranjestad, Aruba bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9 ,10, 12, 14, 16 of 18 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Retourvlucht naar Aruba vanaf een luchthaven naar keuze
  • Tip: Bezoek het strand Baby Beach!
  • Tip: Bezoek het struisvogel boerderij!
  • Tip: Verken Aruba met een Safari Jeep tour!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
De moeite waard om te bezoeken

The Butterfly Farm
Stel je voor dat je door een weelderig tropisch regenwoud loopt te midden van bloemen en bomen, vijvers en een kabbelende waterval, met vlinders die boven je hoofd vliegen en om je heen in hun natuurlijke paradijs. Deze droom wordt werkelijkheid bij The Butterfly Farm in Aruba, waar je een grote omheinde ruimte kunt verkennen en honderden exotische vlinders van over de hele wereld vrij kunt zien fladderen

Eagle Beach
Op slechts een paar stappen van het resort ligt Eagle Beach, bekend als een van de beste ter wereld. Geniet van een dag ontspannen op onze palapa-schaduwrijke strandstoelen of duik in het helderblauwe water voor eindeloos zonovergoten plezier. Voor avonturiers zijn er watersportuitrustingen te huur op Eagle Beach. Kies uit paddleboarden, surfen, jetskiën en kajakken, en geniet van eindeloos waterplezier pal voor de deur.

Tres Trapi Beach
Drie Trapi Treden Drievoudige Treden Strand Aruba is een prachtig strand gelegen op het eiland Aruba. Het strand staat bekend om zijn unieke kenmerk van drie trappen die leiden naar het heldere turquoise water. De drie trappen, ook wel bekend als "trapi treden" in het Papiaments, zijn een opvallend kenmerk van dit strand. Ze zijn gemaakt van steen en bieden een gemakkelijke toegang tot het strand voor bezoekers. De trappen zijn breed en goed onderhouden, waardoor het afdalen naar het strand een aangename ervaring is. Het strand zelf is adembenemend mooi, met fijn wit zand en kristalhelder water. Het water is warm en uitnodigend, perfect om te zwemmen, snorkelen of gewoon te ontspannen. Het strand is ook omgeven door weelderige groene vegetatie, waardoor het een tropisch paradijselijk gevoel geeft.

Oranjestad
Oranjestad, de bruisende hoofdstad van Aruba, is een levendige mix van kleur, cultuur en geschiedenis. De prachtige koloniale architectuur, zoals het Fort Zoutman, weerspiegelt het rijke verleden van het eiland, terwijl de geplaveide straten uitnodigen tot ontdekking. Winkels, boetieks en lokale markten bieden een schat aan souvenirs en culinaire lekkernijen, terwijl de bruisende haven constant leven in de brouwerij brengt met kleurrijke cruiseschepen. Langs de kustlijn kunnen bezoekers genieten van adembenemende uitzichten op de oceaan en ontspannen wandelingen maken, terwijl kunstliefhebbers zich kunnen verdiepen in de diverse musea en galerijen die de stad rijk is. Voor avonturiers liggen de prachtige stranden van Aruba binnen handbereik, klaar om te worden verkend. Oranjestad is een stad die zowel de geschiedenis als de moderne charme van Aruba belichaamt. Het is een bestemming die bezoekers betovert met zijn levendige energie en gastvrije sfeer, waar de culturele diversiteit en creativiteit van het eiland tot leven komen. Oranjestad is een plek die bezoekers keer op keer laat terugkeren voor een onvergetelijke ervaring.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MVC Eagle Beach Aruba
J.E. Irausquin Boulevard 240,
Eagle Beach, Aruba
Kaart
J.E. Irausquin Boulevard 240, Eagle Beach, Aruba
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

MVC Eagle Beach Aruba is de beste keuze om je onder te dompelen in alles wat Aruba te bieden heeft. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het wereldberoemde Eagle Beach, worden gasten begroet door de betoverende mix van ongerepte witte zandstranden en turquoise wateren, waardoor een idyllische setting ontstaat voor een zonovergoten retraite. Voor golfliefhebbers zorgt de strategische ligging van ons resort ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot de beste golfbanen van Aruba, waardoor je de perfecte kans krijgt om te genieten van het spel terwijl je omringd bent door de adembenemende natuurlijke schoonheid van het eiland. Als kers op de taart staat de iconische California Lighthouse als een schilderachtige achtergrond, met adembenemend uitzicht dat de essentie van de charme van Aruba vastlegt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Ja

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro