Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Aan of nabij de kust
3 dagen
Incl. ontbijt

Zeeuwse mini-vakantie nabij de kust in het centrum Terneuzen incl. ontbijt en een 3-gangendiner

City hotel Terneuzen
Terneuzen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
130,-
totaal: 289,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 57 aankomstdagen beschikbaar!
Vier jouw 3-daagse mini-vakantie nabij de kust in het Zeeuwse Terneuzen incl. ontbijt en en een 3-gangendiner

City Hotel Terneuzen is de perfecte plek om te verblijven tijdens je bezoek aan het prachtige Zeeland. Gelegen in het hart van Terneuzen, biedt het hotel een combinatie van comfort, luxe en gastvrijheid die je verblijf onvergetelijk maakt. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt in het restaurant of geniet van een kopje koffie op het terras. Vervolgens maak je een heerlijke wandeling langs de schilderachtige Scheldeboulevard met adembenemend uitzicht op de Westerschelde. Verken de stad en haar prachtige omgeving per fiets of te voet via pittoreske routes terwijl je onderweg geniet van heerlijke Zeeuwse specialiteiten in gezellige restaurants. Als kers op de taart kun je de prachtige stranden van de Zeeuwse kust bezoeken! Op ongeveer 30 minuten rijden van Terneuzen ligt het strand van Breskens. Dit strand staat bekend om zijn brede zandstranden en gezellige strandpaviljoens. Neem een duik in de zee, geniet van de zon en proef een van de heerlijke visgerechten in een van de paviljoens. Iets verder weg vind je Cadzand, ongeveer 45 minuten rijden van Terneuzen. Dit dorp biedt prachtige zandstranden en duinen. Het is een ideale plek voor een dagje strand met mogelijkheden voor watersporten zoals surfen en kajakken. De duinen bieden ook mooie wandelroutes, perfect voor een rustige wandeling terwijl je de natuur in je opneemt. Wil je nog een dag shoppen en cultuur snuiven? Maak dan een uitstapje naar de charmante steden Gent en Brugge, beide binnen een uur rijden van het hotel!

Aan of nabij de kust
3 dagen
Incl. ontbijt

Zeeuwse mini-vakantie nabij de kust in het centrum Terneuzen incl. ontbijt en een 3-gangendiner

City hotel Terneuzen
Terneuzen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner op dag van aankomst
  • Het hotel is ca. 4 km van de Scheldeboulevard gelegen
  • De Belgische stad Gent ligt op ca. 35 km afstand
  • Het strand van Breskens ligt op ca. 30 min rijden van het hotel
  • Vlissingen en Middelburg liggen op 40 min rijden van het hotel
  • Gratis Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Bezoek het Portaal van Vlaanderen!
Tips voor tijdens je verblijf

Verken het Verdronken Land van Saeftinghe
Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan het Verdronken Land van Saeftinghe een absolute aanrader. Dit uitgestrekte schorren- en slikkengebied is een uniek natuurreservaat waar je kunt wandelen en vogels kunt spotten. Er worden regelmatig excursies georganiseerd waarbij gidsen je meer vertellen over de geschiedenis, flora en fauna van het gebied. Het is een avontuurlijke en leerzame ervaring die je een heel ander perspectief op de regio geeft.

Ontdek de Zeeuws-Vlaamse Kust
Maak een uitstapje naar de prachtige stranden van Zeeuws-Vlaanderen, zoals Cadzand (45 min. rijden) en Breskens (30 min. rijden). Geniet van een dagje zonnen, zwemmen of strandwandelingen maken. De kustlijn biedt ook tal van gezellige strandpaviljoens waar je kunt genieten van verse visgerechten en andere lokale lekkernijen.

Maak een Rondvaart door de Haven van Terneuzen
Boek een rondvaart door de haven van Terneuzen en krijg een uniek perspectief op een van de grootste havens van Nederland. Leer meer over de scheepvaart, de sluizen en de economische betekenis van de haven voor de regio. Een interessante en leerzame ervaring voor jong en oud!

City hotel Terneuzen
Peter van Anrooylaan 2-140,
Terneuzen, Nederland
Kaart
Peter van Anrooylaan 2-140, Terneuzen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

City Hotel is een comfortabel hotel met een uitstekende centrale ligging in Terneuzen. Naast de Standaard kamers zijn er ook Superiorkamers beschikbaar. Elke kamer heeft een eigen badkamer, bureau, televisie en balkon. Geniet van de gezellige bar, sfeervol restaurant en het heerlijke terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Lift

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Terneuzen

Steden
Noordstraat 65

Terneuzen heeft een autovrij centrum waar u diverse winkels en uitgaansmogelijkheden vindt. De grootste attractie van deze havenstad is het Portaal van Vlaanderen. Hier kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de zeesluis waar imposante zeeschepen gebruik van maken.

Valkeniershof

Dierentuinen en aquaria, Outdooractiviteiten
Klakbaan 5

Houdt u van vogels? Hier kunt u een echte valkenier spelen. Beoefen deze eeuwenoude jachtmethode.

Fruitteeltmuseum

Musea
Annie Mg Schmidtsingel 1

Ga door de geschiedenis van fruit en fruitteelt tijdens een bezoekje aan dit unieke museum. Van luiken tot een werkende veilingklok en van kijkkasten tot authentiek gereedschap, je vindt het hier! Het fruitteeltmuseum is een beleving voor jong en oud.

Stroomtrein Goes

Musea
Albert Plesmanweg 23

Ga op reis met een historische stroomtrein naar oude dorpjes! Tijdens deze rit kunt u ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Historisch Museum De Bevelanden

Musea
Singelstraat 13

Het Historisch Museum De Bevelanden is een museum waarin de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal staat.

Visserij Museum Breskens

Musea
Kaai 1-103

Heb je altijd al meer willen weten over het vissersberoep? Krijg in het Visserijmuseum alle antwoorden op je vragen.

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro