Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Fletcher Specials
dagen

Verblijf midden op de Veluwe incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe
Putten, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen midden op de Veluwe incl. ontbijt en 2-gangen keuzemeu

Hotel Mooi Veluwe Putten ligt midden in het Speulder- en Sprielderbos en is daarmee de ideale uitvalbasis voor het maken van wandel- en fietstochten. Het natuurgebied is een betoverend stukje van Nederland dat elke gedachte aan het dagelijks leven direct naar de achtergrond doet verdwijnen. Wil je er een dagje op uit? Bezoek dan het Dolfinarium of kom helemaal tot rust bij Sauna Drôme. Dit wellnessresort is gelegen midden in de prachtige natuur van de Veluwe en beschikt o.a. over traditionele Finse houten sauna’s, stoombaden en zwembaden.

Fletcher Specials
dagen

Verblijf midden op de Veluwe incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe
Putten, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in een kamer met terras
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangendiner op de dag van aankomst
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Sauna Drôme en ga karten in Putten
De leukste tips in Putten en de omgeving

Laat je wielen maar draaien!
Begin je fietstocht over de Veluwe en ontdek de mooiste plekjes van Putten. Tijdens de rit kom je afwisselende landschappen met graslanden, akkers, bossen en heidevelden. Geniet van rustige wegen en bewonder historische plekjes.

Wildarena de Witte Hoogt
In het Speulderbos bij Ermelo staat Wildarena de Witte Hoogt. Midden in een rustgebied voor het wild ligt deze idyllische plek om wilde dieren te spotten. Vanuit de overdekte wildobservatiepost midden in het bos is er vrij uitzicht op een open plek, waar edelherten, reeën en wilde zwijnen zich regelmatig van dichtbij laten zien.

De Wildarena is alleen onder begeleiding van Staatsbosbeheer te bezoeken. Je ontmoet de gids van Staatsbosbeheer op de parkeerplaats, waarna je met de electrische Speulderbus geruisloos naar het rustgebied van het wild rijdt. Daar stap je uit en wandel je in 10 minuten naar de Wildarena. Neem plaats op de houten zitbanken en wacht op wat komen gaat... met een beetje geluk laten de wilde dieren zich zien: een ervaring om nooit te vergeten. Na ongeveer een uur, als de zon langzaam onder gaat, wandel en rijd je in de schemer weer terug.

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe
Garderenseweg 154,
Putten, Nederland
Kaart
Garderenseweg 154, Putten, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe ligt midden in het Speulder- en Sprielderbos, de ideale uitvalsbasis voor onbegrensde fiets- en wandeltochten in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Alle comfortabele en zonnige terraskamers liggen op de begane grond, in twee vrijstaande gebouwen. Je hoeft alleen de deuren open te slaan om vanaf je eigen terras te genieten van de Veluwe. De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie en telefoon. In de hotelkamers is het niet toegestaan te roken. Alle terraskamers beschikken over 2 losse bedden. In restaurant ‘De Seizoenen’ kun je ’s ochtends genieten van het ontbijtbuffet en ’s avonds kun je hier terecht voor het diner. In het ‘Grand Café Royal’ kun je terecht voor de lunch en ’s avonds voor een à la carte diner. Je kunt er ook voor kiezen na afloop van het diner een borreltje te drinken op het terras van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Terras
Ja
Hoogtepunten

Speulder- en Sprielderbos

Natuur & Parken
Speulder- En Sprielderbos

Het Speulder- en Sprielderbos is één van de oudste bossen van Nederland. Geniet van de mooie uitzichten, bijzondere bomen en alle dieren in het wild.

Sauna Drôme

Spa en Wellness
Tolweg 13

Midden in de natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving.

Burg Bieren

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Putterweg 45

Hier vind je meer dan 1750 verschillende soorten bieren. Ook een rondleiding door de brouwerij is zeker de moeite waard!

Staverden

Natuur & Parken, Cultuur, Steden
Uddelermeerweg 2

Staverden is officieel de kleinste stad van Nederland, ooit had de Graaf grootse plannen met dit landgoed, helaas kwam hij niet verder dan de bouw van het kasteel en een aantal bijgebouwen.

Strand Nulde

Stranden
Strandboulevard 11

Recreatiegebied Strand Nulde is een heerlijke locatie voor een ontspannen dag. Wandel door het mooie gebied of neem bij mooi weer een duik in het water.

Harderwijk

Steden
Harderwijk

De havenstad Harderwijk is een bruisende plek op de Veluwe. Maak een mooie stadswandeling, winkel in de knusse winkelstraat of strijk neer op een gezellig terrasje.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per hond per nacht

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro