Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookunited. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookunited. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Rondreis door Polen met eigen vervoer incl. hotels v.a € 289,00 p.p.
8-daagse rondreis door Polen met eigen vervoer incl. hotels en ontbijt

Tijdens deze rondreis kom je door mooie natuurlandschappen en een afwisselend gebied van culturele steden. Je start in Poznan en eindigt in UNESCO stad Krakau. Onderweg bezoek je prachtige natuurparken en kleurrijke steden, zoals Warschau en Lublin. Cultuur en natuur zullen in balans zijn. Ontdek alle parels en ervaar de Poolse cultuur!

Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen incl. ontbijt
  • Verblijf in uitstekende 3*-hotels
  • Ontdek o.a. de culturelische Warschau en Krakau
  • Ontdek alle parels en ervaar de Poolse cultuur!
  • Reis op eigen gelegenheid
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Poznan
Aankomst Poznan, de hoofdstad van Wielkopolska, oftewel Groot-Polen. Na het inchecken kunt je de stad verkennen. De stad telt ruim 600 duizend inwoners en is direct gelegen aan de doorgaande route tussen Parijs en Moskou. Poznan is een zeer levendige handels- en studentenstad, en na Warschau is het de Poolse stad die zich economisch het snelst ontwikkelt. Je overnacht in Gromada Hotel Poznań***.

Dag 2: Poznan - Warschau (ca. 326 km)
Via een mooie route rijd je naar Warschau. Tip: stop onderweg in het kleine stadje Kutno. Aangekomen in Warschau overnacht je twee nachten in Best Western Hotel Felix***.

Dag 3: Warschau
Vandaag heb je alle tijd om Warschau te ontdekken. Het is een stad vol contrasten, waar je historische monumenten treft naast hedendaagse architectuur. In Warschau ontmoeten oosterse en westerse invloeden elkaar, en gaan toekomst en traditie hand in hand. Warschau is de hoofdstad en regeringsstad van Polen, die volledig verwoest werd tijdens de Tweede Wereldoorlog en later herbouwd werd. Dit gebeurde op basis van oude foto’s, afbeeldingen en schilderijen. Je overnacht weer in Best Western Hotel Felix***.

Dag 4: Warschau - Lublin (ca. 174 km)
Nadat je lekker hebt ontbeten rijd je door naar Lublin. Lublin is een levendige stad met een van de fraaiste historische centra (Stare Miasto) van het land. Dit oude centrum is relatief onaangetast gebleven tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar raakte gedurende het communistische bestuur in verval. Recente renovaties hebben het hart van de stad zijn oude glorie teruggegeven. Tijdens de wandeling door de Oude Stad zien jullie een oorspronkelijk middeleeuws urbanistisch systeem, talrijke kerken, herenhuizen en poorten. Je overnacht in Hotel Pałac Akropol***.

Dag 5: Lublin - Zakopane (ca. 425 km)
Vandaag rijd je door naar Zakopane. Onderweg kom je langs Park Lasy Janowskie, een prachtig beschermd natuurgebied dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Zakopane is een stad in het uiterste zuiden van Polen. In de winter is het er druk met wintersporters. Maar in de zomer kun je er ook van alles beleven. Trek de bergen in en ontdek de natuur van het Tatra Gebergte. Hou je van wandelen? Dan is dit gebied helemaal perfect voor jou. Bezoek het Tatra National Park. Met 270 kilometer aan wandelgebied ben je wel eventjes zoet. Je overnacht in Hotel Boruta***

Dag 6: Boruta - Krakau (ca. 117 km)
Vandaag rijd je naar de eindbestemming van deze prachtige en indrukwekkende rondreis. Je verblijf hier twee nachten, zodat je een goede indruk van de stad krijgt. Krakau wordt wel de parel in de Poolse kroon genoemd. De fraaie historische stad ligt in het zuiden van Polen, aan de oever van de rivier Wisla, de koningin van de Poolse rivieren. De binnenstad van Krakau, ooit de hoofdstad van het land, staat al sinds 1978 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Jaarlijks ontvangt de stad talloze bezoekers vanuit de gehele wereld. Je overnacht in Automobil Hotel***.

Dag 7: Krakau
Vandaag heb je wederom alle tijd om te genieten van de stad Krakau. Tip: bezoek de Joodse wijk Kazimierz. De wijk met haar Joodse historie, de oude synagogen en Remuh, de oudste Joodse begraafplaats voor onder meer rabbijnen, is tegenwoordig een pelgrimsoord voor orthodoxe Joden uit de hele wereld. Voor bewoners en toeristen in Kazimierz vooral een hippe en populaire spot met vele clubs, pubs, restaurants en vodkabarren. Je overnacht vandaag weer in Automobil Hotel***.

Dag 8: Terugreis naar huis
Na het ontbijt kun je op eigen gelegenheid met een ervaring rijker weer rustig naar huis rijden.

Gromada Hotel Poznań
Babimojska 7,
Poznań, Polen
Kaart
Babimojska 7, Poznań, Polen

Hotel Gromada ligt op slechts 400 meter van het gemeentelijke stadion en op 10 minuten rijden van het internationale beurscentrum in Poznań. Alle kamers zijn standaard voorzien van klassieke meubelen en een eigen badkamer met douche en toilet.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal