Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
3, 4, 5, 6, 7, 8 of 10 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in het hart van Marrakech incl. vlucht, transfer en ontbijt of halfpension

Riad Dalia
Marrakech, Marrakech Tensift el Haouz, Marokko bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
209,-
totaal: 460,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 3, 4, 5, 6, 7, 8 of 10 dagen in Marrakech incl. vlucht, transfer en ontbijt of halfpension in fijne Riad

Geniet van de sprookjesachtige stad Marrakech. Je verblijft in het centraal gelegen hotel Riad Dalia in de wijk Medina. Het hotel ligt op slechts 500 meter van het Plein Djemaa el Fna. Naast de souks is dit de grootste trekpleister van Marrakech. Overdag vind je er veel kraampjes en mensen met dieren die iets proberen te verdienen. Breng een bezoek aan het Marrakech Museum en Museum Dar Si-Saïd en bewonder de Marokkaanse kunsten. Het museum barst van de kunst en voorwerpen van ambachten van het volk. Het museum bevindt zich in een paleis wat zeker een bezoek waard is! Struin tijdens je verblijf door het winkelcentrum van Menara, waar je heerlijk kunt winkelen en rond dwalen. Maak een wandeling door de tuinen van paleis de la Bahia en strijk daarna neer op één van de vele terrasjes.

Stedentrips
3, 4, 5, 6, 7, 8 of 10 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in het hart van Marrakech incl. vlucht, transfer en ontbijt of halfpension

Riad Dalia
Marrakech, Marrakech Tensift el Haouz, Marokko bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 9 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Marrakech vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension: inclusief dagelijks lunch of diner
  • 1 x welkomstdrankje bij aankomst in het hotel
  • Incl. kaart van Marrakech
  • Tip: breng een bezoek aan het Marrakech museum
De hieronder genoemde optionele excursies zijn voor vertrek extra bij te boeken
Ourika Vallei (duur: ca. 8 uur) vanaf € 30,00 p.p.
Beleef geweldige momenten in een van de beste valleien van Marokko! Met een lokale gids maak je een wandeling door dit prachtige gebied en je hebt diverse interessante stops onderweg.
Kamelenrit - Agafay woestijn (duur: ca. 2 uur) à € 40,00 p.p.
Onderweg kom je door het Atlas gebergte met de mooiste uitzichten. Eenmaal aangekomen word je ontvangen voor de kamelenrit. Tijdens de rit krijg je lokale Sahara kleding aan. De rit neemt je mee naar een hoog plateau vanwaar je de prachtige omgeving kan bekijken. Na de terugrit krijg je nog heerlijke Marokkaanse muntthee bij Agafay kamp voordat je teruggaat naar Marrakech.
Fantasia dinner show Chez Ali (duur: ca. 3 uur) à € 70,00 p.p.
Ali's Fantasia Marrakech laat je de 1001-nacht sferen zien en is een echte must-see dinner show van Marrakech! De sfeer is magisch en je duikt al snel in een andere wereld... Je geniet van een traditioneel diner. Tijdens het diner voeren de Berberstammen danschoreografieën uit. Ook krijg je nog een demonstratie met paarden te zien en wordt de avond afgesloten met vuurwerk.
Quad rijden in Agafay (duur: ca. 2 uur) vanaf € 45,00 p.p.
Je rijdt door het Atlas gebergte naar het kamp in de Agafay woestijn. Vanaf hier word je door een professionele gids door de woestijn begeleid per quad. Onderweg wordt er nog even gestopt in een Berbertent voor Marrokaanse thee.
Diner met kamelentocht - Agafay (duur: ca. 3 uur) à € 80,00 p.p.
Je rijdt door het Atlas gebergte naar het kamp in de Agafay woestijn. Daar zal je een kamelenrit maken van ongeveer 20 minuten met aansluitend Marokkaanse thee en zonsondergang. Hierna geniet je van een diner onder de sterrenhemel bij een kampvuur met gezellige muziek.
Essaouira (duur: ca. 10 uur) vanaf € 35,00 p.p.
Onderweg naar Essaouira zullen er een aantal stops gemaakt worden. Eenmaal in Essaouira aangekomen heb je zelf de vrijheid om het stadje te verkennen! Bezoek onder andere Place Moulay El Hassan, La Skala, de haven, de Joodse wijk Derb Lealouj en het strand om lekker tot rust te komen! Hierna word je weer naar je accommodatie gebracht.
Marrakech per fiets (duur: ca. 2,5 uur) à € 35,00 p.p.
Verken Marrakech tijdens een spannend toerfietsavontuur! Dompel jezelf onder in de levendige kleuren van de medina, fiets door historische monumenten en voel de bries terwijl je langs de oude stadsmuren fietst en een glimp opvangt van de Koutoubia-moskee op de achtergrond. Navigeer door verborgen steegjes en ontdek verborgen juweeltjes samen met je gids.

Extra excursies bijboeken:
Indien er extra excursies gewenst zijn, dien je dit na het maken van je boeking via dit formulier door te geven. Vervolgens ontvang je van ons een betaalverzoek en na betaling krijg je de bevestiging dat de excursies voor jou geboekt zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Riad Dalia
Derb Tizougarine rue Dar El Bacha 40,
Marrakech, Marokko
Kaart
Derb Tizougarine rue Dar El Bacha 40, Marrakech, Marokko
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Riad Dalia ligt in de wijk Medina in Marrakech op slechts 500 meter van het plein Djemaa el Fna. Het hotel komt uit de 18de eeuw. Alle kamers zijn standaard voorzien van airconditioning en gratis Wi-Fi. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De kamers zijn ingericht in Marokkaanse stijl. Het hotel heeft een 24-uurs receptie, een restaurant, een dakterras en parkeerplaatsen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Le Jardin Secret

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
121 Rue Mouassine

Niet zo bekend als Jardin Majorelle, maar Le Jardin Secret is minstens net zo mooi. Deze oude binnentuin van een riad ligt in het hart van de Medina. Struin tussen de sinaasappelbomen, exotische planten en kleurrijke bloemen voor zestig dirham. Tegen een meerprijs mag je ook de toren bezoeken.

Ben Joesoef Madrassa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Rue Assouel

Ben Joesoef Madrassa, een voormalige koranschool, is misschien wel het mooiste gebouw van Marrakech. Je kijkt je ogen uit. De prachtige kamers, de imposante binnenplaats en alle waanzinnige doorkijkjes zorgen ervoor dat je de ene na de andere foto maakt. De entree betaal je hier met liefde.

Medina van Marrakech

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Marrakesh

De medina van Marrakech is een doolhof van smalle straatjes. Het hart van de medina is het grote plein Jemaa el Fna. Dit autovrije centrum heeft vele winkels, kraampjes, terrasjes en diverse uitgaansgelegenheden.

Souks

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen, Eten en drinken
Jemaa El Fna

De Souks vind je naast het bekende Djemaa el Fna plein. Souks zijn typisch Marokkaanse winkelstraatjes. Al deze straatjes bij elkaar vormen één grote markt. Hier vindt je werkelijk alles.

Djemaa el Fna plein

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eten en drinken
Derb Chtouka

Het Unesco Djemaa el Fna plein is het grootste en bekendste plein van Marrakech. De hele dag door wordt er een markt gehouden. Geniet van de geuren en kleuren van versgemalen kruiden, proef de verse vruchten of koop een handgemaakt tapijtje.

Marrakesh

Steden
Marrakesh

Marrakesh is één van de vier koningssteden van Marokko. Laat je betoveren door deze prachtige stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro