Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in hartje Den Haag o.b.v. logies

Hotel Room11
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in hartje Den Haag nabij Paleis Noordeinde o.b.v. logies

Hotel Room11 is één van de weinige kleine hotels in het hart van Den Haag, praktisch gelegen in de achtertuin van Paleis Noordeinde, grenzend aan het chique winkelcentrum, de regeringsgebouwen en het Mauritshuis. Het hotel ligt op loopafstand van Panorama Mesdag. Het Kunstmuseum Den Haag, het Vredespaleis maar ook de levendige badplaats Scheveningen met haar enorme zandstranden zijn eenvoudig te bereiken op korte afstand. Lekker uitwaaien of genieten van het mooie weer! Flaneer over de gezellige boulevard of maak een wandeling over het strand en krijg het ultieme vakantiegevoel!

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in hartje Den Haag o.b.v. logies

Hotel Room11
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Hotel ligt bijna in de achtertuin van Paleis Noordeinde
  • Verblijf in het centrum van Den Haag
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga een dagje shoppen of uitwaaien aan de kust in Scheveningen
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Wat te doen in Den Haag

Centrum
In de middeleeuwse straatjes Oude Molstraat en Molenstraat vind je allerlei leuke winkels en restaurants. Duik zo nu en dan ook een van de zijstraatjes in voor meer bijzonder aanbod én zicht op Paleis Noordeinde. Via de Molenstraat loop je zo de Paleistuin in, waar je even aan de drukte ontsnapt tussen de bloemengazons, vijvers en oude bomen. In de Piet Heinstraat trakteren creatieve ondernemers je vervolgens op bijzondere speciaalzaakjes en koffietentjes. Vergeet vooral ook niet over de grootste onoverdekte warenmarkt van Nederland te struinen: de Haagse Markt op de Herman Costerstraat. Zin in een frietje? Die haal je in ’t Kleinste Winkeltje in de Papestraat.

Musea
Het Haags Gemeentemuseum heet sinds kort Kunstmuseum Den Haag. Hier zie je de hoogtepunten uit hun schatkamer met ruim 160.000 kunstwerken. Het Binnenhof is natuurlijk ook een populaire bezienswaardigheid. Je krijgt hier een rondleiding door de Ridderzaal en de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal. Naast het Binnenhof vind je het Mauritshuis, waar je het ‘Meisje met de parel’ ontmoet, samen met nog 200 andere meesterwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Weer eens wat anders dan anders is Panorama Mesdag aan de Zeestraat. Hier heb je een uniek uitzicht op de Noordzee, duinen, Den Haag en Scheveningen. Dat allemaal op een cilindervormig schilderij, een van de oudste panorama’s in de wereld. En dan hebben we natuurlijk nog Madurodam, een feest voor jong en oud. Hier ontdek je waar het kleine Nederland groot in is.

Lekkernijen
De Haagsche kakker klinkt misschien wat vreemd, maar is hartstikke lekker. Het is gevuld krentenbrood met amandelspijs, kaneel, roomboter en noten. Je koopt hem bij Bakkerij Hessing aan de Reinkenstraat. Ook bakken ze hier Wassenaarse poffer (een krentenbol met dezelfde vulling), Haagse Ooievaartjes (roomboter hazelnoot kaneelkoekjes) en Haagse Jantjes (bonbonnetjes gevuld met hazelnootpraliné en stukjes hazelnoot). Waar zet jij het liefst je tanden in?

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Room11
Veenkade 5-6,
Den Haag, Nederland
Kaart
Veenkade 5-6, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit intieme hotel ligt op slechts 60 meter van de tuinen van Paleis Noordeinde. Hotel Room11 bevindt zich op 10 minuten te voet van Panorama Mesdag. Het hotel biedt kamers met een lichte inrichting. Je kunt gratis gebruik maken van snelle en beveiligde Wi-Fi. Hotel Room11 bevindt zich op 5 minuten wandelen van het belangrijkste winkelgebied in Den Haag, De tramhalte Noordwal bevindt zich op slechts 100 meter afstand. Het is 10 minuten wandelen naar het Vredespaleis en nog geen 15 minuten te voet van het Mauritshuis Museum.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 p.n.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten

Hotelfaciliteiten

Lift
Nee
Hoogtepunten

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Museum de Gevangenpoort

Musea
Buitenhof 33

Benieuwd naar het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen? Breng een bezoek aan dit museum en leer hier alles over!

Panorama Mesdag

Musea
Zeestraat 65

Nederlands grootste schilderij vindt u hier! Willem Mesdag, heeft Panorama Mesdag geschonken aan zijn 33 neven en nichten.

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Belangrijke informatie

Let op! De receptie en in- en uitchecktijden verschillen!

  • Inchecken: Zondag t/m woensdag van 12.00 tot 17.00 uur. Donderdag t/m zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur.
  • Uitchecken: Zondag t/m woensdag van 09.00 tot 11.00 uur. Donderdag t/m zaterdag van 09.00 tot 11.00 uur
  • Receptie: Zondag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur. Donderdag t/m zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Van 09.00 tot 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro