Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur in Wald im Pinzgau o.b.v. halfpension

Mountainclub Hotel Ronach
Wald im Pinzgau, Salzburg, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen midden in de Oostenrijkse natuur in Wald im Pinzgau o.b.v. halfpension

Op de grens van het Salzburgeland en Tirol aan de Gerlospass ligt het dorpje Wald im Pinzgau. In dit dorp is de echte natuurliefhebber hier zeker op zijn plaats! Geniet van de mooie wandelingen in het Nationaal Park Hohe Tauern waar het dorp aan grenst. In het nationaal park is een groot gedeelte van het Alpengebied te vinden met de hoogste toppen van Oostenrijk. Dit moet je dus gezien hebben! Ook voor families is het dorp een heerlijke uitvalsbasis omdat je naar een super leuk zwembad kan: het Kristallbad Wald-königsleiten! Dit is een overdekt zwembad met een avonturenglijbaan die naar het buitenzwembad toe leidt! Geniet van de omgeving en beleef Oostenrijk op een andere manier dan alleen de wintersport!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur in Wald im Pinzgau o.b.v. halfpension

Mountainclub Hotel Ronach
Wald im Pinzgau, Salzburg, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 4-gangendiner inclusief saladebar, entréebuffet en dessertbuffet
  • Dagelijks sapjesbar voor kinderen in de middag
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • 7 verschillende wandelingen onder begeleiding (maandag tot vrijdag)
  • 1 x per week live muziek en dansavonden (juli/augustus)
  • 3 x per week animatieprogramma voor kinderen en volwassenen
  • Gratis bergkaart met onbeperkt toegang tot Königsleiten & Gerlos bergtreinen
  • Tip: bezoek de Krimmler watervallen!
Leuke zomeractiviteiten in Zillertal om te doen met het hele gezin:

Wandelen
In het Zillertal zijn de bergen zeer nadrukkelijk aanwezig en de beste manier om deze “bergwereld” te verkennen, is te voet. Het Zillertal staat algemeen bekend om het grote aanbod op het gebied van wandelmogelijkheden. De indrukwekkende wandelroutes hebben verschillende moeilijkheidsgraden, voor de ontspannen en de sportieve wandelaars. Ga je met het hele gezin op stap? Kies dan voor een themawandelpad! Deze wandelpaden zijn afwisselend en zijn ook goed te bewandelen met kinderen. Wil je niks missen van het berglandschap? Maak dan gebruik van een ervaren gids.

Fietsen en mountainbiken
Zillertal Arena is echt een paradijs voor fietsers. Of je nu met de mountainbike op pad gaat of met een elektrische fiets, iedere fietser komt hier zonder moeite aan zijn trekken. Je kunt geheel je eigen route bepalen over de kilometers aan natuurpaden die hier speciaal voor zijn aangelegd. Geniet van het groen, de bergen en de natuur en dat met volle vaart! Als je liever wat rustiger wilt genieten van de prachtige natuur, dan kan dat natuurlijk ook! Onderweg kom je namelijk een hoop gezellige bergrestaurants en hutten tegen waar je een hapje of een drankje kan nuttigen. In het dal zijn er prachtige fietspaden langs de rivier, die over het algemeen redelijk vlak en niet al te moeilijk zijn. Natuurlijk zijn er voor de echte waaghalzen ook routes door de geurende bergweides en in de bergen.

Klimmen
Klimmen en bergbeklimmen behoren tot de oudste beoefende sporten in het Zillertal. Of je het nu voor de uitzichten, de beklimmingen of juist de afdalingen doet, elk avontuur is onvergetelijk. Met een klimgordel en een helm baan je je een weg door een klimparcours dat hoog tussen de bomen ligt, of een ruige rotswand van de bergen. Met de juiste uitrusting en een correcte handhaving is klimmen voor jong en oud mogelijk!

Zwemmen en baden
Breng jij nou in de zomermaanden een bezoekje aan de omgeving van het Zillertal, en wil je graag even afkoelen? Neem dan een duik in het Stuwmeer Durlaßboden! Hier kun je surfen, zwemmen, sta-op peddelen, kajakken of waterfietsen, het is allemaal mogelijk. Ook kun je hier ontspannen op de zonneweide bij het meer

Extra uitjes

  • Almflieger
  • Adlerbühne roofvogelshow
  • Zillertaler bier museum
  • Krimmler watervallen
  • Hainzenberg goudmijn
  • Stoomtrein Zillertalbahn
Mountainclub Hotel Ronach
Hinterwaldberg 35,
Wald im Pinzgau, Oostenrijk
Kaart
Hinterwaldberg 35, Wald im Pinzgau, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Mountainclub hotel Ronach is een modern en vriendelijk 4*- hotel. Hier zal je ervaren wat echte Oostenrijkse gastvrijheid inhoudt! Het hotel is gelegen midden in de natuur, tussen Wald im Pinzgau en Königsleiten. Wald im Pinzgau vormt de toegangspoort tot het Nationale Park Hohe Tauern, waar je onder andere heerlijk kunt wandelen en fietsen. Zowel in het hotel als in de kamers vindt je fris, comfortabel interieur terug waarvan je dus weet dat je heel ergens anders bent dan thuis. Verder biedt het hotel een restaurant waar typische Salzburger en Tiroolse specialiteiten worden geserveerd. De kamers beschikken over een televisie, telefoon, radio, bureau en eigen badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Voor de ultieme ontspanning heeft dit hotel een grote wellnessruimte, waar je kunt genieten in een sauna, een infraroodcabine, een solarium en nog veel meer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Krimmler Watervallen

Bezienswaardigheden
Reedseehütte

De Krimmler Wasserfälle is met een totale hoogte van 380 meter de hoogste gefaseerde waterval van Europa. De waterval ligt vlak bij het dorp Krimml in N.P. Hohe Tauern.

Gerlos

Outdooractiviteiten
Gerlos

Het uitgesproken après-ski dorp is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De wintersportmogelijkheden zijn er eindeloos!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro