Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
dagen

Ontdek de mooie stad Funchal incl. ontbijt

Dorisol Buganvilia
Funchal, Madeira, Portugal bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in de hoofdstad van Madeira: Funchal incl. vlucht en ontbijt

Bloemeneiland Madeira biedt niet alleen prachtige natuur, maar ook mooie steden. Zo is de hoofdstad van het eiland, Funchal, een ware parel. Deze stad wordt ook wel vergeleken met Lissabon, maar dan in het klein. Eén van de (letterlijke) hoogtepunten is de kabelbaan naar Monte. Deze loopt vanaf de haven van de stad, over het centrum, naar het topje van de berg achter. Onderweg is het uitzicht adembenemend. Breng ook direct een bezoek aan Monte Palace Tropical Garden. Eén van de mooiste botanische tuinen uit de wijde omgeving. Funchal biedt gezellige straatjes met restaurantjes en boetiekjes. Het hotel, Dorisol Buganvilia, is gelegen in een gezellige straat met leuke restaurantjes. Je hebt hier je eigen studio met kitchenette en balkon met uitzicht op de zee, de tuin of het zwembad.

Zonvakanties
dagen

Ontdek de mooie stad Funchal incl. ontbijt

Dorisol Buganvilia
Funchal, Madeira, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Funchal vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hoge kinderkortingen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bekijk de 'street art' in Calle de Santa Maria
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Een aantal highlights van Madeira

Cultuur, natuur, de drukte van een levendige stad of juist oneindige stilte. Tijdens een vakantie op Madeira (Portugal) vind je het allemaal. Tips nodig? Dit zijn een paar niet te missen highlights en bezienswaardigheden van het Portugese bloemeneiland!

Stadswandeling door hoofdstad Funchal
Funchal biedt alles wat je van een stad verlangt met pleinen, musea, stoere forten en mooie architectuur. En niet te vergeten de levendige Merdaco dos Lavradores met een overvloed aan geuren en kleuren van tropische vruchten als de custardappel, granaatappel en passievruchtbanaantjes.

Op zoek naar dolfijnen en walvissen
Eén van de absolute hoogtepunten tijdens een vakantie op Madeira is het spotten van dolfijnen. Vanaf Madeira kun je met een boot de zee op om wilde dolfijnen te spotten. Samen met een ervaren team stap je in een powerboat en is het tijd om de ogen goed open te houden. Vanaf de kustlijn zit een team paraat om de boot de goede kant op te sturen.

Golfen
De Portugese eilanden zijn populair bij golfers. Santo da Serra is de belangrijkste golfbaan van Madeira, want jaarlijks het toneel van de Madeira Island Open. Bovendien bieden de diverse holes vergezichten die je vrijwel nergens anders zult aantreffen op een golfbaan. Geen wonder dat geregeld golfers gesnapt worden met een camera in hun hand in plaats van een club. Hole 4 ligt het mooist: bovenop een klif met een uitdagende afslag voor gevorderde golfers.

Cabo Girao: duizelingwekkende kliffen
Voor een eiland van bescheiden formaat biedt Madeira vele highlights. Zo is er Cabo Girao, een van de hoogste kapen van Europa. Een glazen platform biedt een duizelingwekkende blik op strandjes en wijngaarden 580 meter lager.

Pico Ruivo: wandelen naar het hoogste punt
Als je komt aanvliegen over Madeira zie je de bergen. Hoe hoog ze zijn, merk je als je een rondrit over het eiland maakt. Van de twee na hoogste bergtop van het Portugese eiland, Pico do Arieiro (1818 m), leidt de koningsroute naar het hoogste punt, Pico Ruivo (de purperen top) op een respectabele 1861 meter. Na een kwartiertje lopen kijk je vanaf het uitkijkpunt Ninho da Manta ver de valleien in. Tenminste, bij helder weer. Vaak wordt het dal aan het zicht onttrokken door laaghangende bewolking en steken slechts de scherpe pieken boven de wollige wolken uit. Veredas, smalle paden die rond de toppen kronkelen, leiden naar de Pico Ruivo. Een tochtje van slechts zes à zeven kilometer, maar bereid je er goed op voor. Het pad is niet eenvoudig, het weer veranderlijk en verraderlijk. De wandeling kost al snel een uur of vier als je onderweg de tijd neemt om van het landschap te genieten.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Dorisol Buganvilia
Rua da Casa Branca, São Martinho,
Funchal, Portugal
Kaart
Rua da Casa Branca, São Martinho, Funchal, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dorisol Buganvilia is ideaal om Madeira te verkennen vanuit een comfortabel hotel. Het hotel beschikt over studio's voorzien van volledig ingericht kitchenette. Verder vind je er een badkamer, televisie en een balkon met zicht op zee, de tuin of het zwembad. Het hotel vormt een complex met zijn zusterhotels. Hier kun je gebruik maken van het buitenzwembad met parasols en ligbedden. Ook is er een binnenzwembad met whirlpool en sauna (mogelijk tegen betaling) beschikbaar. Bij het buitenzwembad kun je tevens genieten van een snack of een cocktail van de Terras Bar. Ontbijten, lunchen en dineren kan in Restaurant Europa. Heerlijke internationale gerechten in een gevarieerd buffet met vlees, vis, diverse salades en desserts. Geniet tijdens het eten van het mooie uitzicht op de tuinen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Marcado dos Lavradores

Eten en drinken
R. Latino Coelho 38

De grootste markt in de hoofdstad Funchal van Madeira is de ‘Marcado dos Lavradores’. Naast allerlei verse groenten en heerlijk fruit worden alle andere streekproductie van de regio hier aangeboden.

Funchal

Bezienswaardigheden
Funchal

De stad heeft veel bezienswaardigheden in de vorm van botanische tuinen, parken en historische gebouwen. Het paleis van São Lourenço en de Sé do Funchal behoren tot de topattracties.

Rabacal

Natuur & Parken
Rabacal

De plaats Rabacal is zeer populair onder wandelaars. Vooral om de 25 waterbronnen die je tijdens de wandeling passeert.

Porto Santo

Eilanden
Porto Santo

Het eiland Porto Santo is onderdeel van de regio Madeira en wordt ook wel ‘gouden eiland’ genoemd. Porto Santo telt in het zuiden maar liefst 9 kilometer aan “goud” zandstrand.

San Andrés

Wijken
San Andrés

De vroegere havenplaats San Andrés is een trekpleister in het noordwesten van het eiland. Het dorp heeft de herkenbare Canarische kinderkoppen steegjes en typische herenhuizen.

La Zarza

Bezienswaardigheden
Carrtera General Lp-1

Wie graag eens een sprookjesachtige wandeling wil maken, moet zeker een bezoek brengen aan laurierbossen op het eiland La Palma. Deze bossen bevinden zich in het noord-oosten van het eiland op ongeveer tussen de 600 en 1200 meter hoogte.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro