Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement of huis nabij de Atlantische Kust in de Franse Vendée

Les Maisons de Fontenelles
LʼAiguillon-sur-Vie, Vendée, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf met het gezin 8 dagen in een appartement of huis nabij de Atlantische Kust in de Franse Vendée

Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie in de Vendée in het westen van Frankrijk. Een badplaats waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Daarnaast is het prachtig natuurgebied met een afwisselend landschap van moerras, groen en water, ideaal voor mooie wandelingen en fietstochten. Je verblijft in een appartement of huis in LʼAiguillon-sur-Vie met vlakbij de 18-holes golfbaan van Saint Gilles-Croix-de-Vie. Met 15 minuten rijden ben je bij het strand, neem bij zomerse temperaturen een heerlijk verkoelende duik of ga relaxen op het strand. Wil je er met het hele gezin er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan het beroemde attractiepark Le Puy du Fou of waan je terug in de tijd van de middeleeuwen en bezoek één van de kastelen.

Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement of huis nabij de Atlantische Kust in de Franse Vendée

Les Maisons de Fontenelles
LʼAiguillon-sur-Vie, Vendée, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een appartement of huis
  • 800 meter van de 18-holes golfbaan Saint Gilles-Croix-de-Vie
  • Direct aan het strand gelegen
  • Diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga een dagje naar het eiland Île de Noirmoutier
Een dagje er op uit

Ontdek de schoonheid van het eiland Île de Noirmoutier (61km)
Het prachtige eiland Île de Noirmoutier ligt vlak voor de Franse kust van Vendée in de baai van Bourgnef en wordt door een brug met het vaste land verbonden. Wat het eiland zo uniek maakt is dat je bij eb alleen over de brug heen kunt lopen of rijden, wanneer het vloed is staat de brug namelijk onderwater. Op het eiland vind je maar liefst 50 km aan zandstranden, waarvan de populairste zonstransen zijn: Barbarte zoals Plage du Midi. Maak een wandeling door de duinen en bezoek de bijzondere zoutpannen in het midden van het eiland. Vergeet ook zeker niet om Château de Noirmoutier, een 12e eeuws kasteel te bezoeken. Neem een kijkje in het museum en beklim de stadsmuur.

Treed in de voetsporen van Napoléon in La Roche-sur-Yon (33km)
De hoofdstad van Vendée is La Roche-sur-Yon, de stad is op de kaart gezet door Napoléon. Een vrij nieuwe stad met veel neoklassieke gebouwen uit de 19de eeuw. Wandel door het centrum en breng een bezoek aan het plein Place Napoléon. Op dit plein vind je het enorme standbeeld van Nappléon op zijn paard. Tip: Wil je in de voetsporen van Napoléon steden? Wandel dan de speciale route, de circuit Napoléon. De route voert je langs de hoogtepunten van de stad.

Les Maisons de Fontenelles
Route Des Coëx,
LʼAiguillon-sur-Vie, Frankrijk
Kaart
Route Des Coëx, LʼAiguillon-sur-Vie, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Les Maisons de Fontenelles ligt vlakbij de 18-holes golfbaan van Saint Gilles-Croix-de-Vie in de Vendée. De Atlantische Oceaan en zijn stranden ligt op 15 km van Les Maisons de Fontenelles. Op 8 km is het gezellige stadscentrum van St. Gilles en het dorp Coex ligt op 3,5 km. De accommodatie beschikt over huizen en appartementen in een rustige en natuurlijke omgeving. De appartementen en huizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn ruim opgezet. De keuken is volledig uitgerust met kookplaat, oven met afzuigkap en een vaatwasser. Elk huis heeft zijn eigen terras of balkon met uitzicht op een kleine privétuin. Tevens zijn de huizen/appartementen voorzien van woonkamer, slaapkamers en badkamer met toilet. Bij de receptie kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 45,00 per week
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per week
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Golfbaan
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Nantes

Steden
Nantes

Nantes heeft een moderne en creatieve sfeer. Van de bruisende binnenstad vol leuke winkels en restaurants tot de gekste kunstwerken rond de Loire. In deze plaats is West-Frankrijk is echt altijd wat te beleven.

La Rochelle

Steden
La Rochelle

La Rochelle is letterlijk en figuurlijk een heerlijke stad aan de Atlantische Oceaan. Het levendige centrum en de omgeving zijn ideaal voor een leuk uitje!

Parthenay

Steden
Parthenay

Parthenay is een mooie middeleeuwse pelgrimsstad. Op woensdag vind je hier één van de grootste veemarkten van Frankrijk op een oppervlakte van ca 13.000 vierkante meter.

Vannes

Steden
Vannes

Vannes is een veelzijdige stad. De knusse middeleeuwse binnenstad binnen de vestingmuren heeft ouderwetse klinkerstraatjes en kleurrijke vakwerkhuizen waarin allerlei winkels en horecagelegenheden zijn gevestigd. De delicatessenwinkels met kazen en gebak uit de streek zijn een lust voor het oog!

Golfbaan 'Les Forges'

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
5 Le Bois Senis

Vakantiepark Domaine Les Forges staat bekend om z’n golfmogelijkheden. Naast het park is een 27-holes golfbaan te vinden, ideaal voor de beginnende als ervaren golfers.

Zilvermijn Melle

Bezienswaardigheden
Zilvermijn Melle

Onder het stadje Melle is ongeveer 20 kilometer van het netwerk van gangen in de vroegere zilvermijnen toegankelijk, waarvan en gedeelte voor publiek is opengesteld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Borgsom à € 400,00 per accommodatie
  • Eindschoonmaak à € 60,00 per accommodatie
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:

  • Lakenset: € 10,00 per persoon
  • Badhanddoek: € 7,00 per stuk
  • Badmat: € 5,00 per stuk
  • Linnenpakket (lakens + handdoeken): € 15,00 per persoon
  • Babybed: € 5,00 per dag
  • Kinderstoel: € 5,00 per dag
  • Babypakket (babybed + kinderstoel): € 29,00 per week
  • TV: € 9,00 per dag
  • Mid-stay schoonmaak service: € 25,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per week

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Borgsom à € 400,00 per accommodatie
- Eindschoonmaak à € 60,00 per accommodatie (afhankelijk van type)

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:
- Lakenset: € 10,00 per persoon
- Badhanddoek: € 7,00 per stuk
- Badmat: € 5,00 per stuk
- Linnenpakket (lakens + handdoeken): € 15,00 per persoon
- Babybed: € 5,00 per dag
- Kinderstoel: € 5,00 per dag
- Babypakket (babybed + kinderstoel): € 29,00 per week
- TV: € 9,00 per dag
- Schoonmaakkit: € 9,00 per kit

Let op:
Op woensdag is de receptie gesloten!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 45,00 per week

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 12.00 uur / 16.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 3.3% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro