Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

4*-hotel in Heerenveen o.b.v. halfpension

Hotel2 Heerenveen
Heerenveen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Heerenveen o.b.v. halfpension

De omgeving van H2 Hotel Heerenveen biedt je ongekende mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Maak een fiets- of wandeltocht door de bossen in de omgeving en geniet van de mooie Friese natuur. In het centrum van Heerenveen vind je gezellige winkelstraten waar je prima kunt shoppen. Ga ook eens watersporten op het Sneekermeer of maak een uitstapje naar de veelzijdige stad Leeuwarden. De Friese hoofdstad ligt op een half uur rijden vanaf Hotel Heerenveen. In het hotel geniet je 's avonds dagelijks van een heerlijk 2-gangendiner!

Steden dichtbij
dagen

4*-hotel in Heerenveen o.b.v. halfpension

Hotel2 Heerenveen
Heerenveen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • 1, 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1, 2 of 3 x 2-gangendiner
  • Hotel ligt op steenworp afstand van de Friese meren
  • Hotel heeft een huiselijke lobby en gezellig restaurant
  • Fiets- en wandelroutes verkrijgbaar in het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Elfsteden stadjes Sloten en Sneek
Meer over de omgeving..

Wandelen in de prachtige natuur van Heerenveen
In en om Heereveen zijn een tal van prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet om de mooiste plekjes van Heerenveen te ontdekken! Maak bijvoorbeeld een wandeling over de Swalkroute Katlijk, een prachtige wandeling midden in de natuur. Naast veel water kent Friesland ook genoeg bos, zoals het 'Oranjewoud'. Het bos is gelegen ten oosten van Heerenveen. Wist je trouwens dat het 'Oranjewoud' koninklijk groen' is? Tot halverwege de 17e eeuw heette dit bosgebied ’t Wold. Toen Albertine Agnes van Oranje, weduwe van stadhouder Willem Frederik van Nassau, hier in 1676 een zomerslot liet bouwen, veranderde de naam in Oranjewoud. Hier is Museum Belvédère te vinden, hét museum voor moderne en hedendaagse kunst in combinatie met het Friese landschap.

Ontdek het 'schaatshart' van de wereld
Heerenveen staat bekend om zijn wereldberoemde schaatshal Thialf. Het is de thuishaven van vele Olympische kampioenen. Ieder jaar worden er diverse evenementen georganiseerd waar je live bij aanwezig kan zijn, maar je kunt natuurlijk ook zelf een sprintje wagen. Het kant! Thialf beschikt over meerdere ijsfaciliteiten voor de recreatieschaatser zoals de bekende 400 meter baan, een 333 meterbaan en de krabbelbaan; een 30x30 meter ijsbaan speciaal voor de allerkleinsten. Daarnaast heeft Thialf nog een volwaardige ijshockeyarena. Sluit je ijs avontuur af met warme chocomel!

Hotel2 Heerenveen
Schans 65,
Heerenveen, Nederland
Kaart
Schans 65, Heerenveen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel2 Heerenveen ligt op 2 minuten rijden van de snelwegen de A7 en de A32. De 55 hotelkamers van het hotel zijn voorzien van een bureau, een telefoon, een televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met toilet en een douche of bad. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Daarnaast kun je in het restaurant met een fantastisch uitzicht op het klaverblad terecht voor lunch en diner. Het hotel biedt gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid. Wanneer je het prachtige platteland en het Oranjewoud Park wilt verkennen, kun je bij het hotel fietsen huren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Centerpoints Charters

Boottochten en watersporten
Hendrik Bulthuisweg 15

Bij CenterpointCharters kunt u boten huren om de prachtige omgeving van Sneek te ontdekken. Er is voor ieder wat wils; van boten voor 2 personen tot luxe jachten voor 10 personen.

Rondvaartbedrijf M. Van Der Werf

Boottochten en watersporten
1E Oosterkade 3

Rondvaartbedrijf M. van der Werf is sinds 1940 een vertrouwd adres voor een rondvaart in Sneek. Bij hen voelt u zich thuis op het water!

Weduwe Joustra

Eten en drinken
Kleinzand 32

Kom een keer kijken, in één van de oudste panden (anno 1484) van Sneek, waar al 154 jaar Weduwe Joustra Beerenburg wordt gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar uiteraard ook van de Beerenburg, die écht lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest.

Fries Scheepvaart Museum

Musea
Kleinzand 16

De geschiedenis van de Friese scheepvaart staat uiteraard centraal in het Fries Scheepvaart Museum staat, maar ook de historie van de stad Sneek en omgeving wordt niet overgeslagen. Dus alles van skûtsjesilen, de Sneekweek en de Friese zeemacht, tot de Elfstedentocht en de Sneker Waterpoort komen aan bod.

De Grote- of Martinikerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Rienck Bockemakade 7, Sneek

De Martinikerk is in de 11e eeuw gebouwd en is tot nu toe de meest centrale, grote kerk in Sneek. Het is moeilijk om deze kerk met haar interessante geschiedenis mis te lopen in Sneek.

Sneek

Steden
Sneek

De bruisende watersportstad Sneek staat bekend om het Sneekermeer. De stad heeft daarnaast ook een leuk centrum met diverse musea, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelcentrum.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro