Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

Wijnrondreis door Italië o.b.v. halfpension en incl. proeverijen

Hotel Unterinnerhof
Renon (BZ), Italiaanse Alpen, Italië bekijk op kaart
8- of 10-daagse wijnrondreis door Noord-Italië: Zuid-Tirol, Emilia en Toscane o.b.v. halfpension en incl. (wijn)proeverijen en meer!

Ontdek het noorden van Italië tijdens deze 8-of 10-daagse wijnrondreis! Je verblijft in 2 of 3 verschillende 3- en 4*-hotels o.b.v. halfpension. Je kunt meerdere prachtige plekken bezoeken, zoals Parma, Viareggio, Florence, Bologna en Pisa! Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur van Toscane én de indrukwekkende steden, terwijl je tijdens proeverijen ook nog eens kennis maakt met lokaal geproduceerde wijnen en balsamico!

Let op: deze reis begint in Renon en is gebaseerd op eigen vervoer. Je reist op eigen gelegenheid naar Italië alwaar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Wijnrondreis door Italië o.b.v. halfpension en incl. proeverijen

Hotel Unterinnerhof
Renon (BZ), Italiaanse Alpen, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in hotel Unterinnerhof in Renon (of vergelijkbaar)
  • Bij de 10-daagse reis 2 overnachtingen in hotel Conte Verde in Montecchio Emilia (of vergelijkbaar)
  • 4 overnachtingen in hotel Casa Rossa in Montecatini Terme (of vergelijkbaar)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen diner
  • 1x pizza avond bij hotel Unterinnerhof
  • 1 x wijnproeverij bij een wijnkelder in de omgeving van hotel Conte Verde (bij de 10-daagse reis)
  • 1 x een Aceto Balsamico proeverij nabij hotel Conte Verde (bij de 10-daagse reis)
  • 1 x wijnproeverij in de wijnkelder van Cantania il Poggio nabij hotel Conte Verde (bij de 10-daagse reis)
  • Een presentje op de kamer bij hotel Casa Rossa
  • Gratis gebruik van de (zwem) faciliteiten in de hotels
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Gratis parkeergelegenheid bij de hotels
  • Tip: bezoek de prachtige steden Parma en Florence!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Let op: de 10-daagse reis wordt hieronder beschreven, bij de 8-daagse reis vervallen dag 4 en 5 op onderstaande beschrijving. Je reist dan dus op dag 3 van Renon naar dag 6 Montecatini Terme (ca. 400 km).

Dag 1: aankomst in Renon
Je verblijft de komende 3 nachten in Hotel Unterinnerhof*** o.b.v. halfpension

Na het inchecken kun je rustig de omgeving gaan verkennen en schuif je 's avonds aan voor een heerlijk 3-gangen diner. Op 1 van de avonden gedurende je verblijf in dit gezellige familiehotel staat er een pizza avond op het programma, waarbij je de heerlijkste Italiaanse pizza's voorgeschoteld krijgt!

Dag 2 en 3: Renon
De komende dagen kun je in de omgeving prachtige wandelingen maken tussen de bergen en wijngaarden. Ook een bezoek aan de stad Bolzano mag niet ontbreken.

Dag 4 en 5: Renon - Montecchio Emilia (ca. 290 km)
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Conte Verde**** o.b.v. halfpension

Na het ontbijt check je uit en vervolg je deze rondreis naar de volgende bestemming: Montecchio Emilia! In dit elegante hotel zul je je niet vervelen! De komende dagen heb je het druk, want er staan maar liefst 2 wijnproeverijen en een Aceto Balsamico proeverij op de planning! Heb je nog tijd over? Maak dan zeker nog een uitstapje naar de prachtige, nabij gelegen stad Parma!

Dag 6: Montecchio Emilia - Montecatini Terme (ca. 200 km)
Je verblijft de komende 3 nachten in Hotel Casa Rossa*** o.b.v. halfpension

Na het ontbijt check je uit en vervolg je je reis naar de volgende prachtige bestemming: Toscane! Geniet onderweg van de prachtige, afwisselende landschappen! Het adembenemende landschap van Toscane leent zich goed voor een roadtrip door de omgeving! Neem de binnenwegen en rijdt langs de lanen vol cipressen. Het hotel is tevens de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de prachtige kunststeden in de omgeving die je gezien moet hebben!

Dag 7 t/m 9: Montecatini Terme De komende dagen kun je deze prachtige streek gaan ontdekken. Er zijn tal van mooie plaatsen die je gezien moet hebben zoals: Lucca, Florence, Pisa, Viareggio, Bologna, Sienna en nog veel meer!

Dag 10: naar huis Het einde van hopelijk een prachtige reis is aangebroken. Vandaag is het tijd voor de terugreis.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Unterinnerhof
Oberplatten 132,
Renon (BZ), Italië
Kaart
Oberplatten 132, Renon (BZ), Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Panoramahotel Unterinnerhof ligt in Renon en biedt een prachtig uitzicht op de vallei en het nabijgelegen Bolzano. Dit gezellige hotel wordt door een familie gerund en beschikt over een gratis sauna, een buitenzwembad en een traditioneel restaurant. De kamers zijn voorzien van vloerbedekking en een lcd-televisie. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toiletartikelen. In de ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en het restaurant is geopend voor lunch en diner. Hier kun je genieten van tal van lokale wijnen, specialiteiten uit Zuid-Tirol en mediterrane gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Verona

Steden
Corso Porta Nuova

Bezoek in Verona bijvoorbeeld de Arena van Verona, Casa di Giulietta (het huis van Julia, de hoofdpersonage uit ‘Romeo & Julia’) of ga lekker winkelen in de Via Mazzini!

Parma

Steden, Eten en drinken
Parma

Parma behoort tot de mooiste, meest compacte en ook lekkerste steden van Noord-Italië. Hier komen de beroemde Italiaanse hammen en kazen vandaan.

Florence

Steden
Piazza Del Duomo

Florence is de hoofdstad van de drukbezochte Italiaanse regio Toscane. Het is tevens de grootste en drukst bezochte stad van Toscane. Florence is één van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Piazza Bozano

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Parrocchia 29

Het middelpunt van Bozano wordt gevormd door de Piazza Walther. Aan deze piazza bevindt zich ook de gotische dom. Karakteristiek is het dak met zijn kleurige patronen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

8:00-10:00 en 14:30-21:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro