Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

Geniet in het centrum van het Duitse Essen incl. ontbijt (ook boekbaar incl. diner)

Welcome Hotel Essen
Essen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2 dagen in een 4*-hotel in het centrum van het Duitse Essen incl. ontbijt (ook boekbaar incl. diner)

Het 4*-Welcome Hotel Essen ligt centraal in de stad. Vanuit hier kun je gemakkelijk elke kant op! Het is de ideale stad om te ontdekken. Of het nu om de winkels gaat, de industriële monumenten of de enorme groen omgeving, Essen is zeer veelzijdig! Essen heeft een overdekt winkelcentrum het Limbecker Platz. Hier zijn mega veel winkels te vinden! Samen met de winkelstraat buiten vormen ze een erg groot centrum! Essen is in de Tweede Wereld Oorlog gebombardeerd en verwoest maar daarna weer opgebouwd en heeft industriële monumenten bewaard. Essen stond bekend als de belangrijkste industriële stad van Duitsland. Toch is er ook veel natuur te vinden. Huur een fiets en ontdek de groene omgeving van Essen. Op 11 km ligt het meer Baldneysee wat prachtig is om te ontdekken. Ga op avontuur in Essen en bezoek de hotspots van de stad!

Steden dichtbij
dagen

Geniet in het centrum van het Duitse Essen incl. ontbijt (ook boekbaar incl. diner)

Welcome Hotel Essen
Essen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 17,00 p.p.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het UNESCO Werelderfgoed Zollverein (voormalige mijninstallatie)
  • Tip: wandelen, fietsen of ontspannen bij het Baldeneymeer
Arrangementen

Logies & Ontbijt
Wanneer je het arrangement op basis van Logies & Ontbijt boekt, krijg je per boeking een 2e kamer voor de kinderen (t/m 13 jaar) gratis! Dit zijn (o.b.v. beschikbaarheid) kamers voorzien van een tussendeur.

Halfpension
Wanneer je het halfpension arrangement boekt, kun je naast bovenstaande ook nog genieten van de volgende extra's inclusief je verblijf:
- 1 x 3-gangendiner of buffetdiner à la chef
- Een flesje water op de kamer
- 1 x informatiepakket over de stad Essen
- 1 x 24-uurs ticket voor het openbaar vervoer
- Inclusief parkeren in de parkeergarage t.w.v. € 20,00

Welcome Hotel Essen
Schützenbahn 58,
Essen, Duitsland
Kaart
Schützenbahn 58, Essen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Welcome Hotel Essen ligt op 300 meter van het plein Porscheplatz en nabij de tramhalte Vierhover Platz. De ideale ligging zorgt er voor dat je gemakkelijk overal naartoe kan in Essen. Het hotel beschikt over moderne, comfortabele kamers, restaurant en een bar. De kamers beschikken over een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, föhn en een eigen badkamer met bad of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kerstmarkt Essen

Kerstmarkt
Essen

De kerstmarkt in Essen is een hele bekende! Er staan meer dan 250 kraampjes met eten, ambachten en ook vooral veel drank. Op de markt zijn veel culturen vertegenwoordigd.

Essen

Steden
Limbecker Platz 4

Een echte shopaholic? Dan is Essen 'the place to be'. De hypermoderne Limbecker-Platz is in 2008 geopend. Dit is een mega winkelcentrum met meer dan 200 winkels!

Villa Hügel

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken, Cultuur
Hügel 11

Villa Hügel is de voormalige residentie van de familie Krupp. Er worden verschillende kunsttentoonstellingen gepresenteerd en de ruimtes zijn open voor bezoekers.

Mülheim an der Ruhr

Steden
Leineweberstrasse 57

Mülheim, het groene hart van het Ruhrgebied! In Mülheim vind je vele winkels, restaurants en cafés. En toch krijg je het gevoel in een klein dorp te zijn.

Oberhausen

Steden
Centroallee 1000

Oberhausen staat bekend om het winkelcentrum CentrO. CentrO is een reusachtig winkelcentrum met meer dan 200 winkel, uitgaansgelegenheden en restaurants.

Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt
Oberhausen

Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt! In het zogenaamde 'Oberhausener Weihnachtswald' staan marktkramen en hoge dennenbomen. Daarnaast is er een kerstmarkt van het winkelcentrum Centro.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro